Autoja muiston Kadett GSi Opel

Autoja muiston Kadett GSi Opel

GTI / lyhennettä GSI oli arvostettu kuvakkeita 80s’. Vielä nykyäänkin, kauan sen jälkeen jotkut näistä urheilu eivät poistu meidän muistista. Kadett GSi Opel pidä.

Opel Kadett GSi: kompakti legenda

Opel Kadett GSi: kompakti legenda

Opel Kadett GSi: kompakti legenda

Opel Kadett GSi: kompakti legenda

Opel perhe Kadett Hän syntyi alkuvuosina 1960, Se on kehystetty Keskeisin vaihe tarjoaa tuotemerkin. Tietenkään se ei kestänyt liian kauan on monenlaisia ​​elimiä ja mekaaninen. Jo kahdeksankymmentäluvulla, lanseeraamalla Corsa, Opel Kadett rose tila ja se sijoitetaan keskelle markkinasegmentillä. Uusi sarja esitetään 1984-85 esitteli semibreak elin, sedan ja tauko (Caravan).

Opel Kadett GSi 1987Mutta se oli 1987, valmistusvuosi kopioon tuomme tänään “auto muistuttaa“Kun hän pääsi vaikutus ansaitsemaansa. sen jo Kadett GSi Opel myyttinen versio asennettu moottori kaksi litraa tilavuus ja injektio, jolloin saatiin 130 hv teho 5600 rpm ja Se ylitti 200 km / h huippunopeus. Korvasi vanhan version, jolla on sama kaksiovinen elin, joka on varustettu moottorin iskutilavuus on 1800 cm3, myös injektio.

Opel Kadett pulssi sitten voittaa heidän roolinsa lähes jokaisessa keskustelussa, joka ilmestyi GTI, jotta sitten asettaa niitä vastaavat GSI argumenttina. Ja totuus on, että hyvä maku, joka jätti vielä viipyy tänään. Ehkä seurausta tästä ja huolimatta ottaa joitakin epäoikeudenmukaista maine “auton macarras” kuten monet muut mallit ajasta, Kadett GSi edelleen houkutteleva vaihtoehto.

Omistajan ykseyttä artikkeli on salmantino keräilijä, joka kertoo meille valintaan johtaneista syistä: “Olen aina pitänyt nopeita autoja ja urheiluautot ja nyt se oli noin neljäkymmentä vuotta katsoin kaivaten noina aikoina nuorten, jossa lähes kaikki compact laajalevikkiset hallussaan korkean suorituskyvyn versio valikoimassa, mikä placated osittain tulinen impulsseja nuorten kyseisen aikaa. Renault 5 GT Turbo oli; Volkswagen, Golf; Peugeot 205 ja Citroën Visa saivat GTI variantteja ja Fiat Uno, Turbo. Se oli kahdeksankymmentäluvulla ja -felices Opel Kadett GSi aiheutti vallankumouksen Tämän tyyppinen auto, ei vain sen kehittyneen linjan, sen tekniikan ja digitaalisen aluksella, mutta sen kiinteä Saksan lopettaneet Recaro istuimet, sen voima, sen kiihtyvyys 0-100 km / h 8,5 sekunnissa ja ennen kaikkea sen laitteita. Sääli oli sen korkea hinta, koska kätevästi ohitti miljoonan puolitoista pesetaa. nuo GTI ja GSI oli piirtynyt, muodostaa tumman halujen mukaan kaikki nuoret autojen harrastajat halusivat olla. “

Opel Kadett GSi nykyään ei ole helppo autoa löytää hyvässä kunnossa säilyttäminen. Ja, alkuperän, sillä laitteet myydään lopulta spot-markkinoilla meni läpi huolimaton käsien enimmäkseen, syntyy Kadett GSi park liitteineen poissa laitteen mallin ja jotkut jopa tulossa maailmaan tunning.

Opel Kadett GSi“Ajan Halusin hankkia tasapainoisen GSI eli hän oli hyvässä käytössä, joka ei edellytä kattavaa restaurointi ja olisi ollut hyvä vanhuus, puhtaaksi ulkopuolisesta tarvikkeet, powered sirut ja muita normaalisti lahjoja toisessa ja kolmannessa omistajat tällaisten autojen. Tilaisuus tuli vuonna 2006, kun huomasin tämän ongelman kautta Internet-foorumi. Otin yhteyttä omistaja, joka ei halua päästä siitä eroon ilman varmuutta siitä, että putosi hyvissä käsissä. Jouduin kertomaan minun mieltymys klassisia autoja ja vasta sitten suostui myymään sitä edes hyvään hintaan “, hän sanoo.

Kaksi päivää myöhemmin, sankarimme vei bussilipun Madridiin ja takaisin kotiin hän vieritti hänen upouusi Opel Kadett GSi ja. Auton käveli yli hän ajatteli, niin, saapuessaan, ensimmäinen asia, jonka hän teki, oli tarkistaa, jos moottori oli alkuperäinen. Ja se oli, todellakin. Hänen tilansa oli poikkeuksellinen. Siinä oli 115000 km todellinen, yksi omistaja, säännölliset tarkistukset oli siirretty virallisen laitoksen tuotemerkin ja oli aina pidetty autotallissa. “Varmuuden vaihdan vyöt, suodattimet ja nesteet. Mutta Ajoin noin hänen kanssaan, mutta laitoin sen säännöllisesti. Kuten olen aina laittaa ne täen minun autoja, kutsun sitä -Borjamari-, koska ei ollut lasta-päärynä tuolloin, että Kadett GSi ei ollut häntä. ” Sana sen omistaja.

Opel Kadett GSI 1987
moottori poikittainen edessä. 4 sylinteriä rivissä. 1998 cm3.
teho 130 hv at 5600 rpm
lähetys etuveto. 5-nopeus
maksiminopeus 205 km / h

Saatat myös olla kiinnostunut:

Autoja muiston Citroën Visa GTi

Autoja muiston Renault Fuego

Autoja muiston VW Corrado

Adblock
detector