Autoja muiston Citroën 2CV

Autoja muiston Citroën 2CV

Citroen 2CV on yksi niistä klassisia autoja, jotka ovat saaneet aseman ajaton myytti. Paneudutaan historiaan legenda pyörillä.

Citroën 2CV: Kuva klassinen auto ikuinen

Citroën 2CV: Kuva klassinen auto ikuinen

Citroën 2CV: Kuva klassinen auto ikuinen

Citroën 2CV: Kuva klassinen auto ikuinen

koska Citroën 2CV historia On tunnettua, että kaikki fanit, emme puhu tässä prototyyppien piilossa natsit, sateenvarjo pyörillä ja knalli, pussit perunoita ja koreja munien, ruma ankanpoikien ja ihanat ihmiset tai tuollaista. Edessämme on vanha ystävä useiden sukupolvien autoilijoiden, jolle mainittu kaikki tai lähes kaikki.

Se on nykyään päivä voimassa Citroën 2CV klassikko käyttökelpoinen? Hyväksytkö yhden jokapäiväinen? Riittää vakuutus liikkua keskellä nykyistä liikennettä? Onko osaa kaiken, mitä tarvitset? On se yksi huimausta hänen pitching pariton jousitus? On enemmän kysymyksiä, tietenkin yritämme vastata haastattelun aikana. Joten olemme koonneet neljä kopiota neljän eri vuosikymmenellä ja haluamme näyttää niitä kannalta niiden omistajien, jotka kertovat meille heidän henkilökohtaisia ​​kokemuksia omassa käsialalla. Mutta ensin pitäisi laittaa meille vähän aikaa.

Citroën 2CV: Näin kuvattu Autopista lehden vuonna 1967

"Se on auto, jossa kaikki on vähennetty edullisinta sananvapauteen; Citroën 2CV ulkonäkö on vanhentunut ja suorastaan ​​ruma, mutta kuluttaa vain vähän ja saadaan hyvä palvelu sen rajoitusten alimitoitettu. se on etuveto ja erittäin alkuaine perustuslaki. Se on tarkoitettu paljon merkitsi maaseudun ehdot erinomaisen jousitus ja ainutlaatuinen sopeutuminen toiseen autoon lähes ylitsepääsemätön maastossa. Keinot sovellettavat liikenneväylien ja linkin kansojen hyödyllinen kaupunkien reittejä ja erittäin taloudellinen toiminta. Matkanopeus voidaan nostaa 70 km tunnissa. Loistavan jousitus ja erinomainen vakaus."

Citroën 2CV historiaEnsimmäinen yksiköt Citroën 2CV Olet saavuttanut puolivälin 50s, myönnetään lääkärit ja eläinlääkärit kautta ammattijärjestöt ja eri elinten valtionhallinnossa. Kaikissa 25 vuotta hän tuotti, he lähtivät melkein 240000 kapakoissa Vigo 2CV Citroën tehdas.

Citroën 2CV tyyppi A 1953

Se ei ole kyse ensimmäisestä valikoimaan, Tyyppi Rakennettu vuonna 1953 toisella puolella Pyreneiden muistuttaa pian sen jälkeen alkavat tuoda Espanjaan, mutta silti Ensimmäinen moottori 375 cm3. Siksi se on epätavallinen ja erittäin mielenkiintoinen historiallisesti näkökulmasta osasta. Ajan myötä tietysti se vaikuttaa siihen ja joitakin elementtejä verhoilu esiintyy jonkin verran kulumista.

Olemme siis ennen Citroën 2CV "täysin vanha" kanssa yksinkertaisuus ja tehokkuus joka luonnehtii alkuperäistä ajatusta. Oteta huomioon mitään tarpeeton elementti, ainakin sinulla on avain ja lukko kuljettajan oven (!) – ja kaikki on tutkittu, jotta varmistetaan mahdollisimman käytännöllisyys. ja kepeys. Paksuus levyn on minimaalinen missä näytät. Kankaalle katto ulottuu etulevy, joka säästää monta kiloa. Voisin jo sanoi, vihollinen on paino.

että sisusta, ei ole mitään jäljellä. meillä on metalli pyörä, ampeerimittari ja nopeusmittari se näyttää moottoripyörän ja jotka tulevat niiden vahvuus pyyhkimet toimivat. Kun lähdimme auton liikkuu ketteryys. Sen käsittely on helppoa ja palkitsevaa, hieman käytäntöä voit jopa mennä nopeasti. Etuveto Aliohjautuminen kuten kaikki täytyy heittää epäröimättä kaarreajossa. Jarrut täyttävät mainitun kohdistamaan hyvää poljinta. Koskien vakautta laittaa mitään muttia. Se on 2CV, Tämän on kaikki. Mutta se on myös veteraani mallia, jossa ei mitään hienoja Saan kiireinen teillä, joiden minimimerkintä tulemme aikaan huomattavia häntä, ja vähemmän yöllä, koska niiden 6 voltin sähköjärjestelmä vain valot …

Citroën 2CV2CV AZL 1963

Nyt hypätä ajoissa ja istutimme ensi vuosikymmenellä nostaa meidät tähän ihana AZL 1963. Jo karu ajoneuvo, On selvästi nähtävissä, että kulunut aika se on kehittynyt. Ei tarvitse aaltopelti antaa johdonmukaisuutta eteen huppu, ja se annostelee kanssa kankaalle takaluukun. Quillery tyylikäs kahden varren ohjauspyörä on miellyttävän tuntuista, ja jopa aavistuksen samaa selkeää sävy kojelautaan pienellä instrumentointi näkyviin. ulkonäkö "Katso lisää" kuin edeltäjänsä. Facelift tehdyt 1961 plus muut myöhemmin antaa vaikutelman, että luonnehtivat 2CV koko vuosikymmenen Next – ja ehkä tunnetuin monille. Pian tämän jälkeen vastaanottaa teho kasvavat kaksinkertaistaminen suorituskykyä, sitten käynnissä kehittämään 18 CV.

Lisäksi laite kuljettaa kuuluisa Valinnainen keskipakokytkin, alkuperäisen vehje joka veti Citroën holkki, jossa vastapainoa jousitetut sulkeutuu automaattisesti 1. tai kääntää, kun moottori on yli 1000 kierrosta minuutissa. Mukava liikkua ympäri kaupunkia, pidentää kytkimen levyn kustannuksella että tarvittaessa työntää arrancarlo mahdotonta. Dynaaminen toiminta juurikaan muuttunut edellisestä 2CV. Ei enää auton selkeitä rajoituksia, mutta ei kovin pitkä sivuteille vähäliikenteisillä ja päiväretkiä, täyttää tahraton. Tällä hetkellä tulevan AZL tulen mieleen niinä päivinä lapsuuteni jossa olimme matkoilla, joskus varsin päässä-huddled takapenkillä tällaisia ​​laitteita, jotka ajoivat meidän vanhemmat, ja rehellisesti sanottuna, ei ollut niin kauheaa. … se kesti vain muuuucho. "Kuinka kauan sinne?"

Citroën 2CV6 CT 1976

Kolmas vieraillemme mekaanisen silmiinpistävä, koska se osoittaa ulkoisen ominaisuuden helposti tunnistettavissa tunnustama kaikkea Citroën 2CV puolivälissä 70s: sen suorakulmainen etuvalot -yleinen takavalot AMI 6-, lisäksi hieno ja toiminnallinen etusäleikkö, puskurin kumipäällysteisiä teräs ja kolmas sivuikkuna. Mekaanisesti, on vuodesta 1973 cm3 moottori 602 Dyane 6, perinyt sen AMI 6, jolla saa huomattavasti paremman suorituskyvyn. Alla on sama apuohjelma entistä täydellisempää kankaalla verhoilu, enemmän iloiset värit ja jotkut viimeistely jotain enemmän huolta siitä, että osaltaan kirkastaa elämää käyttäjälle. Siirtymävaiheen aikana hänen kuvansa oli yleistä meidän katujen ja teiden varsilla; läsnäolo joka pidentäisi, usein toisen auton joissakin kodeissa. Pep kopio CT kirjoilla 1978 Tämän utelias numerointi, se on yleisesti käytetty ajoneuvo, joka menee tiellä ilman monimutkaisia ​​-Last vuosi oli kokouksessa Alcañiz- ja usein hinataan perävaunua täynnä moottoripyöriä ja polkupyöriä. Kuten heidän kollegansa, älä kysy mitään en voi antaa, mutta yleisesti käyttäytyvät yleensä suuri.

Se on helppoa ja hauskaa tämä askel Citroën 2CV. Sen suorituskyky kuuluu mitä voisi odottaa: KM pysyvän alusta on peitetty lyhyessä ajassa … (48 sekuntia), Ja slashing maksiminopeus 110 km / h maksimiin 5750 rpm. Huolimatta vahvasta moottorin ääntä mitään vaaraa ei llanear 90-100 km / h ilman ongelmia kaiken aikaa haluat. mekaniikka Citroën onnellinen kierrosta suurilla nopeuksilla. On etuja ilman jäähdytys, jota on täydennetty öljyä jäähdytin, joka voi toimia ilman epänormaalin ylikuumenemisen jopa keskikesällä.

Citroën 2CV6 Club Gilbert

Lopuksi uudenaikaisimpien kvartetti on 2CV6 Club Gilbert, valmistettu Portugalissa 1987. Ymmärtää, tulisi vastine kaksivärinen maali Charleston mutta ei parittajat paikkaa, ja varustettu viimeisimmällä mekaaninen kehitys: bibody kaasutin, jarrulevyjen ja lähtö ero kalvon kytkin. Tämä auto kuulostaa-ja Va- hieno, ei ongelmia, vaikka se käsittelee kieltää tämän maine luotettavuuden antaa voi täysin testata bensiini pumppu ei. Mutta älä huolestu: kaikki on käsi täysin näkyvissä ja tartuttava. Joan ja Jaume remolón sovelletaan ympärille kangas kylmään veteen kastetulla elementti; Odotimme varttitunnin ja moottori käynnistyy ilman protestia.

Citroën 2CVJatkamme juustohöylää yksipuolinen keskikenttäpelaaja Club olla päättyy matkallamme läpi Backroads Maresme. Istuimet ovat hieman uponneen -suele tapahtuu lopulta, mutta se on korjattavissa tyhjästä easily- ja joitakin siellä. Tunne välittyy ei ole vanha auto, mutta yksi yli muutaman vuoden, mutta innokas niellä kilometrejä. Itse asiassa omistaja ei yleensä melko usein tietä Barcelona-Olot hänen kanssaan, ja tiedän, että ei ole puutteen vuoksi ajoneuvojen Millainen 2CV me rakastamme niin paljon ….?

Citroën 2CV: epilogi suuressa auton

Käsite pienin auto saavuttaa huippunsa kanssa 2CV, suunniteltu täyttämään tarvetta perus autojen sodanjälkeinen Eurooppa. Paino pitoisuus, yksinkertainen kahden sylinterin ilmajäähdytteinen voivat vapaasti tahansa maan tie. Oli neljä eri siirtymät, 375, 425, 435 ja 602 cc, joiden teho oli 9 CV ensimmäinen lähes neljä kertaa lopullisessa muodossaan. Erillisjousitus mahdollisti moitteeton vakauden ja hyvän mukavuuden epätasaisessa maastossa. Neljä sukupolvea mallia olemme keränneet osoittavat odotetusti, helppokäyttöisyys kääntäen verrannollinen ikänsä. Kaikki pystyvät selviytymään vaihtelevalla menestyksellä julkisesti tänään, mutta 6-voltin voi saada kärsiä. Kuitenkin ne ovat vähemmän haetaan korkeampi hinta kuin 70 ja 80. Johtopäätös oli ennustettavissa. Jos sinulla on 2CV riippumatta iästä, tiedät ajaa sitä!

Adblock
detector