Autoja muiston VW Golf VR6 (alkuperäinen proof)

Autoja muiston VW Golf VR6 (alkuperäinen proof)

Aito “Pace Car” luokkansa, Volkswagen Golf asettaa suuntaviivat syntymästään lähtien. Täydessä kultakauden moniventtiilimoottoreille GTI vr6 tuli murtaa muottiin 90-luvulla.

myyttinen testit: Volkswagen Golf VR6

myyttinen testit: Volkswagen Golf VR6

myyttinen testit: Volkswagen Golf VR6

myyttinen testit: Volkswagen Golf VR6

Jälleen Autopista.es Me puolestaan ​​suureksi hemeroteca Iberian Motorpress lähestyä yksi urheiluautot, että tällä kertaa hän teki historia alussa 90. Muistutamme, että merkitsi Volkswagen Golf VR6 ja jätämme sinulle alkuperäisen täyden todiste siitä, että me julkaistiin useissa 180 autolehdessä, vuonna 1993. Galleria on myös otteita ilmi virallisista rekistereistä ja keräämiä meidän tekniikkakeskus tuolloin. Nautitaan siitä niin paljon kuin me!

“Kyyristyi vaarattomasti ulkomuodon, kuten hänen edeltäjänsä, Volkswagen Golf VR6 jakaa heidän kanssaan filosofia: jatkuva ennakointi oman aikansa ja ympäristöönsä. Tarkkailla kuluessa tämän Sekä epätyypillinen ja hyvin suosituin malli erittäin mielenkiintoinen. Tuntuu uskomattomalta, että huomaamaton auton ja lähes kalliin hinnan verrattuna sen suorat kilpailijat saavuttaa ennätyssuosion myyntiä. Salaisuus Golf päästä paljon suurempi este myytyjen 12000000 on aina ollut sama yksiköt: rikkoa vakiintuneen uraauurtava tekninen kehitys monikäyttöinen urheilua.

Kyllä, VW Golf GTI Hän merkitsi syntymän uuden aikakauden ja 16 venttiiliä Hän seurasi samaa reittiä. senhän VR6 tulee majakka opas viimeisen vuosikymmenen vuosisadan. Ei siis ole yllättävää, että vuonna 1991 tämän vuosikymmenen alussa, kolmannen sukupolven Golf velkoja tuli himoitun palkinnon “Vuoden Auto Euroopassa“. Ensi silmäyksellä on harvoja ulkoisia merkkejä, jotka merkitsevät todellista henkeä tämä aggressiivinen version. Vain erinomainen jalkineiden ja logot touting erikoinen moottorin ominaisuudet kaikilla neljällä sivulla, se erottuu muista veljiensä kantaman.

VW Golf VR6että Sisällä on kuitenkin eroja kasvaa merkittävästi. Sekä kolmen käyttivät ohjauspyörä ja vaihde nuppi ja käsijarruvipua ovat nahkaa, herkullisen kosketus. Etsi mukava ajoasento ei ole ongelma istuinta, joka on lähes kaikenlaisia ​​asetuksia, kuten korkeus. Ohjauspyörä korkeus on säädettävissä, ja polkimet ovat hyvät jolloin voidaan tuottaa liikkumavaraa kantapään kärkeen ilman suurempia ongelmia. Kojelauta, uusi lakiehdotus, kuten muutkin veljiensä alue on vähemmän karuja kuin aiemmat sukupolvet. Siinä on mittariston erinomainen lukema vaikka onkin totta, että voisi olla valmis.

VW Golf VR6: moottori

mutta uusin on piilotettu konepellin alle: Tällä lihaksikas V6 2 8 litraa, Se on sisällytetty samat Corrado VR6 mutta 1 mm pienempi halkaisija kussakin sylinterissä. Jotta voitaisiin sisällyttää se väli mallit etuveto, kuten golf, Wolfsburg insinöörit ovat turvautuneet nerokkaita ratkaisuja. Sylinterit, toisiinsa rajoittuvaa, muodostavat kapea V vain 15 °, mikä mahdollistaa asentaa yhden sylinterin pään kummankin pankin. Näin voit etsiä poikittain, jolloin erittäin silmiinpistävää sen pienessä koossa. Sydän, joka lisää voimaa Golf, meidän pankki, yli 175 hevosvoimaa 5800 rpm, käynnistävät uuden ja häipyä heidän lähin kilpailijansa, jotka pysyvät parhaassa tapauksessa alle raja 160 hv. Myös vääntömomenttikäyrä on erinomainen, 24,0 MKG 4200 rpm.

Kun olet vahvistanut, että todellakin Volkswagenilla on onnistuttiin ottamaan käyttöön tämän voimakkaasti ajaa turhaan Golf Limited, välitön kysymys kysyy, onko tällaisella kuorma etuakselilla, auto jatkaisi samalla aateloitiin kuin edeltäjänsä. Mutta se on nähty, että Golf koskaan lopeta yllättävää meille. VR6 säilyttää erinomainen opastettu että flaunted ensimmäinen GTI, yhdistetään samalla aatelisto, joka on aina tunnettu malli. Itse asiassa vain se on tarkistanut ja päivittänyt jousitus pyytämättä uutta ja mullistavaa ratkaisuja. Siksi kiinnittää edelleen McPherson edessä ja puoli-itsenäinen pyörät selällään.

VW Golf VR6: InteriorPienintäkään vihje on pyörälle, etupää putoaa vapaasti kaarreajossa, uhkaamatta seurata impulsseja merkitty hitaus, joka voidaan olettaa auto kuljettaa 65 prosenttia niiden painosta edessä. Lisäksi kiitos Samanlaisia ​​vaimennus taarattu että Corrado VR6, mutta useimmat matkat, Golf on paljon jalompi ja helppo, oikeal-asemaan. Takana toimii näkökulman rekisteröidä auton helposti kulmiin, mutta jyrkkyys, joka oli ominaista Corrado. Toisin oli tapahtumassa sen kanssa, ei olla hipova volantista mennä hyvin nopeasti Golf VR6. Vain pitää silmällä nopeusmittarit yllätysten välttämiseksi, kun rivin loppuun. Koska se on vaikuttavaa.

2,8-litrainen V6-moottori toimii alhaisilla kierroksilla kuin oikea juoksija, mutta riittää pitämään painetta kaasupoljinta muuntamiseksi puhdas pikajuoksija valmis alentaa vakiintuneita tuotemerkkejä. Vastauksena mitään järjestelmää, loisto V6 mukana on erittäin onnistunut vaihtosuhde. Nopeuttaa 0-100km / h 7,6 sekunnissa ja voittaa este 225 km / h Ne ovat enemmän ominaisia ​​etuja urheilu korkeampia luokkia.

Estämiseksi pidon menetystä, VR6 on tehokas anti-luistonestojärjestelmän, EDS, joka vastaa vertaamalla pyörimisnopeuden etupyörien, hidastaa saavuttaa suurempia nopeuksia. Toisin kuin mitä tapahtuu muiden vastaavien järjestelmien, parasta mitä voi sanoa tästä on se, että niiden läsnäolo on lähes huomaamaton, joka vastaa koskettaa täydellisyyttä. Ja vaikka onkin totta, että voit mennä hyvin nopeasti Golf, on ongelma ei lopeta. Neljä levyt -ventilados edestä työtä indefatigably kaikkina aikoina ja on yhteistyössä ABS, joka otetaan käyttöön vain ajoittain rajoittamaan, jolloin paljon kiire jarrutus sujuvasti.

Volkswagen Golf VR6: kuviaMilloin puhua kulutus, Ei voida myöskään sanoa, että VR6 on pelikentän ulkopuolella kunniallisuuden. Verkkaiseen tahtiin, risteilee 120 km / h, ntai juuri yksi ahmattimainen ajoneuvojen jotka ovat läpäisseet meidän käsissämme. Totta, kun oikeastaan ​​jokainen marssi kuvaksi punainen vyöhyke kierroslukumittari, numerot liidellä. Mutta se on, että meillä on todellinen täysiverinen, joka pystyy keskiarvojen leikata hikka; ja jokainen auto, joka kulkee, viettää. Tämä on selviö yhä parempia kuin minkään valmistajan.

Valitettavasti tässä elämässä voi saada kaikkea. Volkswagen Golf VR6 olisi juuri täydellinen, jos ei hinta, ainakin se on pannut meidän markkinoilla. Lähes neljä miljoonaa pesetaa auton neljä metriä on liian vaikka se on niin hienostunut ja erikoinen kuin tämä luomisen. Mutta jos ajatellaan, että Saksassa se maksaa hieman enemmän kuin GTI 16V. Mutta se oli myös paljon kalliimpaa kuin kilpailijansa GTI kun hän pääsi Espanjan alueelle, ja sama tapahtui myöhemmin GTI 16V. Se on hinta, joka meidän on maksettava Espanjassa, ainakin nyt yksinoikeus, arvovaltaa se tuo ajoneuvon edellä aikaansa nostaa rimaa pidemmälle kukaan oli tottunut. “

Saatat myös olla kiinnostunut:

Se oli VW Corrado

Kaikki uudet suunnitelmat ja tulevaisuuden VW autoihin

Tämä on uusi VW Golf 2017

Adblock
detector