Paras SUV markkinoilla alle 30000 euroa

Paras SUV markkinoilla alle 30000 euroa

Jos myös päättänyt haluat SUV ja budjetti on jopa 30000 €, tämä on tilaisuutesi: Olet 10 tapoja sijoittaa parhaansa.

Valitsimme 10 erittäin mielenkiintoinen SUV alle 30000 euroa

Valitsemme 10 SUV erittäin mielenkiintoinen alle 30000 euroa

Valitsemme 10 SUV erittäin mielenkiintoinen alle 30000 euroa

Valitsemme 10 SUV erittäin mielenkiintoinen alle 30000 euroa

Et välttämättä tarvitse autoa sorateitä tai lunta matkustaa tai kaikille maasto retkiä. Kunnes luultavasti eivät elä syrjäisillä (tai muu) alue … joten aluksi näytät ääretön määrä malleja, jotka eivät ole huonoja. Kuitenkin en lähikuukausina suunnitelma ostaa auton ja halua investoida budjettiin: enintään 30000 euroa "kipulääke" tavanomainen malli. Hiljainen, olet yksi yli haluavat SUV, suunnittelun ja koska, objektiivisesti, Ne ovat molemmat tai useampia funktionaalisia ovi sisäänpäin tavanomainen ja monipuolisempia muodoissa dynaamisesti.

Olemme jo rinnastettavissa sillä maastoautot perustuvat autojen aikamme. joten nyt on pieniä, keskisuuria ja suuria. Halpa ja kallis. Ja kaupunkien ja perhe. Wheel drive suojattavia elin, suspensiot kaukoliikenteen tai seka renkaat olivat aluksi, luontainen tekniset tai kyllä, katumaasturit, mutta nykyään vain lisävarusteilla, jos haluamme hyödyntää mahdollisuuksia käyttää meidän SUV. Lyhyesti, SUV tehdään päivä ja kaikkiin tilanteisiin. Ja 30000 euroa mennä pitkälle … Aloitimme aakkosjärjestykseen paras Valitsemillasi.

Q2 Audi: palkkio

Kyllä, voit myös tavoitella premium. Audi tarjoaa uuden Q2, ehkäpä SUV vähän ilmi, mutta laitoin sen vieressä A3 ja nähdä suurempia Lihavuus (ja viihtyvyyteen) ja kasvonpiirteet "4×4" kompaktissa käytössä. sinulla on aikaa kolme moottoria valita. Kaksi TFSI bensiini, 116 ja 150 hv ja 116 hv diesel.

Testi Audi 1.6 TDI Q2

Hinnat Audi Q2

Dacia DusterDacia Duster: Tällä “SUV”

SUV "edullisia" par excellence. Eikä hänen edulliseen hintaan Dacia Duster heikentää muun muassa suunnittelu (remontoitu vuonna 2016), dynaaminen monipuolisuutta ja jopa laitteita. Pinton auton, vankka ja käytännön, Renault jolla on hyvä mekaaninen ja merkitty budjetin puitteissa, saatavuus 4×4 veto. Tällöin sinun Lyhyt 1. vaihde, Voit tehdä tämän maastoauto, todellinen 4×4 off-road … yksinkertainen, halpa ylläpitämiseksi.

Testi 4×4 Dacia Duster 1,5 dCi

Dacia Duster hinnat

Hyundai Tucson maastoauto menestys

Yksi menestyksekkäin mallit sen luokan, tuloksena erinomainen tuote, joka on. Hyundai Tucson on antelias kompakti SUV, hyvin täynnä kohta kohdalta, hyvin tehty ja laatua, kuten kaikki Hyundai tänään. Alla 30000 euroa, sinulla on pakottavia Hyundai Tucson 1.7 Diesel 115 hv Pieni, 1,6 bensiini ja 131 hv, sekä 4×2 lähetyksen. Sama pätee toinen malli Merkki Hyundai Group, Kia Sportage.

Hyundai testi Tucosn 1,7 CRDi 115 hv (vertaileva)

Hinnat Hyundai Tucson

Jeep RenegadeJeep Renegade: Aito ja personaldiad

varmasti Aidompaa maastoauto SUV, tuotemerkin filosofia, suunnittelu ja lopulta kosketusnäyttö ja ajo tuntemuksia. Mutta et näe Jeep Renegade kuin kova valmentaja, mutta malli, joka on johtanut kaikkein maustetaan aitoja 4×4, ystävällinen, mukava ja hienostunut käyttö pyytävät SUV puolella. Kanssa budjetti on 30000 euroa, sinulla on lähes koko alueella Renegade käytettävissänne, joten voit olla niin urbaani versio, kuten äärimmäinen 4×4. SUV paljon persoonallisuutta.

Testi Jeep Renegade Diesel 4×2 1.6

Hinnat Jeep Renagade

Mitsubishi Outlander: kattava SUV

7-paikkainen SUV minkä seurauksena moottori? Mitsubishi tuo vastustamaton yhdistelmä. Suuri Outlander (4,7 metriä pitkä), Kanssa Kolmas istuinrivi 150 hv dieselmoottori. Vain luopua neliveto … mitä sillä monet eivät rajoita ominaisuuksien mukaan Outlander. SUV paljon hyvää, että budjetin.

Mitsubishi Outlander testi (vertaileva)

Hintoja Mitsubishi Outlander

peugeot 3008Peugeot 3008: Vuoden Auto Euroopassa 2017

Sinulla on käytössäsi lähes koko joukko uutta Euroopan Vuoden Auto: Tällä peugeot 3008. Monet suunnittelu ulkona ja sisällä (tosin ei kovin suuri), paljon ajettavuuteen kohti alustan ja sen diesel- ja bensiinimoottoreissa, korkea koettu laatu ja kaikki tarvittavat laitteet autoon, joka juuri saapunut. Markkinat ovat myös palkitaan hänelle muutaman kuukauden, 3008 on tullut pienikokoinen SUV viittaus.

Testi Peugeot 120 hv 3008 BlueHDI

Hinnat Peugeot 3008

Renault Captur: myydyin pieni

Esimerkki että Katumaasturit ovat myös kaupunkeja (Peugeot 2008 Nissan Juke, Honda HR-V), mistä on yksinkertainen asia suunnittelu, jopa objectivities niin Ajomukavuus (Istut korkeampi) ja urban ohjattavuus (Enemmän huoleton kuoppia, reunakivet, jne) Renault Captur on myydyin malli sen segmentin, Hän riitelee liikaa käytännöllisyys niiden ratkaisut Liukuva takapenkki. Mekaaninen alue keskittyä esteitä kaupungeissa, mutta myös jopa tehdä Captur erittäin halukas osui tien kaupunkien SUV.

Testi Renault Captur 1,5 dCi 90 hv

Hinnat Renault Captur

Renault CapturAteca Istuin: odotetuin SUV

Se alkoi Istuimen erittäin hyvä aloittaa seikkailu maastoauto. Ateca on ensimmäinen malli laatuaan Espanjan brändi, suunnitelmassa tiedämme jatkaa välittömästä saapumisesta toisen mallin, kaupunkien Arona, ja suostumuksella kolmasosaa SUV Ateca edellä, ja enintään seitsemän matkustajaa. Poikkeuksellisen Ateca täyttää kompakti segmentin. suuri viihtyvyyteen, monet mekaaninen lajike, uusimmat laitteet ja korkean suorituskyvyn ja valmistus.

Testi Ateca Istuimen 1,0 TSI ja 1.6 TDI

Istuin hinnat Ateca

Skoda Kodiaq: Giant

toinen SUV ennennäkemättömän tulossa markkinoille etuovesta, eikä koskaan paremmin, sillä sen käyttöön leima 4,7 metriä pituus (valtava runko). Ennennäkemätön Kodiaq, Skoda haluaa niiden kakku SUV. Teknisesti Kodiaq Ateca Istuin klooni, mutta Skoda on tehnyt koko SUV askeleen edellä. Itse asiassa Kodiaq on 7-paikkainen versioita, mutta sitten este 30000 euroa ylittyvät. Alla bensiinin versiot 1.4 TSI 125 ja 150 hv, 4×2 ja 5 paikkaa.

Kodiaq testi Skoda 1,4 TSI 150 hv

Hinnat Skoda Kodiaq

Toyota C-HRToyota C-HR: hybridi SUV ja aggressiivinen

ja myös hybridi. Toyota on vetänyt monia suunnittelu ehdottamaan SUV aivan eri kompakti mitä markkinoilla ja edelleen muokata seuraamalla Prius hybridi moottori Ecologio (Myös unohtaa Kia Niro). Tulos? Toyota C-HR res yksi Maastoauto ajo futuristisen ilmeen ja. Sen mekaniikka mahdollistaa monien hetkiä kuljettamaan sähkömoottori yksin kaupungissa ja maantiellä. Erittäin tehokas, mutta ei ehkä niin dynaaminen kuin sen viittaavia muotoilu voisi välittää.

Testi Toyota C-HR

Hinnat Toyota C-HR

Saatat myös olla kiinnostunut:

Paras ja huonoin SUV Consumer Reports

Paras SUV Geneven autonäyttelyssä

Hienoimmat SUV markkinoilla

Adblock
detector