2017 BMW 5-sarjan Touring: Kaikki tiedot ja kuvat on 5-sarjan perheen

2017 BMW 5-sarjan Touring: Kaikki tiedot ja kuvat on 5-sarjan perheen

BMW lupaa, että uusi 5-sarjan Touring, tuttu laitokselle keskikoon valikoima autoja, rikki lasikatto muun muassa dynaaminen tai toiminnallisuutta.

BMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvina

BMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvina

BMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvina

BMW 5-sarjan Touring perheenjäsenet valokuvina

BMW 5-sarjan Touring juhlii 25 vuotta markkinoilla kantaesittänyt sen uuden sukupolven, seitsemäs (G30 / 31). Sen virallinen debyytti tapahtuu seuraavassa Geneven autonäyttelyssä, melkein heti sen jälkeen, aloita markkinointi: Saapuessa jälleenmyyjille on suunniteltu pidettäväksi kesäkuussa. Ei ole virallista hintaa vielä, mutta BMW 5-sarjan Sedan Ne voivat antaa käsityksen, jossa laukausta mennä.

Periaatteessa -bmw lupaa enemmän lisäysten vuotiaiden, on neljä valittu tämän perheen variantti moottorit, lisäksi neliveto, yhdistetään neliveto: BMW: xDrive käsitteellinen ja teknisesti samanlainen kuin SUV tuotemerkin.

2017 BMW 5-sarjan Sedan, kevyempi kuorma-

Uuden rakentaminen on BMW 5-sarjan Touring järkevä paino säästöt. Osoitus tästä on se, että verrattuna 1800 kiloa, esimerkiksi punnitaan edellisen BMW 520d Touring, uusi pysyy 1730 kg. Vaalentamiseen tasoittuu kun esimerkiksi nyt Vakiovarusteisiin kuuluvat ilmajousituksen taka-akselissa pitääkseen automaattinen korkeuden säätö, kuormituksesta riippumatta.

2017 BMW 5-sarjan Touring perheValinnaisesti runkoa varten BMW 5-sarjan Touring on mahdollista valita Adaptive Drive aktiivinen pyörähdyssuojakaaret, aktiivista ohjausta yhdessä neliveto tai sport jousitus, tässä tapauksessa jouset lyhyempi kuin tavallinen senttimetriä.

Enemmän elementtejä suspension BMW 5-sarjan Tavalliset on valmistettu alumiinista, kuten nyt tapahtuu boot, niin että todellinen vaikutus tämän pienempi paino on vähentämällä kulutusta ja päästöjä hyväksyi 11 prosenttia verrattuna edellisen sukupolven.

2017 BMW 5-sarjan Touring, liitettävyys

alkaen 10.25 screen " kojelautaan BMW 5-sarjan Tavalliset voidaan ohjata, kosketettavasti tai ohjaus vieressä muuttaa, ohjaustoiminnot, navigointi, viestintä ja viihde-, jota varten se on kehitetty kuvakkeet Uusi rakenne. Kuitenkin, myös joitakin toimintoja voidaan käsitellä puheohjauksella, ettäkyllä ​​Pidän liikeohjaus: BMW 7-sarjan ensi-iltansa tämän mahdollisuuden tehdä eleitä ilmassa säätää äänenvoimakkuutta äänentoiston, hyväksyä tai hylätä puheluita, jne Lisäksi head-up display on 70 prosenttia suurempi sukupolvi tilalle.

BMW 5-sarjan Touring, tilavampi ja käytännön

Olennainen esteettinen ominaisuudet uuden BMW 5 Tavalliset tunnetaan sedan, vaikka tämän perheen pitkänomaisen pintojen, kuten on looginen, tuo uutuus keskeinen pilari taaksepäin. Täällä ne sijaitsevat taka istuin BMW lupaa merkittävää kasvua tilaa Pää, hartiat ja jalat; eli kaikissa ulottuvuuksissa. Itse asiassa mukaan BMW lisääntyneisiin sisäleveys mahdollistaa turvallisen ja mukavan paikka jopa kolme turvaistuinten takana. "

Toiminnallisesti, kolme osaa, joka käsittää selkänojien takana voidaan taittaa -kautta painamiseen painiketta tavaratilasta-individualizadamente (osuus on 40/20/40), sekädmiten sääntely kaltevuuttan tulee myös kunkin sen matkustajien tai lastin tarpeisiin.

Omalta osaltaan runko tilavuus on 570 litraa nyt sen vähintään kokoonpano, 10 enemmän kuin tarjoamia BMW 5-sarjan Touring neljännen sukupolven; ja 1700 taitto takaistuimilla -1670 litraa precedente- mallissa.

Sen kapasiteetti on 730 kiloa 720, riippuen versiosta, joka on 120 kg. Ja näkösuoja ja väliverkko, voit jakaa tilan tarpeiden mukaan sen käyttäjät, mutta voidaan varastoida maan alle jos sitä ei käytetä.

Pääsy tähän tilaa, joita ei vain tehnyt kautta portti, joka voi mahdollisesti olla moottoroitu avaamisesta ja on "hands-free"; myös vapauttamalla ja avaamalla takalasin.

BMW 5-sarjan Touring Interior 2017BMW 5-sarjan Touring, neljä moottoria ja takana tai jokapyöräveto

Versiot bensiinimoottorit, jotka ovat tuttuja BMW 530i xDrive Touring ja 540i Touring. Nimensä, tehokkain sekä moottorin, jossa on kuuden sylinterin 3 litran CV 340 aina yhdistää neliveto, ja kahdeksan nopeus automaattivaihteisto. Samaan aikaan Kaukoliikenteen 530i teho nelisylinterinen moottori ja kaksi litraa 252 hv saavuttaa kautta maahan takapyörät, vaikka aiemmin se käyttää samaa kahdeksan nopeus automaattinen siirto. Se kiihtyy 0 100 km / h 6,5 sekunnissa ja sen kulutus hyväksytään 245/45 R18 renkailla, 5,8 litraa / 100 km.

BMW 540i xDrive Touring Homologisia, myös samalla pyörät, 7,3 l / 100 km, samalla kun sama kiihtyvyys 5,1 sekuntia.

sisään Diesel, myös toimittaa moottoreita tehdä neljä ja kuusi sylinteriä. Ensimmäinen, 2 litran 190 hv, on sydän BMW 520D Touring. Se voidaan yhdistää joko kuuden nopeus manuaalinen vaihteisto vaihtoehtona, jolla on kahdeksan nopeus automaattinen, aina takaveto. Tämä on perheen BMW 5-sarjan tyyppihyväksytty kulutus pienempi: 4,5 l / 100 km. 0 100 km / h, se on nopein versio automaattivaihteistolla: 7,8 sekuntia vs. 8,0 johtavia käsivalintaisen vaihteiston.

BMW Touring 530d käyttää 3 litraa 265 hv ja kahdeksan nopeus automaattivaihteisto. Valinta edellyttää miten saada energiaa maahan: läpi takapyörät tai neljä. Kulutusta, käyttää joko, se on 4,7 tai 5,3 l / 100km; kiihtyvyys, myös vastaavasti 5,8 tai 5,6 sekuntia.

BMW 5-sarjan Touring, edistyminen autonominen ajo

Tiellä autonominen ajo BMW 5-sarjan Touring myös kuin sedan, hälytyksiä varoitukset ja puoli liikenteen risteyksissä ja kaistanvaihdoista avustajat tai lähdön niistä; nopeusrajoituksia myös aktiivinen risteily.

Uuden perheen BMW mahdollistaa myös integraatio auton ja puhelimen omistaja, tapaamisia ja retkiä umpimähkäisesti yhdeltä toiselle, mutta lisäksi myös vastaanottaa kuvia autossa ympäristössä Smartphone kun pysäköity 3D Remote View ominaisuutta. Lisäksi voit hallita sähköposti, kalenteri tai yhteystiedot (Microsoft Exchange mahdollistaa tiedonsiirron laitteiden välillä), käyttää Apple carplay tai hävitä induktiolataukseen.

Toinen yhteinen piirre perheen sedan on ulkopuolella pysäköinti hoitaja, The Pysäköintipaikka kaukosäädin, kuljettajan kanssa auton ulkopuolella.

Adblock
detector