Uuden Mercedes auton, joka saapuu 2017 ja 2018

Uuden Mercedes auton, joka saapuu 2017 ja 2018

Mercedes valmistelee jo vyöry uusien tuotteiden lähikuukausina. Sen lisäksi tarjota tiedossa maastoauto, brändi uusia kompakti sedans ja perhe. Joten ne ovat …

Kaikki Mercedes saapua: kompakti sedans ja perhe

Kaikki Mercedes saapua: kompakti sedans ja perhe

Kaikki Mercedes saapua: kompakti sedans ja perhe

Kaikki Mercedes saapua: kompakti sedans ja perhe

Mersun kone ei. Saksan tuotemerkki on juuri suljettu 2016 poikkeuksellisen uutinen: ensimmäistä kertaa moneen vuoteen on ollut myydyin palkkio yritys maailmassa, ohittaminen BMW ja Audi selkäsaunan. Nyt edelleen säilyttää etumatka kilpailijoihin, Mercedes valmistelee lisäksi ristitulessa uusien autojen Lisäksi he kantaesittänyt sen uusinta teknologiaa. Ja kuume SUV ei vie kaikkea siksi, lisäksi jo ilmoittanut uudesta GLA tai GLB, brändi valmistelee uuden sukupolven sen kompakti sedans ja perhe… josta käsittelemme tänään.

Suurin osa uusista autoista Mercedes on syntynyt toisen sukupolven sen modulaarinen arkkitehtuuri etuveto, joka käynnistyy alkuvuodesta 2018 ja uuden luokan A odotetaan, yhteensä vähintään 7 erilaisia ​​muunnoksia josta puhut alla.

Mercedes-luokan: neljäs

uuden Mercedes-luokan, Tämän perinteinen nimitys, se on neljännen sukupolven, vaikkakin arkkitehtuuri "normaali" (Unohtaminen ja entisen A-luokan farmari muodossa) on toinen. Gone on ehdottomasti, että ensin edellä aikaansa ja ei tullut kannattava syistä koon, hinnan ja ennen kaikkea vähän yhdistettävissä muiden merkkien autoja. Uuden sukupolven Nyt odotetaan 2018. He puhuvat bensiinin ja dieselin versioita ja jopa plug-in hybridi 100 km sähköliesi.

Suurin uutinen on, että nyt, lisäksi nykyisessä muodossa A-, odotetaan saapuvan Uusi luokka Sedan teistä voimme tarjota ensimmäisenä tietokoneella kuva. Tämä malli voisi olla alueella kompakti välillä nykyisen CLA (jossa siluetti enemmän coupe) ja ylemmän sedan luokan C. odotetaan myös tarjota ja hyvä tila aluksella Diesel- ja bensiinimoottoreissa 3 ja 4 sylinteriä, lisäksi edellä mainittu hybridi.

Mercedes A-Class SedanMercedes Luokka B: tuttuja

Kun uusi luokan A muuttuu tietää uusi Mercedes B, Näin valmistettiin samoissa alustalle. nyt Se on laajempi ja aikoo vastustaa sodan SUV ansiosta jakaa arkkitehtuuriin, Mercedes odottaa kaupallistaa. Se on vaihtoehto BMW GT Series 2 tai Volkswagen Touran, ja tämä sukupolvi tarjoaa mahdollisuuden seitsemän paikkaa, sillä vapautetaan ennen maastoauto Mercedes GLB myös. Kuten aina, jakaa mekaaninen muun perheen eli luokan A

MERCEDES CLA ja CLA Shooting Brake

Mercedes CLA on seuraavanlainen. Tämä erityinen sedan coupé lupaa lisätä taistelu ottaa laajemmin ja kilpailemaan markkinoilla. Se on saatavana kaksi ruumista, tavanomaisen ja tuttu, nimeltään ammunta jarrun CLS. Lisääntynyt akseliväli huomataan etenkin alueen takamatkustajien, yksityiskohta tarpeelliseksi jatkaa voittaen erityisesti Aasian markkinoilla. On tietenkin myös AMG-versio ja AWD.

Mercedes CLA Shooting BrakeTekniikka: saavuttaa semi autonominen ajo

Kun muutos alustan, kaikista näistä malleista paranee myös kohdat kuten liitettävyys, telematiikka, turvallisuutta ja hienostuneisuutta yleensä. uusi A-, B- ja CLA ja lisäturvaa lisätään luokan E ja S. Multimediatietokone kytkee versio 5.5 uuden E-sarjan 6,0. Sisustus tulee myös suuri harppaus eteenpäin, kuten se teki koko E. infotainment-järjestelmä on suunniteltu ohjauksessa Jörg Prigl, ja tukee päivitykset ikään kuin se olisi liikkuva. Sisällä hallitsee valkokankaalle pinnat tämän jäähtyä näkökohta selvästi seisoo Mercedes edellä BMW. Siellä on pieni ohjauslevy ohjauspyörän helpompi käyttää ja Keski-näyttö on kosketusnäyttö, katoaa kiertonuppia keskikonsolin.

Nämä autot puolestaan ​​hyväksyä järjestelmiä kuten Drive Pilot, joka sisältää osittain itsenäinen ajo toimintoja, kuten muuttaa kaistaa tai yksipuolisten navigointi tietyillä tavoilla. Ja smarthpones on enemmän merkitystä kuin hyvin. Lisäksi siirtämällä kaikki sen järjestelmien ja toimintoja näytön auton, uudet Park Pilot ja Mirror Link seuraavan sukupolven Ne toimivat kaukosäädin, että voimme pysäköidä tai pysäköinnin lopettamista auton ulkopuolella, muiden toimintojen.

Uusi Mercedes C-luokka: 2020 ja

Sen jälkeen, kun kehitystä suunnitteilla sen uusi modulaarinen front-drive arkkitehtuuri saapua uuden sukupolven Mercedes C Class, yhä strateginen brändin sedan kaikissa kirjanpito- ja markkinasegmentillä kattaa. Tämä uusi malli odotetaan jatkuvan rakenteen ja koon, mutta paljon parempi saatavilla olevaa teknologiaa ottaen uusia komponenttien iltansa vanhempien sisarustensa luokan E ja S. sedan on myös ominaisuus Uuden moottorin sylinterit 3 ja 4, ja plug-in hybridi ja minkä tahansa variantin, ja kyllä, 100 100 Electric.

Mercedes C-luokka 2020Mercedes CLS: anti-Panamera

Vähän ennen C-luokka, ja suunnitteilla myöhään 2018 tai 2019, saapuminen on ajoitettu myös, mikä olisi kolmannen sukupolven Mercedes CLS, malli, joka kantaesitettiin asetukset sedan-coupé ja on nyt nähnyt Porsche Panamera on poistanut paljon sen näkyvyyttä.

No uusi Mercedes CLS hyökkäys väkisin perustuessa nEW modulaarinen takaveto alustan (MRA Englanti), Koska uusi luokka E. myös saapumista uuden muunnoksen huhu Mercedes-AMG CLS-63S, Voisin jo voittaa este 600 hv: tänään pysyy 585. Tulemme näkemään tulevina kuukausina.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Niin ovat uudet moottorit Mercedes

Tämä on uusi Mercedes GLA

Mercedes E Class 2017: niin

Adblock
detector