Test: Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, tøffing

Test: Dacia Duster 1.5 dCi 4×4, tøffing

Visjonær, Dacia åpnet en ny virksomhet linje, biler “low cost” før økonomien kollapset. den rumenske merket var således i et marked overlevelse med alle sine produkttilbud, og derfor forventet, kan du nå råd til å holde tweaking biler og selge som Duster, en enkel og interessant SUV … som en spesiell versjon 4×4.

Test: Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, tøffing

Test: Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, tøffing

Test: Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, tøffing

Test: Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, tøffing

mer Og 1 million solgte enheter verdensbasis i bare fire år; nær en årlig gjennomsnittlig Nissan Qashqai… og mye høyere enn for eksempel en Seat Ibiza. Det er den første garanti for suksess Duster, Dacia-modellen som først gikk inn i en motesegmentet etter vokser før den svært populære Logan og Sandero. Den andre Garantien er oppnådd, og også sette i portefølje markedene mer “velstående” etter Russland, Frankrike er i dag sitt andre mål i betydning og Tyskland som den femte. Og i Spania, i mange måneder, var det også den mest solgte SUV. Faktorer som gir en idé om hva produktet har utviklet seg Dacia.

siden i 1999 ble en del av Renault-gruppen, Dacia ingen tvil om det har hatt tid til å gå montering biter av et puslespill som mater den franske produsenten og dens allianse med Nissan. Bare vi ikke forvirre. Det er fortsatt en lav pris produkt, og du vil merke ennå i visse mangler, både oppsigelse (Du vil se patcher, ferdig til “skrue sett” eller teller skiller ikke mellom diesel eller bensin), som sikkerhet (kun 3-stjerners EuroNCAP, ennå gardin kollisjonsputer og begrensede bak brems trommer), ergonomi (General depthless lite regulering og ratt) eller lite filtrering (The adresse, for eksempel, sender du noen ujevnt gulv, mens bilen høres mye akselerasjon). Men det er også sant at i dag kommer Dacia og bedre tilpasset den gjennomsnittlige kunden.

http://www.autopista.es/media/cache/original/upload/images/imagegallery/imagegallery-43548-5408100a28258.jpgLav koste 2,0.

Så, etter ny restyling, Dacia Duster Utvendig og innvendig vinner vistosidad (Nye optisk, dagslys eller en ny oversikt forbedre deres tilstedeværelse) og også funksjonalitet (Your svært romslig og komfortabel plass og legger mye praktisk plass … vinduer og dører så videre), pluss bedre utstyr: Jeg fant setet ditt enda bedre enn en Audi Q3 grunnleggende i disse dager. Word. Det er sant som også tilbyr mye av sin begavelse alternativ, men likevel aldri finne den samme med slik verdighet som tilbyr en lavere pris.

I tillegg Dacia Duster Range er også mer komplett hver dag. Nye motorer, som Moderne bensin 1.2 TCE 125 hk, De legger opp denne overlegne 1,5 dCi Renault, full garanti skyvekraft og effektivitet, og viktig hvis du er ute etter, så her en Dacia Duster 4×4: AWD selvsagt identisk med Qashqai og som i det Nissan, modifiserer den vanlige vridningsakse ved hjelp av en Avansert bakhjulsoppheng. Variant, forresten, er at selv om € 16 850 delt her nesten unik (en Qashqai 4×4 tilbyr ikke dette nivået av strøm) … og veldig personlig.

Og det er at hvis Dacia Duster 4×4 spill, bør du også være klar over hva du kjøper: nesten en ekte spesialist all-rounder. Og ikke bare fordi, som alltid, regne med en sjenerøs Duster for dempning, 20 centimeter god klaring og stor styrke, men fordi mounts dermed en spesifikk manuell endring utstyr 6, med ingen korte utviklingen, vi svært kort.

1., for eksempel, er nærmere en første reduksjon av en ren av veien til et første konvensjonelt, og så lukket som vil deretter frem på samme tid i fjerde og femte hastighet. Det, sammen med en motor med god respons mellom 1500 og 3500 rpm bidrar til en sterk prestasjon, også omvendt straffer komfort for gatebruk (Reduksjoner er skarpe, bør du alltid trekke mye lenger enn vanlig marsjer Jeg kan til og med gå ut på tredje av en stopp lys, og i stor grad øker lydstyrken) vel åpenbart utgifter.

http://www.autopista.es/media/cache/original/upload/images/imagegallery/imagegallery-43548-5408100b31d63.jpg

I den nye Dacia Duster 4×4 1.5 dCi du ser så forbruker nesten en liter gjennomsnitt hvert 100 km rivaler, viser regel 7 l / 100 km på en kjørecomputer som standard i overlegen finish … og det til tross for Brand i dag også ECO kjøremodus begrensende akselerasjon og varmekomfort for lavere drivstoffkostnader. Hvis du ikke vil ha en Dacia Duster slik Hard eller semi-profesjonelle verktøyet, og hvis du vil ha det som en daglig bil for byen eller motorvei, Jeg anbefaler deg å satse bedre 4×2-versjonen, 100 kg lettere, med lengre endre utviklingen og utgifter, og ja, under 6 l / 100 km.

Og bortsett fra en ikke altfor sterk og bremse her også betinget av hans ulik dekk (Igjen, en annen nikk over hans karakter off road), den Dacia Duster 1.5 dCi ellers vil du bli overrasket av en veldig behagelig og absorberende suspensjoner, en slitebane sittende på motorveier, relativt stabil støtte buet og raske reaksjoner Resultatet av sin letthet: veie opptil 100 kg mindre enn, for eksempel, en mindre Chevrolet Trax. Ja, det er stort hjul diameter, festet til en langsom retning (opp 3,3 omdreininger for å låse) og med svært lite hjelp ved lav hastighet, spør du også “swat” noe mer enn normalt i dag på parkeringsplassen, selv om høy synlighet spilt her også i hans favør. Kort sagt, til tross for sine begrensninger, Dacia Duster 1.5 dCi beviser som en meget stor SUV og high-end pris korreksjon nytte. Dag ingen som gir mer for mindre. Selv for det samme.

Adblock
detector