Grand Sport Vitesse "La Finale", uusin Bugatti Veyron

Grand Sport Vitesse “La Finale”, uusin Bugatti Veyron

Loppumaan. Superauto tehokkain ja nopein tuotanto maailmassa sanoo hyvästit. Ja myi 450 yksikköä, jotka valmistavat vain Veyron, Bugatti esillä Geneven autonäyttelyssä viime ja lopulta hankki arabi pohatta ja Grand Sport Vitesse ristittiin “finaali”. Ranskan ylellisyyttä tuotemerkin ja hän komissio ilmaisee työstää sen seuraaja, “Haasteena on tehdä paras vielä paremmin.”

Grand Sport Vitesse

Grand Sport Vitesse

Grand Sport Vitesse

Grand Sport Vitesse

Se on ohi. Bugatti on jo tuotannon lopettamisesta sen Veyron, urheilu Super tullut legenda ja merkitty uudestisyntyminen Ranskan ylellisyyttä tuotemerkin oltuaan osti alussa vuosisadan Volkswagen Group. Nyt sen puheenjohtajan Wolfgang Dürheimer ennakoi tänään brändi työskentelee jo sen jatko-osa, jolla he pyrkivät “laajentaa ja vahvistaa johtava asema Veyron uusi haaste tehdä paremmin paras“. Ei muuta, ei vahvistanut nimen tai päivämäärän, mutta kyllä ​​me voimme tulla mistä Autopista.es teidän korvaaminen on ajoitettu 2016, hyväksymisestä hybridi-moduuli ja sähköiset turboahtimet noin 1500 hv! ja panee myös merkille460 km / h!

Tietää koska korvata Bugatti Veyron vielä odotettava muutama kuukausi, mutta mitä tiedämme nykyään on identiteetti viimeisin versio, joka kruunu 450 tuotantomääriin, kaikki jo myyty (300 coupes ja 150 instrumentit). tunnetaan Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse “La Finale” ja osti arabien pohatta, se esitetään maailman ensi-iltansa Geneven autonäyttelyssä, aivan ensimmäinen yksikkö valmistettu 2005.

Kolofoni siis ajoneuvon Hän lyö nopeusennätykset kanssa +431,072km / h viralliset, Tämän uuden Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse “La Finale” ratsastaa saman potkuri näyttäviä W16 8 litran moottori, 1200 hv ja 153,1 mkg vääntömomentti alkoi ajaa tuotemerkin vuonna 2010. Tällainen moottori, superauto ilmoitti kiihtyvyys 0-100 km / h 2,6 sekuntia, suurin nopeus 410 km / h.

Kunnianosoituksena sen mallinumero 1, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse “La Finale” Tänään on innoittanut sen suunnitteluun, jälleen luopumatta Bugatti kaksisävyinen joka laati jo kuuluisaksi niiden mallien 20 ‘ja 30’. Tietenkin, kuten aina, omistaja on tehnyt Veyron ainutlaatuiseksi, valitsevat suurimman osan hiilikuitu paneelit ensimmäinen maalattu punainen (Koska kahdeksan värejä, jotka ovat tehneet Veyron) on mukana läpät, ovien tai ilmanottoaukot mustana. Legend “finaali” on painettu hyvin nähtävissä etuhelmaan ja jonkin verran vähemmän alle takaspoileri: Aina punainen mustalla pohjalla.

Sisällä Veyron Grand Sport Vitesse Bugatti “finaali” on vielä tällaisia ​​pitkälle kehittyneitä materiaaleja, kuten posliini, paras kristalli, nahka ja puu erityyppisiä, kulta ja jopa platinaa, tällä kertaa takapenkkien myös kunnianosoitus ensimmäiselle Veyron vuonna beige joka tunnetaan nimellä “Silk”, mutta nyt mukana kontrastit punaisella takana, ovipaneelit ja ohjauspyörällä. Ja tietenkin, hiilikuitu myös maalattu punaisella keskitunneliin, päällysteisiin konsoli koteloihin tai paikkaa. 450/450 sarja on kaiverrettu matkustamossa ja uudelleen merkintä “finaali”.

sinkosi vuonna 2005 Bugatti Veyron syntyi, mukaan sen puheenjohtaja, vaikea tehtävä vastata 4 näppäin: pysty siirtämään yli 1000 hv asfalttiin, nousta 400 km / h kun useimmat Super urheilu vain jäi 300, varmistetaan kiihtyvyys 0-100 km / h alle 3 sekuntia ja ennen kaikkea yhdistää kaikki sopivan auton päästä oopperaan, tyyliä ja mukavuutta. Mukaan Wolfgang Dürheimer, Bugatti saavutettu virstanpylväs, että vuonna 2008, näki vaihdettavan Grand Sport version julkistamisen ja vuonna 2010, uusi Super Sport ja tehostetaan 1200 hv. Mukaan sen pään, kukin yksikkö 450 on valmistettu käytännössä vain. Lukien valintojen, keskihinta kunkin Bugatti Veyron myytiin yhteensä 2,3 miljoonaa euroa. Eläköön superauto.

Adblock
detector