Hyundai ix25 käsitemalli, pieni SUV vain Kiinassa

Hyundai ix25 käsitemalli, pieni SUV vain Kiinassa

Hyundai myydään Kiinan markkinoille uuden SUV, pienet mitat (4,27 metriä), joka on esitetty prototyypin Pekingin autonäyttelyssä 2014. Myynti alkaa vuoden toisella vuosipuoliskolla.Hyundai ix25 käsitemalli, pieni SUV vain Kiinassa

Jos tähän lisätään se, että Maastoautot ovat yhä muodissa, ja varsinkin pieni maastoauto -Raportointikauden tyyli Nissan Juke, Fordin EcoSport, Opel Mokka tai Peugeot 2008- ja se, että monet merkit pitävät vakavammin niiden myyntiä Kiinan markkinoille, tämä tulos Hyundai ix25 Uudenlaiset Malli näet kuvassa.

Tämä on Uuden Etelä-Korean pieni maastoauto tuotemerkin, jota markkinoidaan yksinomaan Kiinan markkinoille. “Sofistikoitua SUV 4,27 metriä pitkä ja akseliväli 2,59 metriä. Ix25 tulee loppuun Hyundai alue SUV-risteysvaihdejakso Kiinassa, tehnyt tähän mennessä ix35, Santa Fe ja Grand Santa Fe.

Esteettisesti, uusi Hyundai ix25 vie liikunta ominaisuuksista “Fluidic Veistos 2.0” tuotemerkin. Konepellin alla, se asentaa 2,0 litran bensiini joille niitä ei ole esitetty monia yksityiskohtia. Tämä pieni maastoauto nousee autoliikkeiden aikana Kiinalainen toinen puoli 2014.

Adblock
detector