De mest tillförlitliga små bilar urban

De mest tillförlitliga små bilar urban

Felfri bilar finns inte, men det finns vissa modeller som är mycket nära att vara nästan ‘okrossbar’. Motorvägen tidningen i samarbete med den franska L’Automobile, gjorde en detaljerad studie av de mest tillförlitliga på marknaden eller små stadsbilar.

De mest tillförlitliga små bilar urban

De mest tillförlitliga små bilar urban

De mest tillförlitliga små bilar urban

De mest tillförlitliga små bilar urban

Renault Twingo. Score 17,5 / 20

Renault Twingo

Även hotas av ambitiösa konkurrenter, Twingo bekräftar domän den kategori. Fortsätter att ge exceptionell nivå av tillförlitlighet. Bristande överensstämmelse hos ventilknasterna som skulle kunna resultera i ett motorbortfall i 1,2 16V, Det påverkar vissa enheter, Fasta och monteringslinjer Douvrin fabrik i Frankrike och Curitiba i Brasilien, har också förbättrat sin process. Det är dock inte ovanligt att behöva gå tillbaka till butiken på grund av problem radio. Rabbla observerats i vissa dieselmotorer enheter har utrotats omprogrammering av motor-ECUn. Defekter oljeradiatorer har ersatts av garantin och förankringssystem framstolarna har krävt en justering i verkstaden, liksom timonería vissa växellådor.

kvalitet 5/5

Medan de olika elementen i hytt liten diamant Brand heter njuta tillräckligt noga, men dess kvalitet, mycket grundläggande, bladen att önska. Dessutom särskilt känsliga för att avslöja scuff. Som för blockeringssystemet framsäten, Han har behövt en korrigering i verkstaden …

vår åsikt

den Twingo exceptionell tillförlitlighet tyvärr inte kommer att vara tillräckligt för att hålla undan konkurrenter. Ibland bättre byggd än Renault, De handlar om att föreslå en likvärdig tillförlitlighet.

VW Up!. Poäng: 16,5 / 20

VW Up!

Sedan starten i början av 2012, den Up!, som den Seat Mii och Skoda Citigo, Det har visat en utmärkt nivå av tillförlitlighet. Även om detta är något hinder för att ha dragit nytta av några rättelser eftermarknaden. Några högljudda kompressorer luftkonditionering De har ersatts. några GPS bärbara omprogrammering behövs i verkstaden. Men inga större fel har registrerats.

kvalitet 5/5

Sällsynta inom detta segment, gör enrases av bitarna inte förtjänar någon kritik, medan interiören avslöjas som den bästa finish alla små, med material kvalitet, väl justerad.

vår åsikt

VW Det ger slag mot trimma nivå, värdig högre kategorier. Men bara när du har utrotat sina problem för ungdomar, Upp! Du kan ta ledningen i kategorin.

Fiat 500. Poäng: 16/20

fiat 500

Extremt tillförlitlig, den fiat 500 fortsätter dock fortfarande föremål för vissa rättelser, Leves i samtliga fall. I slutet av våren, en rad modeller utrustade med den 1,4 16v De kallades för granskning av ett fabrikationsfel av kolvarna. i vissa Twinair tvåcylindriga, turbos och tändspolar måste bytas ut. Vidare är i vissa MJT 1,3, ställskruven huvudbroms och ett element av styrcylindern måste ändras.

Kvalitet. 3/5

den 500 nytta av en verklig tillverknings vård. Frigöra stilistisk förfining det åtföljs av material och justeringar de är bra lagförslag. Vissa cabrio suffletter De har gett misslyckanden.

utsikt

detta "STARLETTE" Jag kunde ha avslöjat nyckfull tillförlitlighet, men inget vidare. Olika slipoperationer spelar endast mycket små fel och påverka mycket få modeller.

Ford Ka. Betyg: 16/20

Ford Ka

utom vissa fyrar som lyste oväntat, vissa bakre bromstrummor bullriga och vissa fall av motsträviga förändringar, de små Ford Han har visat mer än mindre fel. Det har varit känt, dock några uppdaterade upptagningar rätter bakre broms stift- och främre bältes, och förändringar i gimbal rattstången.

Kvalitet. 3/5

Om passagerarutrymmet Ka har en mindre chic estetisk än 500, efterbehandling kvalitet är upp. Utanför några viktiga kritik. Du får en bra montering.

vår åsikt

Resultatet av samverkan mellan Ford och Fiat, Ka produceras i Tichy (Polen) i samma fabrik som 500 och Panda, som efterlämnade fiabilizados komponenter. Tillverkning allvar Ka är odiskutabelt.

Hyundai i10. Poäng: 15,5 / 20

Hyundai i10

Medan den totala tillförlitligheten är bra, vissa delar av Hyundai i10 Den säger adjö nu visat några svagheter. så 1,2, vissa automatik har varit tvungna att omprogrammeras för att avhjälpa motor skallra. Vissa mekaniska boxar är låsta bak upp, behöver förändring sincro. Även problemen med elektrisk servostyrning, av överhettning hydraulpump.

Kvalitet. 3/5

lanserades 2008, den i10 Han utsattes för restyling 2010, vilket gynnar därför en mer elegant presentation, vilket gör det rankas bland de bästa verktyget finish.

vår åsikt

oavsiktlig i10 Det erbjuder bara viktiga fördelar: 5 dörrar, 5 platser, 5 års garanti, en allvarlig konstruktion och hög tillförlitlighet.

Peugeot 107. Poäng: 14,5 / 20

peugeot 107

Vi kan säga att i allmänhet den 107, som sina kloner, C1 och Aygo De erbjuder en god nivå av tillförlitlighet, men själv har genomgått vissa rättelser. Nyligen ett antal modeller bensin utrustad med robotiserad box Han har genomgått en korrigering för att lindra gasreglaget fel. Å andra sidan har vissa Diesel nyligen kallats för att göra en ändring av vevaxeln.

Kvalitet. 2/5

den hytt anklagar vikt år: plast, hårt, och repad ihåliga. Församlingar är korrekta. Alltid så grundläggande, befälhavare anklagar en viss livslängd.

vår åsikt

lanserades 2005, och uppdateras 2012, dekanus för vårt utbud, som produceras i Tjeckien, sätter en god nivå av tillförlitlighet och tillverkningskvalitet bakåt mot sina konkurrenter, men mycket heder.

Adblock
detector