Katumaasturit PSA iskujen maailmaan Aircross Citroen C5, Peugeot DS 7 ja 3008

Katumaasturit PSA iskujen maailmaan Aircross Citroen C5, Peugeot DS 7 ja 3008

PSA-konserni (Peugeot, Citroën ja DS, ja Opel lisätään pian) haluaa olla maailmanlaajuinen valmistaja. Hänen tavoitteenaan alkoi Kiinassa ja Euroopassa selkeää sitoutumista: kasvamaan uusine SUV.

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Crossback ja C5 Aircross: kolme uutta SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Crossback ja C5 Aircross: kolme uutta SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Crossback ja C5 Aircross: kolme uutta SUV PSA

Peugeot 3008, Citroën DS 7 Crossback ja C5 Aircross: kolme uutta SUV PSA

Ranskalainen PSA haluaa tulla ehdottomasti menestyksekäs maailmanlaajuinen valmistaja ja maailmanlaajuisesti. Ja selkeänä tavoitteena on aloittanut tänä vuonna 2017. Hänen tuote hyökkäävä Se on edelleen hyvin tärkeä Euroopassa, mutta myös strategista lumivyöry. Jos konsortio on jo sulkenut osto Opel General Motors (ja he toivovat myös vahvistaa Saksan markkinoilla), seuraava veto menee läpi kasvaa, ja ylivoimaisesti Kiinassa. Sitten tulevat liian Pohjois-Amerikka. Se on avain.

Ajattelee niin ja päätään, Carlos Tavares, joka on sanonut Hall of Shanghain pidetään näinä päivinä, että läsnäolo tuotemerkki Kiinassa on avain saavuttamiseksi menestystä haetaan. Tavares uskoo PSA ei ole mennyt oikeaan suuntaan Aasiassa. “Kiina on suurin markkina maailmassa. Haluamme tullut maailmanlaajuinen valmistaja, joten meidän täytyy onnistua täällä. On strateginen ja meille vahvana Kiinassa”, hän on sanonut haastattelussa Autocar.

Jälkeen PSA myynti Kiinassa laski 16 prosenttia viime vuonna, Tavares uskoo olevansa nyt mahdollisuus hyökätä. Voit tehdä tämän, ryhmä käynnistää suuren SUV Aasiassa kussakin tuotemerkkiensä, ja koska Kiinassa 4 jokaisesta 10 myytävien autojen ovat SUV, rikos pitäisi antaa merkittäviä tuloksia. Nämä ovat uusia maailmanlaajuisia malleja PSA.

peugeot 3008Peugeot 3008: Vuoden Auto Euroopassa

Kaikista uusista SUV, tunnetuin meille on peugeot 3008. Malli on jo Espanjassa muutaman kuukauden ajan ja on jo onnistunut rekisteröidä joukossa 10 myydyin SUV markkinoilla. Erottuva muotoilu, yllättävä ja hyvin omaperäinen sisustus, joka on kerännyt jopa suuria maailmanlaajuisia palkintoja ja merkinnät pidetään ja parempia Vuoden Auto Euroopassa 2017, Peugeot 3008 tarjoaa korkean suorituskyvyn bensiinimoottorit PureTech 3-sylinterinen 1,2 ja 1,6 Diesel BlueHDI. Se on mukava, tilava ja tehokas. Jälkeen voittaen Euroopassa nyt tulee hänen hyökkäys maailmassa.

Joten on Peugeot 3008: osto-opas

DS 7 CrossbackDS 7 Crossback: palkkio SUV

ensi näemme Euroopassa tulee olemaan DS 7 Crossback, malliin hienoimmat merkki PSA haluaa käynnistää uudelleen maailmanlaajuisesti. Ylellinen, muotoilun ja teknologian hallitsevat monia avaimia DS ensimmäinen SUV, joka tapahtuu saman tukiaseman Peugeot 3008. Se mittaa 4,57 metriä pituus, on erittäin tilava, ja niissä on runko, jossa on jopa 550-litrainen. Kanssa ilmajousitus, automaattinen 8-nopeuden lähetyksiä, uusia moottoreita (kuten 1,5 BlueHDi 130 hv) ja jopa innovatiivinen hybridi-variantti 300 hv, DS 7 osuma tien tammikuussa 2018 saakka… mutta ennen kuin hän myönsi tilausten ja varaukset.

Tämä on uusi DS 7 Crossback

Aircross Citroen C5Aircross Citroen C5: vallankumouksellinen SUV

Pian sen jälkeen DS 7 jotain jo syötetty 2018, Eurooppa nähdään myös toinen SUV lupaa olla mahtava: Tällä Uusi Aircross Citroen C5. Kuitenkin ennen debytoi Kiinassa, missä se on virallisesti esitetty Salon Shanghai ja markkinoinnin suunnitelmia tänä kesänä jo. myös pohjalta Uuden Peugeot 3008, ja paljon sen onnistuneen sisällöstä, tämä uusi SUV 4,5 metriä ja runko 482 litraa, lupaa vallankumouksellinen suspensioita koostuu progressiivinen hydraulisilla vaimentimilla järjestelmä. Mekaanisesti on teilataan luovutettavaksi kanssa samoja moottoreita Peugeot 3008, joitakin uusia ja pian myös lisätä plug-in hybridi-versio.

Tässä on uusi Citroen C5 Aircross

Saatat myös olla kiinnostunut:

Peugeot 3008, Renault ja Kia Sportage Kadjar, mikä on parempi?

Katumaasturit saapuvat: Seat “Ateca XL” ja Skoda Coupe Kodiaq

Parhaista autoista ja maastoautojen joka esitetään vuonna 2017

Adblock
detector