Opel Crossland X: hinnat Espanjassa

Opel Crossland X: hinnat Espanjassa

Tiedämme jo yksityiskohtia valikoima ja hinnat Uuden Opel Crossland X, uusi SUV saksalaiselta joka saapuu autoliikkeiden kesäkuun lopulla.

Opel SUV Crossland X, nyt myynnissä

Opel SUV Crossland X, nyt myynnissä

Opel SUV Crossland X, nyt myynnissä

Opel SUV Crossland X, nyt myynnissä

Lähtölaskenta saapumista uusi Opel Crossland X Espanja. Kesäkuun lopulla, SUV Saksalainen yritys on saatavissa espanjaksi jälleenmyyjille.

mennessä mitat4,21 m pitkä, 1,76 m leveä ja 1,60 m korkeita-, Uusi Opel Crossland X Se on sijoitettu segmentin Pieni tai kaupunkien SUV. Koskevasta Astra, esimerkiksi, Crossland X tämä on 16 cm lyhyempi, kun taas verrattuna Mokka X, toinen edustaja opel tässä segmentti pieni SUV (Paitsi suunnittelussa, toinen ominaisuus, joka erottaa ne on, että Crossland X on käytettävissä vain etuveto versiot, kun taas Mokka X ei ole sen kantama muunnokset 4×4) veto pituus Crossland X on 6 cm pienempi kuin Mokka X.

lisäksi Mokka X ja tämä Crossland Uusi X, perhe SUV Opel valmistuu myöhemmin tänä vuonna Grandland malli X, vanhempi veli kolme.

Opel Crossland XOpel Crossland X: PSA moottorit

Siitä lähtien, kun sen käynnistää, Opel Crossland X Se tulee olemaan saatavilla viisi moottorit alkuperän PSA. Muista, että alussa maaliskuun PSA vahvisti osto Opel General Motors. Ennen tätä hankintaa virallistettiin, sekä ranskalainen ryhmä ja Yhdysvaltain jättiläinen jo yhteistyötä teknologian kehittämiseen joidenkin mallien ja tämän Crossland X Se on yksi ensimmäisistä Opel selkeät PSA-geenit ja kuten on esitetty, moottori tarjoaa.

sisään bensiini, Opel Crossland X se voi valita 1,2 ilmakehän lohko kolme sylinteriä 81 CV, lisäksi 1,2 turboahdettu kolmen sylinterin tehotasojen 110 ja 130 hv. Diesel, käytettävissä yksi 1,6 1,6 99 hv ja 120 hv. Mukaan mekaaninen valitun muunnoksen, eri versioita voidaan yhdistää manuaalinen vaihteistot viisi tai kuusi vaihdetta tai kuuden nopeuden automaattisesti.

Opel Crossland X: laitteet kohokohtia

On olemassa monia mielenkiintoisia kohteita saatavilla Opel Crossland X laitteiden. Ulospäin ne todella silmiinpistävää uudentyyppinen LED-valot, kun sisä- ja riippuen versiosta, voi varustaa projektiojärjestelmällä tietoa tuulilasi Head Up Display. Mitä tulee turvajärjestelmät ja kuljettajaa avustavat, korostaisi seuraavaa: Panoramic peruutuskameran, Advanced Park, Forward Collision Alert jalankulkijoiden havaitsemistoiminto ja Automaattinen Emergency Brake Varoituksen kuljettajalle uneliaisuus, Järjestelmän ylläpito kaista-avustin, assistentti liikennevalo Järjestelmän Blind Spot Alert mm.

Opel Crossland XUutuudet julki Liitännät ja kuljettajaa avustavat Opel OnStar Se on myös läsnä Crossland X. Siten matkustajia kyytiin tämä SUV voi nauttia WiFi palvelu, Nauttimisen lisäksi toinen sarja, kuten hotellin varaus ja etsiä ilmaisia ​​pysäköintipaikkoja. kautta IntelliLink järjestelmä, asukkaat voivat nauttia monia asennetut sovellukset älypuhelinsovelluksiaan kautta Android Auton ja Apple carplay. Lähes kaikki älypuhelimet markkinoilla voidaan lastata kautta induktion maksujärjestelmä (langallinen tai langaton).

Opel Crossland X: hinnat Espanjassa

Opel Crossland X Valikoiva 1.2 MPFI 81 hv MT5: 18042 euroa

Crossland Opel 1,2T X Valikoiva MT5 S / S Ecotec 110 hv: 19582 euroa

Crossland Opel 1,2T X selektiivinen MT6 S / S 130 hv: 19862 euroa

Crossland Opel 1.6T X Valikoiva MT5 CV 99: 20202 euroa

Crossland Opel 1,2T X Excellence MT5 S / S Ecotec 110 hv: 20682 euroa

Crossland Opel 1,2T X Excellence MT6 S / S 130 hv: 20962 euroa

Crossland Opel 1.6T X MT5-99 CV Excellence: 21302 euroa

Crossland Opel 1.6T X Excellence MT6 S / S 120 hv: 22427 euroa

Crossland Opel 1,2T X Valikoiva AT6 S / S 110 hv: 21482 euroa

Crossland Opel 1,2T X Excellence AT6 S / S 110 hv: 22582 euroa

Saatat myös olla kiinnostunut

– Opel SUV Crossland X on jo tuotannossa

– Opel Crossland X vs Renault Captur: uusi SUV kaksintaistelussa

– Opel, uusi tuotemerkki sähköautojen myös PSA?

Adblock
detector