Renault Twizy RS F1, saimme ensimmäinen sähköinen racing KERS

Renault Twizy RS F1, saimme ensimmäinen sähköinen racing KERS

Olemme tehneet rattiin Renault Twizy RS F1 version sähköauton perii näkökohtia maailman kilpailun kuten Formula 1 KERS -järjestelmä cinética- energiakäyttöön. Aktivoituna se sallii pieni malli kehittää jopa 97 hv ja päästä nopeudella 110 km / h.

Renault Twizy RS F1

Renault Twizy RS F1

Renault Twizy RS F1

Renault Twizy RS F1

Video: Testasimme Renault Twizy RS F1

Ei joka päivä autoja, kuten tämä on. Renault Twizy RS F1 ei ole autoa tarkoitettu hävittämistä, mutta yritys osoittaa Ranskan brändi miten ne voitaisiin integroida teknologiaa maailmassa kilpailun sähköauton sarjassa. Renault puhuvat -järjestelmä KERS muuntamaan energiaa vapautuu jarrutuksen tehoa extra- koska tulevaisuuden turbo autoja nollapäästöt. Mutta Twizy RS F1 he ovat menneet eteenpäin, saada tämä järjestelmä voidaan ladata Formula 1 käytön aikana.

Sen ominaisuuksia puhuvat puolestaan. 17 hp Twizy sarja kehittää suurempi teho tulee 97 hv kun käytämme KERS. Tämän järjestelmän avulla voit lisätä tämän lisävoimaa jopa 14 sekuntia Kun ladattu täysin alkanut. Maksiminopeus voidaan saavuttaa tämän ylimääräisen versio on 110 km / h, Tämä on ristiriidassa 85 km / h voi nousta standardin.

Renault Twizy RS F1

Kilpailu myös perii Slicks renkaat lähtöisin kaava Renault 2.0 ja ohjauspyörä kaava Renault 3.5, plus vaikuttava takaspoileri, taka diffuusori ja uusittu ‘spoileri’ edessä tyyli autoja.

sisään valtatie olemme jo testattu ja haluamme tuntea vahvuus hänen KERS. Älä missaa videon.

Adblock
detector