2017 BMW X3: niin tulee uuden sukupolven maastoauto

2017 BMW X3: niin tulee uuden sukupolven maastoauto

Jos nykyinen BMW X3 on jo viittaus luokassaan, uuden sukupolven tänään lupaa enemmän mukavuutta, jäykkyys, keveys, dynamiikkaa ja tehokkuutta. Onko se paras Maastoauto markkinoilla?

BMW X3: uusi sukupolvi saapuu 2017

BMW X3: uusi sukupolvi saapuu 2017

BMW X3: uusi sukupolvi saapuu 2017

BMW X3: uusi sukupolvi saapuu 2017

kolmannen sukupolven BMW X3 on jo osoittamisen lopullinen kehitys, juuri sen verran, että lopullinen versio SUV välineet Saksan on valmis varhainen 2017. Sitähän jo kuluneeksi tiekartan valmistaja, joka epäilemättä edelleen tehdä suuria ponnistuksia sen täyden valikoiman SUV, jossa X3 täyttää keskellä tarjonnan ja edustaa epäilemättä sen mallin suurempaa kaupallista menestystä.

BMW X3 2017 Uusi BMW X3 tulee jo (lähes sama) näyttää hyvin samanlainen kuin mitä me etukäteen tänään kanssa Autopista.es Tietokoneella kuvia. Eli se tarjoaa muotoilu on välissä nykyinen BMW X1 ja BMW X5. Lisäksi se on kehystetty koko jälleen kahden, mutta tällä kertaa se on totta, että nousee hieman saada roominess ja tavaratilaa, pidemmällä akseliväli, suurempia takaovet ja uusi modulaarinen ratkaisuja. Se leviää niin enemmän pienimmistä BMW X1: On odotettavissa, että BMW X5 tekemään samoin, myös kasvamassa saada hieman lähemmäksi Audi Q7 ja Mercedes GLE.

2017 BMW X3: New Platform

BMW X3 2017 Se myös käyttää uutta Modulaarinen arkkitehtuuri CLAR (Cluster Architecture) BMW, äskettäin julkaistiin uusi 7 Series. Tämä alusta mahdollistaa laajan teollisen joustavuutta teknologian jakamisesta eri ajoneuvoja, koska se perustuu riippumattoman moduulien tai "klusterit". Siksi tämä uusi X3 varmasti paljon kehittyneempiä SUV että nykyinen malli laitteiden kanssa mahdollisuutta sisällyttää ja Tulokkaita automatisoitu ajo enemmän ja enemmän toimintoja. Esimerkiksi seuraava SUV voisi hyödyntää Aktiivinen vakionopeussäädin 7 Series, voi sovittaa nopeus riippuu liikennevaloja, pysyä kaistalla ja seuraa auton edessä, jos et pysty lukemaan rivien tiellä, kaikki yhdessä aktiivinen katve seuranta, joka myös vaikuttaa suuntaan.

2017 BMW X3: Kevyempi

Merkittävin Uusi BMW X3 2017 Se tulee, kuitenkin, käyttö teräksiä hyvin, sekä Useimmat alumiini ja magnesium tietyillä rakenteellisin: periaatteessa polymeereihin hiilikuitukerros kuitutyypin CFRP 7-sarjan ne varataan kallein malleja. Tämä johtaa jäykempi ja kevyempi auto, joten kaikki viittaa se maastoauto vielä tehokkaampia, parempia dynaaminen käyttäytyminen, korkeampi mukavuus vaihde ja livability Kuten olemme jo sanonut, että se laajenee. Kaikki nämä edut ovat periaatteessa alle BMW, tarpeen, jos brändi haluaa jatkaa tarkistamalla viittauksia ja kuluttajien reaktio tiellä. Kilpailijat ovat myös parantunut.

Arvioi auton ilmaiseksiFace ja silti saavuttaa tehokkaammin, että Uusi BMW X3 2017 tekee sen ilmestys uusi plug-in hybridi-versio nimeltään xDrive35e, hyvin samankaltainen kuin nykyisessä BMW X5 xDrive40e järjestelmää, mutta vähemmän tehokas polttomoottori: 184 hv, enemmän kuin 88 sähköinen CV. Will, kyllä, samanlainen suorituskyky isoveljensä eli mahdollista ajaa sähköllä tilassa jopa 125 km / h, maksimikantavuus noin 40 km yhteensä. Lisäksi se lupaa olla ketterämpi kaarreajossa ansiosta suurempaa keveyttä.

Mutta BMW koskaan unohtaa urheiluhenki ja suunnitteilla on myös M uusi versio X3 2017, joka rakentaa ja voimakas biturbo V6 moottori BMW M3 ja M4. Sen kaikki neliveto ja käyttää viimeiset hänen 431 hv, mahdollisesti yhdistettynä myöhemmin kykenee halkaisu vääntömomentin molempiin takapyöriin, sekä kiihtyvyyden ja ero säilyttäminen aktiivinen. Mukana on myös BMW X3 versio M40i pyörii noin 360 hv. Jää vain odottamaan muutaman kuukauden uusiin BMW X3 enemmän syvyyttä.

Saatat myös olla kiinnostunut:

SUV opas: paras autoja ostaa vuonna 2016 ja 2017

Niin tulee uusi BMW X2

BMW loukkaavaa: Kaikki uudet 2020

Adblock
detector