Volkswagen Scirocco ei katoa: Se on uusi sähköinen coupe!

Volkswagen Scirocco ei katoa: Se on uusi sähköinen coupe!

Jotka ajattelivat Volkswagen Scirocco on häviämässä täysin väärin. Viimeisimmät tiedot osoittavat, että syntyy uusia Scirocco ja tulee … sähkö!

Uuden VW Scirocco on sähköinen coupe

Uuden VW Scirocco on sähköinen coupe

Uuden VW Scirocco on sähköinen coupe

Uuden VW Scirocco on sähköinen coupe

Volkswagen Scirocco seuraava sukupolvi on sataprosenttisen sähköauto. Uudessa strategiassa Volkswagen Group, joka tukevasti sitovat sähköistys monet sen malleja tai hybridisaatio -bensiinimoottorit ja dieselin uusia ja tehokkaampia evoluutio on vielä paljon recorrido- Heille VW Scirocco tulevaisuus on yksi niistä autoista "täysi ja pelkällä sähköllä", eli edistetään vain sähkö.

Uusimpien tietojen, jotka on Autopista.es, VW Scirocco tulevaisuus Se on edelleen houkutteleva kehon coupe ja rakennetaan alle uusia menetelmiä rakentaa alustan MEB tulevaisuuden sähkö- ja hybridiautojen. Itse asiassa uuden sukupolven Volkswagen Golf, se on versio sataprosenttisesti sähkö perustuu prototyyppi i.d. Käsite. Koska koko ajoneuvoa enemmän tai vähemmän samanlaisia, kaikki viittaa siihen, että VW Scirocco tulevaisuus jakaa lähes kaikki tekniset elementit sähköinen Golf.

VW Scirocco Electric VW Scirocco sähköinen tulevaisuus Se on ajoneuvo lähettää monenlaisia ​​tunteita ratissa, jossa dynamiikkaa ja ketteryys, jotka ovat aina erottaa ominaisuuksia, joihin on vielä lisättävä hyvin nopea kiihtyvyys erottaa sähköauto, jossa suurin vääntömomentti saatavilla vain sisällä kaasupoljinta.

Volkswagen Scirocco uusi sähköinen Saatat olla erityyppisiä paristoja, jonka he tekevät teillä eri valikoimia autonomia. Aluksi tulee olemaan versiot paristot varmistaa autonomia, joka voisi olla välillä 200 mailia (noin 320 km) Ja 375 mailia (Yli 600 km).

Joustavuutta ja monipuolisuutta MEB alustan sähköautoja Volkswagen-konsernin mahdollistavat myös tulevaisuudessa VW Scirocco tarjoavat useita versioita tasosta riippuen moottorin tehon. variantteja lisää "yksinkertainen" Ne voisivat olla sähkömoottori sijoitettu etu- ja teho on noin 170 hv, samalla mielenkiintoisimmista ja voimakas versio voisi kuljettaa kaksi sähkömoottoria (yksi etuakselilla ja yksi takana) ja yhteenlaskettu teho on noin 300 hv.

Saatat myös olla kiinnostunut

– VW Golf Sportsvan 2018: tämä on uusi Golf farmari

– VW i.d. Buzz: vihreää valoa sähkö Bulli luvulle

– Oletko kiinnostunut itse ostaa sähköauto?

Adblock
detector