Den nye Mercedes bil, der vil ankomme i 2017 og 2018

Den nye Mercedes bil, der vil ankomme i 2017 og 2018

Mercedes allerede ved at forberede en lavine af nye produkter i de kommende måneder. Ud over sit tilbud kendt SUV, vil den helt introducere nye kompakte sedaner og familie. Så de er …

Alle Mercedes at ankomme: kompakte sedaner og familie

Alle Mercedes at ankomme: kompakte sedaner og familie

Alle Mercedes at ankomme: kompakte sedaner og familie

Alle Mercedes at ankomme: kompakte sedaner og familie

Mercedes motor nr. Det tyske mærke har netop lukket 2016 med en ekstraordinær nyhed: For første gang i mange år har været den bedst sælgende præmie firma i verden, overhaling BMW og Audi prygl. Nu, at fortsætte med at opretholde den føring over sine konkurrenter, er Mercedes forbereder en anden spærreild af nye biler også de premiere sin nyeste teknologi. Og feberen SUV ikke optager alle, fordi der ud over de allerede annoncerede nye GLA eller GLB, er den helt forberede nye generationer af dets kompakte sedaner og familie… hvoraf vi i dag behandler.

De fleste af disse nye biler fra Mercedes vil blive født fra anden generation af dens modulære arkitektur forhjulstræk, som vil blive lanceret i begyndelsen af ​​2018, og den nye klasse A. forventes, i alt, i det mindste 7 forskellige varianter som du taler nedenfor.

Mercedes Klasse A: den fjerde

den nye Mercedes Class A, under denne traditionelle navn, vil det være den fjerde generation, dog med arkitektur "normal" (Droppet og den tidligere klasse A stationcar-format) vil være det andet. Væk er absolut for at først En forud for sin tid og ikke blive rentabel på grund af størrelse, pris og frem for alt, lidt kombineres med andre mærke biler. Den nye generation Det forventes nu for 2018. De taler af benzin og diesel versioner og endda en plug-in hybrid med 100 km elektriske rækkevidde.

Den store nyhed er nu, at der ud over det aktuelle format klasse A, forventes ankomst Ny klasse Sedan af jer kan vi tilbyde den første computer genereret illustration. Denne model kunne være i området af kompakte mellem den aktuelle CLA (med en silhuet mere coupe) og den øverste salon klasse C. Det forventes også at tilbyde og en god plads om bord med Diesel- og benzinmotorer 3 og 4 cylindre, udover den førnævnte hybrid.

Mercedes A-Klasse SedanMercedes Class B: mere velkendte

Efter den nye klasse A vil henvende sig til kende nye Mercedes Klasse B, således fremstillet under samme platform. nu Det vil være bredere og har til hensigt at modstå krigen af ​​SUV takket være deling arkitektur, forventer Mercedes til at tjene penge. Det vil være alternativet til BMW GT Serie 2 eller Volkswagen Touran, og denne generation vil tilbyde mulighed for syv sæder, som frigives, før SUV Mercedes GLB også. Som altid deler mekanisk med resten af ​​familien, dvs. med klasse A.

MERCEDES CLA og CLA Shooting Brake

den Mercedes CLA er som følger. Denne særlige salon coupé lover at øge deres kamp for at være bredere og bedre konkurrere på markedet. Det vil være tilgængelige med to organer, konventionelle og velkendte, kaldet shooting brake som CLS. Den øgede akselafstand vil blive bemærket især i området ved de bageste passagerer, for detaljer nødvendig fortsætte triumferede især i det asiatiske marked. Vil naturligvis også AMG-version og AWD.

Mercedes CLA Shooting BrakeTeknologi: når den semi autonome kørsel

Med ændringen af ​​platform, vil alle disse modeller også forbedre sektioner såsom tilslutningsmuligheder, telematik, sikkerhed og raffinement i almindelighed. ny Klasse A, B og CLA og ekstra sikkerhed tilføjede Klasse E og S. Den multimediecomputer skifter version 5.5 af den nye E-klasse til 6,0. Interiøret vil også stort spring fremad, som det gjorde hele E. infotainment system er designet under ledelse af Jörg Prigl, og understøtter opdateringer, som om det var en mobil. Inde vil dominere de store skærm overflader med denne cool aspekt, der klart står Mercedes foran BMW. Der vil være en lille touchpad på rattet lettere at bruge og den centrale skærm er touch, forsvinder drejeknappen i midterkonsollen.

Disse biler, til gengæld vedtage systemer som Drive Pilot, som vil omfatte semi autonome drivende funktioner, såsom vognbaneskift eller autonom navigation på bestemte måder. Og smarthpones vil have større betydning som godt. Ud over at flytte alle sine systemer og funktioner til visning af bilen, nye Park Pilot og Mirror Link næste generation De vil fungere som fjernbetjening, være i stand til at parkere eller ophæve parkeringen bilen udefra det, blandt andre funktioner.

Ny Mercedes C-klasse: 2020 og

Efter planen udviklingen for sin nye modulære front-drev arkitektur vil ankomme den ny generation den Mercedes C Class, en stadig strategisk brand sedan i alle regnskabs- og markedssegment dækker. Denne nye model ventes at fastholde struktur og størrelse, men meget bedre tilgængelige teknologi tage nye komponenter, der skal premiere deres ældre søskende klasse E og S. Den sedan vil også nye motor cylindre 3 og 4, og med en plug-in hybrid og enhver variant, og ja, 100 100 Elektrisk.

Mercedes C Class 2020Mercedes CLS: anti-Panamera

Kort før C-klasse, og planlagt til slutningen af ​​2018 eller 2019, er ankomsten planlagt også, hvad der ville være den tredje generation af Mercedes CLS, en model, der havde premiere indstillinger sedan-coupé og har nu set Porsche Panamera har fjernet meget af sin fremtrædende plads.

Nå den nye Mercedes CLS angreb med kraft, er baseret på new modulære baghjulstræk platform (MRA engelsk), Som den nye klasse E. også ankomsten af ​​en ny variant rygte Mercedes AMG CLS-63S, Jeg kunne allerede overvundet barrieren på 600 hk: i dag forbliver i 585. Vi vil se i de kommende måneder.

Du kan også være interesseret i:

Så er de nye motorer af Mercedes

Dette er den nye Mercedes GLA

Mercedes E klasse 2017: så

Adblock
detector