Vahvistettu! Lada Niva, tulee myytti

Toimitusjohtajana Avtovaz, Lada merkki yrityksen omistaja, on ilmoittanut, että Nivan korvaa ... uusi Lada Niva. Haluammeko todella XCode?

Lada Niva: uudestisyntyminen vuonna 2018?

Lada Niva: uudestisyntyminen vuonna 2018?

Lada Niva: uudestisyntyminen vuonna 2018?

Lada Niva: uudestisyntyminen vuonna 2018?

Duster Dacia pohja -tai Sandero, että sama DA toimii lähtökohtana vain moderni SUV joka nykyään tilille AvtoVAZ: röntgenputken. Se on osa-alue tämän valmistajan muiden autoja kuten Lada Vesta, Granta, Kalina, Largus ja ... Nivan!

Kyllä, Sekä Venäjällä että muissa maissa, kuten Espanjassa -Tässä seuraavasti 4x4- Lada myyntiin tämän legendaarisen maastoauto was'm tänne erityisesti 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa, kun se myytiin tuhoisa argumentti: hinta 999999 pesetaa (6010 euroa) - syntynyt, kun maassa oli Neuvostoliiton ja että tänä vuonna, kääntyy 40 vuotta tuotannossa.

Lada Niva Se oli kaikki eksotiikkaa heidän kultaiset vuodet, kun ei yllään autoalalla, kuten hänen tapauksessaan, hänellä oli itsekantava runko alipalvelun kuin nyt tapahtuu SUV-, käytetään kehittämisen lähtökohtana yhteen alustaan-matkailun ja Fiat 124 kun on kyse Niva- ja sen kantama ne sopeutui yksinomaan bensiinimoottorit kuitenkin paljon Diesel- sai tulosta.

Tuottava ja liiketoiminnan jatkuvuuden on jo vuosia räystään ja lopulta AvtoVAZin -yrityksen, joka valmistaa ja Renault on suurin osakkeenomistaja näyttää saavuttaneen päätöstä antaa sille ansaittua eläkkeelle tämän SUV. Toimitusjohtaja yritys, Nicolas Maure, on vahvistanut, että hänen yrityksensä on jo kovasti töitä uuden sukupolven tästä autosta päin vuosisadalla. Olkaamme Huomattakoon tältä osin, että uusin prototyyppi SUV kaltaisia ​​mitat esittämä tuotemerkin, viime vuoden elokuussa, se oli Lada XCode, joten voisi yhtä hyvin näyttää tai olla suoraan tämän mallin, koska uskollisuus, jolla autoja tämän tuotemerkin mennä olemasta konseptiauto tulee tuotantoon autoa.

On selvää, kun on pyritty hyödyntämään liiketoiminnan synergioita vähentääkseen tuotantokustannusten korvaavien Lada Niva ei erikoisia resursseja, mutta rakentavia yhteisiä tekijöitä muiden automerkkien konsortion käytettäisiin. Tässä tapauksessa, vaikka se näyttää paljon, mitä voisi löytyä Lada Niva jaettaisiin kanssa Dacia Duster, hän ei ole ilmi tietyt edes tätä mahdollisuutta. Jopa jotkut tiedotusvälineet, että hylätään myös.

Lada X-koodiMikä näyttää todennäköiseltä, että tulevaisuudessa Lada Niva (ainakin tällä nimellä Venäjän markkinoilla) olisi myyntiin ensi vuonna ja, toisin kuin nykyisessä, olisi myytävänä ei vain kolmiovinen elin, mutta myös viisi.

Viime vuoden lopulla AvtoVAZin osakkeenomistajat ylimääräisen yhtiökokouksen hyväksymä lisäksi liikkeeseen 3,3 miljoonaa kappaletta ja yhtiön pääomapohjan vahvistamisesta arvosta 1,1 miljoonaa euroa. Renault ja sen kumppani Nissan ilmaisivat tukensa suunnitelmaa ja lupasi ostaa osakkeita arvoltaan 350 miljoonaa euroa, liikkeet, että tukisi käynnistää uusia malleja kuten Lada.

Tällä hetkellä Chevrolet Venäjällä ei enää ole sen tarjous Chevrolet Niva, malli, jonka valmistus alkoi vuonna 1998 yhteisyrityksen AvtoVAZin ja itse asiassa oli virallisesti päivitetty versio Lada Niva tai, kuten se oli myös tunnettu Tässä mallissa VAZ 2121; jotka voivat liittyä esimerkiksi moottoriin 1.7 paikallisille markkinoille. Tähän mennessä prototyyppi esitetty elokuussa 2014 Chevrolet tulevaisuudestaan ​​Niva, ei ole saatettu tuotantoon.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Lada X-koodin, tulevaisuudessa SUV pieni venäläinen

- Lada Niva Urban: klassinen uusittu

Adblock
detector