Kaikki uudet pienet autot 2017: Revolution!

Kaikki uudet pienet autot 2017: Revolution!

Vaikka SUV edelleen hallitsevat markkinoita, hyödyllisyys autoja ilmoittaa vallankumouksen vuonna 2017. Siellä on yli 20 uutta ominaisuutta, monet suuret myyntimarkkinoilla.

Utility autoja saapuu 2017, brandien

Utility autoja saapuu 2017, brandien

Utility autoja saapuu 2017, brandien

Utility autoja saapuu 2017, brandien

Ja pian jäähyväiset 2016 ja sen jälkeen kartoitetaan vuoden päiviä aiomme, on aika aloittaa pettää sinut. ja mitä saapuu 2017 monia uusia ominaisuuksia auto. Lähipäivinä me tiedämme, että kaikki segmentit, mutta tänään aloitimme uusia apuohjelmia, jotka tulevat. Huomaa mainostetaan ja Uusia Seat Ibiza, VW Polo, Ford Fiesta, Nissan Micra, Kia RioYli 20 uutta tuotetta! Laskit ne kaikki aakkosjärjestyksessä.

Automaattinen Citroën C3. Maaliskuussa.

tulokas Citroen C3 saavat koko ensimmäisen neljänneksen aikana merkittävä uutuus: automaattivaihteisto, voit yhdistää heidän suosituimpia moottoreita. Saatamme pian johtaa.

Citroen C3Citroën C3 Picasso. Lokakuussa.

Uuden Citroën C3 Picasso Sitä valmistetaan Espanjassa, että General Motors kasvi Sillä on Zaragoza, yhdessä Opel Crossland X (Korvaava Meriva). Molemmat mallit on asennettu samaa alustaa ja jakaa monia osia.

Fiat 500L. Huhtikuussa.

tämä pieni tila-auto Italialainen saavat kosmeettisia muutoksia ulkopuolella, sekä parannuksia laitteisiin. “Kasvojenkohotusta” Always mielenkiintoinen fiat 500L, mikä vaikuttaa myös malleja Vaellus ja Living.

Fiat Panda. Syyskuussa.

Italian käytännön hyöty juuri saanut hieman päivityksen, mutta ensi syksynä ja julkaisee uuden sukupolven. täysin Uusi Fiat Panda, Siksi olisi myynnissä alkuvaiheessa 2018.

ford FiestaFord Fiesta. Kesäkuussa.

Kahdeksannen sukupolven suosittu Ford Fiesta, yksi suuri innovaatioita vuoden. Monipuolisempi kuin koskaan, Fiesta on ylellinen viimeistely Vignale, uusi versio, jossa on selkeä SUV aksentti Party nimeltään Aktiivinen, ja menetä urheilua asetus ST-Line.

Hyundai maastoautoalaan B. syyskuussa.

Hyundai merkittävää kehitystä vuonna 2017 pian alkaa. Tuotemerkki jo virallisesti vahvistettu että syyskuussa 2017 näyttelyssä yleisölle Uusi pieni maastoauto jonka tarkoituksena on kasvava autojen segmentissä.

Kia Rio. Huhtikuussa.

Pidemmät (Yhteensä 4,06 metriä) Leveä ja jonkin verran pienempi on Next Generation Utility Kia Rio, neljäs, joista vain olemassa 5-ovinen versio tällä kertaa. Uuden Rion sisällyttää Moderni turboahdettu kolme-sylinterinen 1,0 T-GDI, johon se on jo tarjolla Kia Cee’d kahdella teho tasolla: 100 ja 120 hv. Alle 1,2 ilmakehän 84 CV tarjotaan. sisään dieseli, Uuden Rio tulevat mekaanisilla 1,4 70 ja 90 CV. Urheilullinen viimeistely GT Line tarjotaan kolmella-sylinterinen moottori, 120 hv ja diesel 90.

Kia RioKia Picanto. Huhtikuussa.

kolmannen sukupolven Kia Picanto kaupunkipuroihin. uuden 1,0 kolmen sylinterinen moottori Siitä tulee yksi luonnon mekaniikka tämän Korean kansalainen. Sisältä se ottaa myös nykyisen mallin linjat ja ympärillä suuri keskeinen näyttö loput kojelaudan määritellään.

Kia Rio maastoauto. Lokakuussa.

Hyvin vähän tiedetään muista Kia lanseeraa uuden SUV-segmentin autojen vuonna 2017. Se perustuu samaan rakenne Hyundai, ja sellaista, hetki nimi on tuntematon. Renault Captur, Nissan Juke ja Peugeot 2008 jo ne ovat uutta kilpailua … ja erittäin vakava.

Nissan Micra. Maaliskuussa.

uusi ja vallankumouksellinen Nissan Micra tulossa markkinoille. debytoida jakoalustalla ja moottorien Renault Alliance kuten pään vamma Diesel 0,9 ja 1,5, sekä 90 hv, ja pyrkimys takaisin läsnä joukossa apuohjelmia, jonka se antaa tila, alhainen virrankulutus, liitettävyys viimeiseen ja ajo apuvälineitä perustuvat kehä kameroita. Osakkeet komponentteja seuraavan Renault Clio, mutta suunnittelu ja viritys on täysin Nissan.

Crossland X. Opel kesäkuussa.

Opel on muuttanut tahdin vaihda Meriva ja sen sijaan, että kompakti MPV käyttö on kehittänyt Crossland Xa SUV apuohjelma, joka alittaa Mokka X ja se rakennetaan Zaragozan kasvia alustan jakaa seuraavan C3 Picasso.

Renault Zoe Z.E. 40. tammikuussa.

Renault sähkölaitoksen lanseeraa uuden akun kyvykkäämpiä, lähes kaksi kertaa niin hyödyllinen kapasiteetti (ei pidä sekoittaa suurin, jonka Renault ei ilmoita), että se oli käyttänyt tähän mennessä: 41 kWh vastaan ​​alkuperäiseen 22 kWh Uuden Renault Zoe.

Renault ZoeSeat Ibiza. Toukokuussa.

Epäilemättä, uusi Seat Ibiza on yksi hienoja uusia markkinoita mennessä. Kevään aikana tulevat tulevat viidennen sukupolven tämän mallin, vapauttamaan MQB alusta A0. Se on isompi, jossa Istuin seos Léon suunnittelu ja istuin Ateca , useita connectivity vaihtoehtoja ja kuluttavat vähemmän moottoreita. puhelu myydyin apuohjelma tänään.

Seat Arona. Joulukuussa.

toinen merkittävä uutuus, joka tulee Seat. Se lähtee Perustuu uuden sukupolven niiden myynti Ibiza. Uuden Seat Arona olla SUV, jotka hyökkäävät pieni segmentti voidaan sijoittaa alapuolelle Ateca kuin sen toisen osan SUV. Sen vuoksi Nissan Juke kilpailija, Honda HR-V, Renault Captur ja yritys pitäisi mitata noin 4,20 metriä.

istuin AronaFortwo ja sähkö Forfour. Tammikuussa.

fiksu Se on vahvasti sitoutunut veto täytetään sähköauto. Uusi sähköinen versioita mallien ForTwo ja Forfour Ne tuli markkinoille aiemmin tänä vuonna. erinomainen valikoima ja aika hyvin tiukka lataa lupauksia.

Suzuki Ignis. Helmikuussa.

Suzuki Ignis palaa markkinoille, ja lähes 10 vuotta myöhemmin tullut Uusi pieni maastoauto auton segmenttiin. Lisäksi mukana tulee moottorin mikro-hybridisaatio. houkuttelevampi ja monien Näkyy pyrkimysten ‘off-road’: Se tarjota vaihtoehtona 4×4 ‘Allgrip Auto’ veto. Lupauksia.

Suzuki Swift. Toukokuussa.

uuden Suzuki Swift tuo esiin paitsi parannuksia mekaaniseen tasolle, mutta myös uusia liitännät, jotka tarjoavat sekä sisustus laadukkaammin materiaaleja.

Suzuki Swift Sport. Syyskuussa.

mallin Suzuki Swift on myös ominaisuus niiden tiettyä urheilulajia versio, joka tuli markkinoille muutamaa kuukautta myöhemmin. Tämä on yksi niistä halutuin katumaasturit sen erinomaiset suhteet hinta ja laitteet.

Toyota Yaris. Heinäkuussa.

Ei ole tarkkaa päivämäärää, mutta tiedämme, että aikana vuoden paljastavat seuraavan sukupolven Toyota Yaris. Kuten on tapahtunut muissa yhteyksissä hybridi variantti pitäisi saapua pian, varmasti optimoitu akkuja, tehokkaampi ja suurempi rooli sähkönjohtavuuden.

Volkswagen Polo. Marraskuussa.

kuudennen sukupolven uuden Volkswagen Polo tulee näyttämään enemmän kuin koskaan Golf, vähintään kokoa, ja se kasvaa noin 4,17 metriä pituus. tällä kertaa Se perustuu MQB alustalla, joten sinun pitäisi saada painon säästö 70 kg, Paras dynamiikkaa, mukavuus ja tehokkuus.

VW Up! GTIVolkswagen Up! GTI. Joulukuussa.

lähes 115 hv maasta kolmen sylinterinen moottori 1.0 TSI, manuaalinen 6-vaihteinen tai 7-vaihteinen DSG, esitellään hyvin pian uuden Volkswagen Up! GTI. Lisäksi hän painaa alle 900 kg, ja tulee olemaan yksi ketterä ja emotionaalinen kaupunkien nykyisen kohtauksen.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Myydyin apuohjelma testi

Paras apuohjelma alle 13000 euroa

Paras apuohjelma voi ostaa

Adblock
detector