Uusi Kia Sportage Coupé ja sen tulevaisuudesta kilpailijat maastoauto

Uusi Kia Sportage Coupé ja sen tulevaisuudesta kilpailijat maastoauto

Kia on käynnistetty ja kiireisen 2017, jatkaa lisäämällä uusia ominaisuuksia: kuin SUV coupe kilpailisi segmentin, joka odottaa VW Tiguan Coupe, Skoda Kodiaq Coupe … ja paljon muuta.

Kia Sportage Coupé: niin voisi olla uusi SUV ... ja sen kilpailijat

Kia Sportage Coupé: niin voisi olla uusi SUV ... ja sen kilpailijat

Kia Sportage Coupé: niin voisi olla uusi SUV ... ja sen kilpailijat

Kia Sportage Coupé: niin voisi olla uusi SUV ... ja sen kilpailijat

Kia on hyvässä kunnossa ja kasvaa paljon … mutta ei tarpeeksi kasvavista Korean brändi. Sen johtajat haluavat enemmän, paljon enemmän, ja niin perustettiin muutama kuukausi sitten ja yksi tiekartta täynnä hienoja uusia ominaisuuksia tuote. Tavoitteena on päästä lähemmäksi nyt Euroopassa 600000 kappaletta myyty vuodessa, ja he tietävät, että tällä hetkellä ei ole mahdollista ilman laajentaa alue syöttää, vahvempi kuin koskaan, suurissa markkinasegmenteillä. Vuonna 2017, itse asiassa, on arvioitu, että lähes 470000 autoa rekisteröity.

Kia aikoo saavuttaa tämän kunnianhimoisen tavoitteen He menevät ensinnäkin asettua tiukasti välillä kompakti: näin ja ilmoittaa uusi Cee’d 2018, jonka näemme etukäteen Frankfurtin autonäyttelyssä jopa ennennäkemättömän variantti ammunta jarru runko jotka voisivat päästä markkinoille. Ja toiseksi, ilmeisesti he viettävät jatkuvan vahvana maastoautoalaan nopeimmin kasvava.

Näin ollen, sen jälkeen kun Sportage menestys, liittyy yksi Uusi Sorento 2018 suurempi, pieni Stonic saapuvat pian markkinat … ja enemmän kuin todennäköistä, uusi SUV ja urheiluauto että kastetut kuten Sportage Coupé. Nyt tämän uuden käsitteen tutkitaan, mutta kehittyä, kun markkinat kehittyvät on enemmän kuin todennäköisesti virallisesti vahvistettu pian.

Kia Sportage Coupetämä tulevaisuus Kia Sportage Coupe (Joka voisi myös vahvistaa hyvin nimi pysyt poissa perheen kompakti SUV tuotemerkki), olisi erittäin innostava esteettinen, on ruumis enemmän coupe kuin nykyinen Sportage ja sijoitettava välillä hieman alle häntä, joka hieman cortito ja paljon urheilullisempi niiden asennus ja muotoilu.

Jos tulokset varmistuvat, siksi tämä uusi Kia SUV coupe pitäisi mitataan välillä 4,30 ja 4,40 metriä pitkä. Varmasti kehittämä ja Euroopassa, tämä malli pitäisi saapua alussa 2019 ja varustettu viimeisimmällä Diesel- ja bensiinimoottorit Hyundai / Kia ryhmä. Eli bensiiniä kuvitella työntövoimalaitteet 1.0 T-3 sylinterin GDI ja 120 hv tai 1,4 T-GDI 4 ja 140, kun taas Diesel 1.6 CRDi 95, 11 ja 136 CV range mukaisia. Eivät sulje pois, kuitenkin tehokkaampi moottori naimisiin urheiluun käsitemalli.

Nyt Kia insinöörien kansainvälisesti totesi, että 2018 Cee’d perheen ja uudet mallit saapuvat sähköinen variantteja, mutta vedonlyönti osa-hybridisaatio mieto hybridi kanssa 48V järjestelmässä päästöjen vähentämiseksi ampumatta kustannuksia. Tämä SUV lupauksia tietenkin, mutta … mitä on markkinoilla? Jolloin vältetään muut SUV Keskittyä enemmän palkkio coupes olemassa olevat (Mercedes GLC Coupe, BMW X4 tai Range Rover Evoque Coupé) Ja muut, jotka ovat olemassa (BMW X2), Keskitymme SUV kuppeihin yleistä tulossa luokkaan, joka näkyy, kasvaa.

Volkswagen Tiguan Coupe: 2018

VW Tiguan CoupeYksi ensimmäisistä vihjeitä jännitystä ja ainutlaatuisuus segmentin antaa Volkswagenin uusine Tiguan Coupe. Tämä SUV on jo osuma markkinoille vuonna 2018, mukana kaksi tehokasta moottoria: 240 hv 2.0 TDI ja 2.0 TSI 220. Kehitetty MQB alustalla Volkswagen-konsernin A2, sen pituus on noin 4,5 metriä ja sen arvioitu hinta olisi noin 1500 euroa verrattuna perinteiseen Tiguan.

lisätietoja | Niin tulee VW Tiguan Coupe

Toyota C-HR: nyt myynnissä

Toyota C-HRTietenkin, jos meillä on tänään puhua kompakti SUV yleis esteettiset coupe, kaikki lamput on korostettava ennen Toyota C-HR. Näyttäviä kuvantaminen, Japanin SUV on mullistanut markkinat aiheuttaen suuren vaikutuksen sen houkutteleva ja alkuperäisen estetiikka. Lisäksi, se on tunnettu siitä, mukavuus, korkea koettu laatu ja Espanjassa tarjotaan vain yksi vaihtoehto mekaaninen hybridi, pysty turvaamaan pienempi todelliseen kulutukseen keskuudessa SUV kompakti. Erittäin mielenkiintoinen voit lukea täyden testin alla olevaa linkkiä sinulle mallia.

lisätietoja | Testi Toyota C-HR

Skoda Kodiaq Coupé: 2018

Skoda Coupe KodiaqSe vahvistaa myös uuden Coupe SUV Skoda… mutta ei Euroopassa. Nyt se mainosti vain Aasian markkinoille, vaikka on odotettavissa, että jos kilpailevia tuotemerkkejä kannustetaan, joten tuo Skoda. Ja enemmän hyvää kuvaa, joka näyttää olevan tämän mallin. Urheilullinen kuva, Kodiaq Coupé mitattuna noin 4,50 metriä pitkä, myös se kehittyy Tiguan alla MQB alusta Volkswagen-konserni, jolla on dieselmoottoreiden ja bensiinin, voisi tarjota sähköinen variantti.

lisätietoja | Niin tulee Skoda Kodiaq Coupé

CX-4: 2018

CX-4Toinen merkki, joka voisi uppoutua segmentti on Mazda. Japani ja esitti urheilu SUV tunnetaan CX-4 Pekingin autonäyttelyssä 2016. Kehitti lavalla CX-5, tämä malli toimenpiteitä 4,60 metriä ja mainostetaan erittäin urheilullinen asetetun pisteen. Mekaanisesti se on esitelty kaksi bensiinimoottorit SKYACTIV-G suora injektio, 2,0 4 sylinterin 165 hv ja 2,5 192 hv.

lisätietoja | Niin tulee CX-4

Adblock
detector