Audi A1 2018 ja tulee uusi "Ibiza" premium

Audi A1 2018 ja tulee uusi “Ibiza” premium

Toisen sukupolven Audi A1 on valmis. 2018 näkevät sen täydellisen remontin hyödyntäen kehitystä viimeisimmän Seat Ibiza … mutta lisäämällä laatu ja erinomainen alue.

Audi A1 2018, ensimmäiset kuvat uudesta palkkio apuohjelma

Audi A1 2018, ensimmäiset kuvat uudesta palkkio apuohjelma

Audi A1 2018, ensimmäiset kuvat uudesta palkkio apuohjelma

Audi A1 2018, ensimmäiset kuvat uudesta palkkio apuohjelma

Jotain muuttuu välillä palkkio valmistajat. Mottona, mercedes Hän uusittu muutama vuosi sitten sen koko alueen … ja se on toiminut todella hyvin. Se on nuorennusleikkauksen imagoaan esitteli kaikenlaisia ​​uusia tuotteita ja jopa muutti filosofiaansa. BMW Nyt on samalla linjalla: vapauttaa seuraavan SUV X2, lupaa vallankumouksellinen muutos kannalta suunnittelu, aina vedonlyönti urheilua tunnetun geenin. No, Audi on julkaistu myös … ja iso. Kanssa iso tapahtuma Audi Summit on tehnyt selväksi tällä viikolla, että upottaa itsensä teknologisen kehityksen, digitointi, autonominen ajo … Lyhyesti, autossa tulevaisuuden ja uusi A8 on parhaimmillaan.

Kuitenkin alle Myös Audi vahva veto uudistumiseen. Uuden A3 ja Q3 myös kantaesittänyt pian merkittäviä muutoksia, joita olemme olleet jo puhuminen, joten tänään keskitymme Toinen suuri uutisia: Tällä toisen sukupolven sen pienimmän auton, Audi A1. Vilkaisu tietokoneella kuvia meidän kuvittaja Schulte (aina erittäin luotettava) riittää osoittamaan, että alkaa, esteettisesti paljon houkuttelevampi.

uusi Audi A1 on määrä saapua markkinoille viimeisellä neljänneksellä 2018, joten se voidaan julkistaa virallisesti tulevassa Geneven autonäyttelyssä pidetään maaliskuussa. enemmän terävä, paljon sivusuunnassa kylkiluun runko ja uusi optinen ryhmien johtamaan uusi kuva, tehokkaampi ja urheilullinen. myös He ansaitsevat paljon läsnäoloa läpiviennit.

Audi A1 2018Audi A1 2018: Hyvästit 3 ovea?

Kehitetty ja siitä A0 MQB alustan, josta kaikki pienet autot Volkswagen Group ja on julkaissut uusimman sukupolven Ibiza, uusi Audi A1 kasvaa jotain pituus. On 3,97 metriä esittelee noin 4,04 metriä pitkä (Ja vieressä uuden Ibiza) ja on myös ylös 20 mm laajempi ja tarjonta 90 mm akseliväli myös parempi. Vaikuttaa siis siltä, ​​että yksi sen heikkoja kohtia toistaiseksi sisätilojen pitäisi parantaa merkittävästi.

Tämä lisäsi toimivuutta uuden Audi A1 on myös kirjeenvaihtoa takakonttiin. Mukaan keräämiämme sisaremme lehden Auto Motor und Sport German, sen kantokyky on nyt noin 350 litraa, että on välillä 70 ja 80 lisää nykyisen sukupolven. Takaluukku myös lupaa olla käytännöllisempi ja suurempia.

mutta ehkä yksi tärkeimmistä muutoksista joka rekisteröi uuden Audi A1 on, että poistaa Tämän toisen sukupolven 3-ovinen versio: Kuten juuri ilmoittanut uuden Seat Ibiza. Jotain, että jokainen päivä näemme enemmän uusien pakettiautojen ja kompakti.

Moottorit Uuden Audi A1

Mekaanisessa uusi Audi A1 myös ilta uusin Volkswagen-konsernin moottoreita, jolloin suuri harppaus tässä kyse myös Seat Ibiza. sisään bensiini Sen odotetaan avata viimeksi moottorivalikoima 3-sylinterinen 1,0 TSI 115PS (Luopuminen pienin 1,0 75 ja 95 hv), kun taas yläpuolella on osoitettava 1,4 TSI 125, 150 (Ja järjestelmä sylinteri sammutus) Ja 190 hv teho.

2018 Audi A1 InteriorMutta jos et ole jättänyt sinua vielä selvä ero käsite uuden A1 suhteen Ibiza, sanotaan, että valta on vielä suurempi. Saksasta suodattamamme koska se myös 2.0 TSI yli 250 hv Audi S1 ​​versio (Tähän mennessä hän jäi 230 hv), ja tietenkin ja on mukautuva vaimennus; ja jopa RS1 vielä radikaalimpi variantti 300 hv ja teho, ei enempää eikä vähempää.

nähden dieseli, ainakin sen käynnistämisen on tarkoitus, että uuden Audi A1 vedon yhden moottorin: tunnetut 1.6 TDI 110 hv joka antaa erittäin suorituskykyisten jälkeen hieman epäröiden alkuvuosina. Se ei tunnu, että A1 haluaa panostaa paljon dieselin mekaniikka.

Alkaen 17500 euroa … Saksassa

Uuden Audi A1 myös panostaa paljon täydellinen laitteet. Tehostamalla apua, kuten kaistavahti varoituksia, jalankulkijoiden tunnistus, automaattinen pysäköinti hoitaja, jarruja ja jopa uusi LED-valaistus tehtävänsä myös tasolla sisäympäristön, on tosiasia.

Ja puhutaan sisätilojen, uusi Audi A1 myös panostaa digitaalinen instrumentointi 6,5 tuumaa, ja järjestelmä tiedon ja koulutuksen reuna, vielä liitettävyys. Ja, tietenkin, ja kun uusi Ibiza myös varustaa CInduktiivinen Arga matkapuhelimiin. Saksassa ja antaa meille hintansa: lähtee 17500 euroa. Tulemme näkemään Espanjassa.

Adblock
detector