Volvo S40 ja XC40 uutta: niin vuonna 2017

Volvo S40 ja XC40 uutta: niin vuonna 2017

Volvo on jo valmistellut auton Y-sukupolvi rakastavat Millennials. Kaksi käsitettä ovat 40,1 ja 40,2, jossa vuodesta 2017 tulee Volvo S40 ja XC40.

Volvo esittelee S40 ja XC40 tulevaisuus

Volvo esittelee S40 ja XC40 tulevaisuus

Volvo esittelee S40 ja XC40 tulevaisuus

Volvo esittelee S40 ja XC40 tulevaisuus

Sähköistys ja liitettävyys. Ne ovat keskeisiä kohtia, jotka pyörivät tulevan uuden Volvo S40 ja Volvo XC40 kun he käynnistivät ajankohtana vielä määriteltävä 2017. Se tehdään vaiheittain, ja alle vuoden ero niiden välillä, mutta niiden johtajat eivät halua meitä venture virallisesti heidän pääkonttorissa Ruotsissa (sikäli kuin olemme siirtyneet vastaamaan kaikkiin tuleviin perheelle) jos ensin käynnistää Volvo S40 tai XC40.

vapaalla kädellä, aikana illallinen viitisenkymmentä toimittajaa ympäri maailmaa (tietenkin, on räjähdysaineen Kiinan markkinoille, joilla oli enemmän edustajia), kävi ilmi, että Volvo S40 voisi olla ensimmäinen: Mielenkiintoinen lavastus “klinikalla” elää arvoinen tapoja asiakkaille heidän ovat suunnitelleet Volvo S40 ja Volvo XC40, Millennials. Ainoa, mikä puuttuu, että olimme äänestäneet sovelluksen kautta, että kaikki tuli toimeen meidän puhelimessa, kehitetty nimenomaan tämän kurssin Revealed 40.1 ja 40.2 käsitteitä, jonka kautta voisimme käyttää koko lehdistötiedotteita. Oikein, että vakuuttavasti Volvo kumota liitettävyys. Kaikki yhteydet joka ylpeilee Volvo viime vuosina, joista on laajasti, kunhan Volvo XC90, nämä tulevat Volvo S40 ja XC40 siirtyy kokonaan. Sen johtajat puhuvat integroitu auton sovelluksien kuten Spotify, integroitu täydellisesti Carplay Apple tai Android Auto, Tiivistä yhteistyötä Microsoft ja uusi kehitys, kuten virtuaalinen avain, voi avata tai käynnistää mobiili. Volvo uskoo, että henkilö tottunut jatkuvasti jakaa digitaalisesti, tuottavat muistiinpanot, musiikki, myy, mitä et enää halua tai autolla jakaminen ei ymmärrä eikä pysty lähettämään virtuaalinen avain kaverille tarvitset auton.

Volvo XC40 2017CMA, uusi Volvo S40-alustan ja XC40

Volvo on kehittänyt täysin uuden modulaarinen alusta, nimeltään CMA, yhdessä kehittäneet käyttämän Kiinalainen merkki Geely matriisi niiden malleja Kiinassa. Se on teknologisen perustan kehitetty ylempi monipuolinen SPA, syntynyt Volvo XC90 malleja ja alemman, mutta se olisi liian kallista kilpailla menestyksekkäästi kiistänyt segmentin kompakti autoja. Volvo on käytetty niin, että alkaa tyhjästä CMA alustan voisivat ilman muita muutoksia, tehdään sähkö- tai hybridimoottoreiden.

Lähes yhtä harvinaista kuin tämä ensimmäinen lähestymistapa on esittäminen auton alaspäin. Se oli ajan Volvon osoittavat selvästi paristot, jotka vievät S40 ja XC40 sähkö-. Ne tarjoavat autonomia noin 500 kilometrin viralliset ja käynnistetään vuonna 2019. Toisin kuin Tesla, jotka kattavat koko pohja autoon, sähköpattereita sijaitsevat Volvo kardaanitunneli enimmäkseen vuotaen sivuttain alla takaistuimet paikallaan että vaikeuttaisivat polttoainesäiliö. Volvo XC40 näin ja S40 nauttivat lähes ennallaan matkustamon. Lisäksi, kuten Tesla näimme pysäköity parkkipaikalla Volvo Design Center Göteborgissa, Saatat olla kaksi matkatavarat, yksi edessä ja yksi takana, että sähkömoottori vie tilaa edessä vain konepellin alle.

sillä Sisustus on mukava ja tilava, läsnäolosta huolimatta paristot, koko auto on jopa, tällaista epätyypillinen lähestymistavan suhteessa kuin itse auton. Alkupaloiksi, joka vastaa Volvon muotoilu letkautti joilla sama kenkä erikokoisia selittää malliston perinteinen saksalainen tuotemerkki. Vaihteeseen mennessä S40 ja XC40, XC90 ylellisyyttä alue, S90 ja V90 paksu, pehmeä pohjat, toisin kuin klassinen kenkä Englanti toiminut … mutta silmiinpistävää valkoinen väri. Tämä selittää, miksi väri kontrasti on yksi ominaisuuksista S40 ja XC40, kukaan malpensado etsimään yhtäläisyyksiä onnistuneen Range Rover Evoque.

Volvo S40 2017Volvo plug-in hybridi: 50 km sähköinen

Palatakseni mekaanista, tietenkin, että Volvo S40 on Volvo XC40 dieselöljy, “Et voi taistella nykyistä todellisuutta Euroopassa”, mutta uskomme, että nuoret eivät anna heille anteeksi tätä tilaisuutta sähköistää autonsa. Niin, toinen uutuus on T5 Kaksimoottoriasennuksessa, hybridi-etuveto ja 250 hv, pystyä tekemään 50 km sähkö tilassa. Kaikki valta kompaktissa paketissa menee edessä. Akku ja elektroniikka uutta kehitystä päässä T8 kokemus, plug-in hybridi XC90, jossa akku on järjestetty myös kardaanitunneli. vaihteisto on automaattinen seitsemän nopeus kahden kytkimen, Uusien kehitys. 55 kW sähkömoottorilla Saatettu vaihteisto on liitetty tähän mennessä vaihdetta, jossa mahdollisuus liikkuvan auton yksinomaan hänen kanssaan. Voit myös lisätä valtaa bensiinimoottorin tai irrotettavaksi ja jättää käynnissä bensiinimoottori. tämä 180 hv: n moottori Se on täysin uusi, kolme sylinteriä, suora ruiskutus turbo. Tietenkin osa tätä ainutlaatuista perheen moottoreita, Volvon DriveE, jossa se on poistettu sylinteristä. jäykempi lohko ja tasapainotusakselia tärkeimmät muutokset ovat. Kaikki tämä saada CO2-päästöt alempi kuin diesel vastaava. Tämä moottori kolme sylinteriä myös käytetään ilman hybridisaation ansiosta modulaarisuus, löytyy paitsi perheen 60, mutta päästä päähän Series 90.

Ennen jäähyväiset, olemme myös vahvistaa, että CMA alustan että näemme vihdoin “pukeutunut” käsitteiden Volvo 40,1 ja 40,2 Se voi myös antaa AWD, kasvava maailmanlaajuinen kysyntä. Ja me tiedämme, Millennials sukupolvi on kaikkein globalisoituneessa makuun että koskaan ollut.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Volvo S90 ja V90 uusia

Vuonna 2017 Volvo korvaa fyysiset avain

Tämä on Volvo XC60 vuonna 2017

Adblock
detector