Crossland X ja X Grandland Opel SUV vuonna 2017

Crossland X ja X Grandland Opel SUV vuonna 2017

Ensimmäinen tulee Opel Crossland X SUV urbaani tyyli; sitten tulevat Opel Grandland X kilpailija kompakti; mutta siellä on enemmän, paljon enemmän …

Opel SUV, Crossland X ja X Grandland 2017

Opel SUV, Crossland X ja X Grandland 2017

Opel SUV, Crossland X ja X Grandland 2017

Opel SUV, Crossland X ja X Grandland 2017

Laita SUV elämässäsi. Tämä näyttää olevan iskulause, joten suunnitelmat käydä läpi kaikki merkit edistää tällaista autoa kaikissa luokissa mahdollista. sijoittamisen jälkeen X-kirjain uuden Mokka, Opel on tehnyt selväksi, että tästä lähtien, tämä kirje palvelee tunnuskilpeen julkaisusivulta jotka jäävät nivoutunut filosofia SUV.

Opel Crossland X: maastoauto jokapäiväiseen

Ensimmäinen yllätys meidän kanssa Opel Crossland X, uusi SUV, joka on saatavilla maamme porteilla ensi kesänä. Itse asiassa se on Meriva korvike, mutta koska jos tykkää nykyiset julkiset van, Opel on hylännyt ajatusta puhtaan Pikkubussi ja unohtamatta käytännön seikkoja, on tullut lähelle, että vallitseva tyyli seikkailija kuva ja on tärkeää, että, siinä määrin, että saksalainen tavaramerkki määrittelee X Opel Crossland “Urban crossover”.

Opel Crossland XEnsimmäisessä tekniset tiedot, jotka Saksan valmistajan mukaan tämä uusi SUV Se mittaa 4,21 metriä pitkä, siten, että sen koko on hyvin samanlainen kuin Mokka X -tämä on vain 7 cm Largo-, vaikka kappale Opel Crossland X on jonkin verran pienempi ja kuljettaja ei istu niin korkea. Huolimatta hieman vaihtelua muodon ajovalot ja etusäleikkö, pitää perheyhtäläisyys joka on saamassa viime Opel. Tässä suhteessa, ajoittainen yhteinen alue evät, kun taas Valo identtinen kaksinkertainen siipi Jää edessä ja takana.

Opel Crossland X: moduloitavissa toisen rivin

Mark on vakuuttunut siitä, että hänen kuva, Opel Crossland X Olen houkutella laajemman naisten yleisölle, enimmäkseen auttoi joitakin räätälöinnin elementit ne yleensä pitävät, koska kelluva katto on erilainen muuhun korin värisiksi. Sisältä se on Toinen rivi liikkuessa pituussuunnassa enintään 15 cm,, niin että yksi voi vaihdella runko tilavuus, se olisi 410 litraa kun istuin on takimmaiseen asentoon ja 520 litraa Jos useimmat ovat kehittyneet, kun taas kapasiteetti nousee 1255 litraa kun takaistuimet.

Opel kojelauta Crossland X on erittäin ergonominen tasolla melko puhdas design, joissa kiinnitetään suuri keskusnäytön joka riippuen verhoiluun tasolla, voi olla 7 tai 8 ”, aina väri. Voit myös asentaa etupaneeli analoginen tai digitaalinen TFT 3,5 ” edelleen. Se on uutuus segmentissä projektio tiedot suoraan etulasi, ilman muovi näyttö ja muut Head-Up Display, ja sen kuori voi suorittaa mukautuva ajovalot johti, automaattinen hätäjarrutuksen, lukija liikennemerkkejä, kaista pitää valvonnan ja liitettävyys järjestelmään Opel OnStar, älypuhelin langaton lataus.

Opel Crossland X: etuveto vain?

Kuten mekaanisten tarjonta, Opel vain osoittaa, että X CROSSLAND Bensiinimallit, CDTI tai liikuttaa GLP, ja siellä on manuaalinen ja automaattinen lähetykset. Voimme edistää niiden ympäristö tunnetaan moottorit hyödyntävät selkeät kaupallista potentiaalia. Bensiinin alue näyttää Secure Tricilíndrico 1,0 Turbo 105 hv ja myös tetracilíndrico 1,4 turbo 125 hv. Diesel alalla, on 1,3 CDTi ensimmäisessä vaiheessa 95 hv, täyttää kaksi 1,6 CDTi 110 ja 136 hv -kuviointia valtaa muille Opel joita voitaisiin tarkistettu hieman uudessa crossover-.

Mutta mitä näyttää selvältä, että 4×4 ei alueella tämän mallin, koska erityistä kaupunkiulottuvuutta ja prioriteetti käyttö asfaltin. Etäisyydet ja myös perustettu Opel Mokka X, joka on hieman suurempi SUV ja sillä tulee olemaan neliveto ja tehokkaampia moottoreita prestacional erityinen sisältö selvästi saatiin tarkoittaa ylempi porras. Muuten, Crossland X on SUV “made in Spain” vuodesta Sitä valmistetaan Opelin tehdas Figueruelas on (Zaragoza), ja sen tuotantolinjat myös tulevaisuus Citroën C3 Aircross, malli, joka korvaa nykyisen C3 Picasso ja jakamisen kehittämiseen uuden crossover Saksan markan, tulos teollisuuden välisen PSA-konserni ja General Motors.

Opel maastoautoOpel Grandland X: maastoautoalaan C

Yläpuolella SUV kansalaisten saksa automaker täydentää tuotevalikoimaansa viimeisessä osassa 2017 uudella kompakti SUV, The Opel Grandland X, joista ei vielä ole virallista kuvia, mutta on luotu uudelleen meidän kuvittaja Schulte punainen. Sen pituus olisi noin 4,45 metriä, eikä turhaan tässä mallissa alusta ja monia yhteisiä komponentteja Peugeot 3008, kyseisen teollisuuden välisen PSA ja General Motors.

kanssa Opel Grandland X, merkki Rüsselsheim katsot samaan aikaan yhteys Astra ja Zafira tulevaisuus, joka jää tila-auto, mutta saattamana uusi kompakti odottaa kysynnän kehittymisen tähän luokkaan SUV. Näin Opel kilpailevat suoraan Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai, Ateca Seat, Kia Sportage, Hyundai Tucson ja nähtävästi Peugeot 3008. omistaa ja loogisin on, että konepellin alle Grandland X katso moottorit bensiinin välillä 130 ja 165 hv, Ensimmäisessä trincilíndrico, ja Diesel 100-150 HP.

Toki on Geneven autonäyttelyssä opel Tulet paljastaa uusia tietoja näistä SUV, mutta usko suunnitelmat tehdään X alue lopetan tähän; 2018 näkevät vielä suurempi maastoauto. Kaikki valmistajat pyrkivät tarjoamaan yleistä 7-paikkainen variantteja kehitti sen kompakti koko malleja, pienin muutoksin samalle alustalle. Ja tulos, että sopimuksella PSA Group ja General Motors, todennäköisesti syntyy uusi Opel X mieluummin yhteistä Peugeot 5008.

Saatat myös olla kiinnostunut:

– Lausunto: Jos PSA / Opel, myydä tai voin ostaa?

– Opel etenee autonominen ajo onstar

– Opel Ampera-e: niin varmasti tämä sähköinen uusi

Adblock
detector