Joten on Honda CR-V 2017: viralliset kuvat ja tiedot

Joten on Honda CR-V 2017: viralliset kuvat ja tiedot

Honda CR-V päivitetään ennen sen 2017 valikoimaa mekaanisia, esteettisiä ja laitteiden innovaatioihin, jotka vahvistavat laatua ja valittaa tämän SUV.

Honda CR-V 2017: ensimmäiset kuvat

Honda CR-V 2017: ensimmäiset kuvat

Honda CR-V 2017: ensimmäiset kuvat

Honda CR-V 2017: ensimmäiset kuvat

Seuraavan talvi, Se tulee myyntiin uusi Honda CR-V 2017, syvä päivitys joka kohdisti Japani niiden SUV maailman menestynein.

Honda CR-V 2017 Se esittelee monia uusi eri paikoissa. Esteettinen luvussa suunnittelu Se vie aggressiivisempia ja modernit ominaisuudet uudenlaisiin edessä alueella, LED-ajovalot tyyppinen uusi lasku, joissa on uusi dual poistoaukko takaosassa ja taka-alue, jossa pienet muutokset puskurin ja ajovalot. Se parantaa näkyvyys, Honda kertoo se on hieman vähennetty leveyden pilarien A. Toisaalta, jotta saadaan urheilullisempi ulkoa kosketus mahdollisille ostajille valita uusien mallien kevytmetallivanteet 17 ja 18 tuumaa.

Honda CR-V 2017Honda CR-V 2017: useammalla funktionaalisella

Honda CR-V on uudistuneen 2017 johon sisällytetään Smart aukko takaluukku. kautta kutsutaan handsfree-sisätilaan pääsemiseksi, alle takapuskurin useita antureita. Nämä pystyvät havaitsemaan jalka kuljettajan / saattueen portin avaamisen automaattisesti ilman tarvetta käyttää perinteisiä ampuja / painike sormin.

Honda CR-V 2017: moottorit ja teknologia

Korkea mekaaninen uutuus Honda CR-V 2017 Tähtien uusi bensiinimoottori 1.5 DOHC, nelisylinterinen, suora injektio ahdettu turboahdin. Teho mainostettu on 190 hv ja, kuten ritsa, Tämä moottori pystyy varmistamaan yli tyydyttävää vastausta tasoilla kulutusta ja päästöjä pikemmin kuin kaino. Koko toimitusketjun bensiinimoottori 2,4 DOHC i-VTEC suorasuihkutus. Molemmat moottorit on yhdistetty automaattinen portaaton CVT.

mekaaninen tarjous Honda CR-V 2017 Se on Yhdysvaltain markkinoille (ensimmäinen päivitys on vain ilmoitettu, että Pohjois-Amerikan maa, vaikka monet innovaatioita, jotka selitämme tässä artikkelissa sisällyttää myös eurooppalaista mallia). Muista, että tällä hetkellä Euroopassa Honda CR-V Se on varustettu kaksi Dieselmoottorit i-DTEC 1,6 120 ja 160 hv ja polttoaineen 2,0 i-EHEC bensiini 155 hv.

Yksi tehokas tekniikoita, jotka erottuvat Honda CR-V 2017 on järjestelmän muuttuja avaamalla etusäleikkö, joka avataan tai suljetaan mukaan ajotilanteen. Samalla se on myös merkitystä sisällytetty uusi sähköinen ohjaustehostin, vaihteleva EPS.

Honda CR-V 2017Honda CR-V 2017: maksimaalisen turvallisuuden

tekniikka Honda Sensing, joka sisältää useita turvalaitteet ja -järjestelmät auttaa ajo, Se tulee olemaan saatavilla Honda CR-V 2017. Niistä näkyvin järjestelmiä ovat ne korostamalla laitteen hätäjarrutuksen (CMBS) Forward törmäysvaroitin (FCW) -järjestelmä, jalankulkijoiden tunnistus, mukautuva vakionopeussäädin muuttuvalla valvonta nopeuden riippuen liikenteestä ja havaitsemiseksi järjestelmä edelleen liikennettä (takana Cross liikenteen Monitor), automaattinen järjestelmä teho-palkki-rajan, muiden muassa.

Honda CR-V 2017: yhteyksien ja viihdettä aluksella

Uudistamiseen tältä myyjältä SUV, ritsa varmistaa, että sisällä CR-V 2017 ominaisuus materiaalit laadukkaampia Sekä visuaalinen kuten todellinen (tai kosketus). Fanit liitettävyys on asiaan CR-V hyvä liittolainen, johon on lisätty uusi multimedia järjestelmän tietoja, navigointi- ja viihde jolla on uusi monitoimilaite kosketusnäyttö 7 tuumaa. Sovelluksia mobiililaitteisiin iOS (Apple) ja Android-käyttöjärjestelmille Lisäksi voit nauttia laivalla uusi CR-V 2017.

Adblock
detector