Ford Ecosport 1,0 EcoBoost- / 140: visninger og faktisk forbruk

SUV og bensin har aldri fått godt overens fra synspunkt av forbrukeren økonomien. Vil hun overbevise den nye Ford Ecosport 1,0 EcoBoost?

Ford Ecosport 1,0 EcoBoost- 140 HK: første inntrykk

Ford Ecosport 1,0 EcoBoost- 140 HK: første inntrykk

Ford Ecosport 1,0 EcoBoost- 140 HK: første inntrykk

Ford Ecosport 1,0 EcoBoost- 140 HK: første inntrykk

Da han ble født spekter av EcoBoost bensinmotorer, spesielt driv tricilíndrico av 1,0 liter sylindervolum, det virket som kort tid "TDI" ville være fornuftig: det annonsert en forbruk godkjent litt høyere enn dieselmotorer. Siden da har vi testet denne motoren i Ford Fiesta og Ford Focus, med manuelle og automatiske dual clutch versjoner av 100, 125 og 140 hk... og konklusjonen er enkel: det faktiske forbruket er betydelig høyere enn annonsert i godkjenning syklus, selv om det er sant at å trene effektiv kjøring, er forsiktig med gassen, kan du få konsistente poster daglig bruk heller mindre enn det ville oppnås med større forskyvning drivmidler atmosfærisk og redusert effektivitet.

Ford Ecosport liten SUV, vi allerede har bevis nå etter renovering, nå montert den kraftigste varianten, med 140 hk og manuell girkasse, forbruker på våre bilferie 6,47 l / 100 km: Rimelig figur, men høydepunktene dreven dra. Når bykjøring har blitt dannet med 7,19 l / 100 km, verdien har falt under 7 hvis emplease enhet automatisk stopp og start kostnader- Et spørsmål om, og beviser igjen at det de fleste gjør vondt denne modellen er den aerodynamiske veien som gjenspeiles av hvor nær de er både forbruk.

Ford Ecosport 1,0 EcoBoost: hvordan går det?

Ford Ecosport det er langt i oppførselen til mange av sine rivaler, og noen verktøy, blant annet hans bror, Ford Fiesta. Veien vil kvele støtte endringer og kroppen svaier mer enn ønsket, noe du kan gjette på et øyeblikk sine kompenserte dimensjoner.

Ford EcosportKort sagt, Ford Ecosport er ikke en smidig SUV heller ikke har en stabilitet til europeisk smak, utseende der rivaler som Renault Captur og Nissan Juke handily overgå ham. Det beste alternativet spiller det med en beboelighet og en utmerket støvel i forhold til sin utvendig lengde inneholdt: bare 4,01 meter. Veldig snart vil vi tilby den komplette testen, hvor du finner alle våre data.

Du kan også være interessert i:

Ford Ecosport foran Nissan Juke og Renault Captur

Ford Ecosport 1,0 125 hk EcoBoost-

Så var det tidligere Ford Ecosport

Adblock
detector