VW Golf: 40-årige historie, vi gennemgå hans bedste øjeblikke

En af de bedst sælgende biler i bilens historie, og de fleste af Volkswagen-mærkets jubilæum i denne 2014. Golf er 40 år, og benytte lejligheden til at lykønske og se hvad der har været sin glorværdige historie, fordelt over fire årtier, syv generationer og mange priser. Længe leve golf!

40 års Volkswagen Golf

40 års Volkswagen Golf

40 års Volkswagen Golf

40 års Volkswagen Golf

i maj 1974 Det begyndte historien om dette køretøj allerede blevet myte. mere 30 millioner solgte enheder i 40 års historie overveje ham. vi taler om Volkswagen Golf, den bedst sælgende bil i historien om den tyske mark og den tredje på det globale marked, kun overgået af Toyota Corolla og Ford F-serien.

Han brød formen og arvede ånden vellykket Wolfsburg maker havde forsøgt at også legendariske Beetle. Ikke kun det, men Golf Han skabte begrebet 'GTI', og han banede vejen for andre modeller, der har fulgt sport kølvand.

Mange varianter og mekanisk krop Amparan golf i sine syv generationer: fra den typiske 'hatchback' af fem-dørs eller tre døre, gennem 'Cabriolet' cabrioleter, mere familie 'Variant' eller 'Plus' og Camperas CrossGolf eller Golf Country, sportiest GTI, GTD eller R, selv dem, der er til at komme i denne 2014 elektrisk e-Golf eller hybrid Golf GTE.

VW Golf I (1974-1983)

VW Golf IVolkswagen Golf blev udtænkt i sin første generation som en funktionelle compact 3,70 meter længde (i øjeblikket 4,20). Det var banebrydende i sin tid med hensyn til design, efter linjerne i den legendariske designer Giorgio Giugiaro. I første omgang blev det markedsført med mekanik 1,1 liter befalet af karburator og levere 50 CV Power, med en tophastighed på 140 km / t.

i 1976 et akronym, der ville blive født i live allerede motorsportshistorie: Golf GTI, med kun 810 kg og en motor 1.6 med mekanisk indsprøjtning og 110 hk magt. Den blev udgivet som en begrænset serie, men set sin enorme succes blev en del af den tyske kompakt interval. Og puh! Senere kommer den 70 hk turbodiesel først, Golf GTD, en cabriolet variant, den Golf Cabriolet, og en anden med krop sedan under navnet Jetta.

I alt 6,72 millioner solgte enheder I sine første ni års historie. Men på markeder som Sydafrika, blev det markedsføres indtil 2010, kendt som VW ja Citi Golf.

VW Golf II (1983-1991)

VW Golf II GTIstørre (3,98 meter) Og flere motorer stærk, nå sporten variant GTI den 112 hk med 1,8 liters motor. Dens æstetiske detaljer såsom dobbelt forlygten, De forbliver i hukommelsen af ​​fans af Golf GTI. Men den samme effekt end den første generation ikke forbedre ydeevnen, så det markedsførte en 16-ventil versionen og 139 hk. Som prikken over i'et, en tredje mere kraftfuld udgave, der er kendt som 'G60', leveret 160 hk takket være den 'hjælp' af en kompressor.

Den anden generation af den allerede succesfulde Golf indført 1986 bremsesystem ABS. Og for første gang, blev muligheden for det inkluderet AWD 'Syncro', tilgængelig for version campera Golf Country og Golf Rallye, godkendt til konkurrence. Med kun 14 år, Golf i 1988 nåede barriere på 10 millioner producerede enheder.

VW Golf III (1991-1997)

VW Golf IIIden sikkerhed var den dominerende tendens i den tredje rate af Volkswagen Golf, hvilket ville se lyset i august 1991: ABS, frontairbags, dør bjælker, passager celle op til 60 km / t, ... Desuden de sluttede komfort funktioner typisk for højere segmenter som elruder på alle fire døre, el-spejle, aircondition, ...

med 4,02 meter lang, Golf III indgår i første række familie-variant Variant og modellen udvindes konvertible Cabrio, der ikke blev fremstillet i Golf II. Som for mekanik refererer, den kompakte Tysk først modtager en turbodiesel motor, den 1.9 TDI 90 og 110 hk magt. Det debuterer også første V6, med magt 174 hP, over den nye GTI at gået siden en mekanisk mount 2,0 liter, 16 ventil 150 hk. I 1994 endnu en milepæl, fejrer de 15 millioner enheder produceret.

VW Golf IV (1997-2003)

VW Golf V CabrioNyt design og nye dimensioner, når og 4,08 meter lang. Som noget nyt, denne nye generation Golf indarbejder for første gang Elektronisk stabilitetskontrol ESP, ny systemdrevet fire hjul 4Motion typen Haldex og automatisk dobbelt kobling DSG.

variant GTI og nå 180 hk magt, kombineret født den mest radikale udgave indtil da, den Golf R32, med en V6 3,2 241 hk og 32,6 mkg drejningsmoment, der kan nå 250 km / t. Denne version vil være ansvarlig for DSG mærke, der har givet så gode resultater til dato.

VW Golf V (2003-2008)

VW Golf V GTIankomme TSI-benzinmotor med dobbelt trykladning (Turbo-kompressor) til den femte generation af Volkswagen Golf, der vokser væsentligt til 4,20 meter længde. er født nye versioner Golf Plus og CrossGolf, Variant og Arvinger til det land, som ledsager nye Golf Cabrio, Golf Variant (Still i området) og fire-dørs sedan, også kendt som Volkswagen Jetta. den Golf GTI når op 200 hk og golf R32 tilbage til 250 hk.

VW Golf VI (2008-2012)

VW Golf VIDen sjette rate af Volkswagen Golf var continuista fra den forrige generation. Faktisk er mange så det som en 'restyling' af Golf V. Den prestigefyldte designer Walter de Silva tage vidnet Marc Lichte at skabe æstetik den nye Golf, som næppe lider variationer i deres dimensioner. Hvad kommer til at afvige er din levering af udstyr, elektroniske elementer såsom DCC adaptiv affjedring, parkeringshjælp, bakke start, 'Start / Stop' ... systemkrav

Den nyeste version af Golf VI er den nye Golf BlueMotion, der blev den saver rækkevidde: 3,8 liter per 100 kilometer og et niveau af CO2-emissioner 99 g / km. Den nye Golf GTI stiger til 210 hk magt og i en særlig udgave af Anniversary i 35 år, fylder 235 hk. den Golf R, på sin side er det føres til den mekaniske fire-cylindret 2.0, turbo, og 270 hk.

VW Golf VII (2012-- ...)

VW Golf VI BlueMotionDen seneste generation af Golf bryder med den etablerede, for at frigøre nye modulære MQB platform Volkswagen Group, hvoraf den nyeste Audi A3, Seat Leon og Skoda Octavia er også værd. deres adfærd er forbedret, begunstiget også af besparelse 100 kilo på den samlede vægt af det tyske kompakt. med 4,25 meter lang, Golf VII vandt prisen i 2013 Car of the Year, og med ham kom den enhed 30 mio Golf i sin historie.

Mens nye versioner GTI og nå 220 eller 230 hk strøm, fremtid tættest på Golf er lovende: 300 hk til fremtiden R, den første elektriske model 'E-Golf' og den første hybrid 'GTE'.

Adblock
detector