Minivan, SUV eller familie: hva er den beste bilen for familier

Minivan, SUV eller familie: hva er den beste bilen for familier

Hva er bilen egnet for familieturer? Der er mer komfortable og trygge barn dine? For deg som kjøper, sikkert et stort spørsmål når du kjøper bil oppstår: hva du skal velge, en minivan, en SUV eller familie sedan?

Minivan, SUV eller familie: hva er den beste bilen for familier

Minivan, SUV eller familie: hva er den beste bilen for familier

Minivan, SUV eller familie: hva er den beste bilen for familier

Minivan, SUV eller familie: hva er den beste bilen for familier

Hvis vi trenger er ledige plasser, se etter en syv seter, så valget av en sedan venstre side som bare E-Klasse stasjonsvogn, og bare for eventuelle reiser, tilbyr denne muligheten.

minivan

minivanDet er i den kategorien av Flerbruks hvor vi finner beste valgene, spesielt blant de største, de rundt fem meter, samtidig som selv tilbyr en kan anvendes bagasjevolum med 7 seter opptatt og stor allsidighet (Lancia Voyager Sete Alhambra, VW Sharan eller SsangYong Rodius er eksempler). Men også blant de kompakt Flerbruks Vi finner interessante, svært allsidige modeller, men betinget av lastevolumet i bagasjerommet plass hvis alle ledige plasser (Opel Zafira Tourer, Citroën Grand C4 Picasso, Peugeot 508, Kia Carens …) brukes. blant SUV tilbudet er lavere, og er de største modellene, og også den dyreste, de som kan inneholde 7 seter i konfigurasjonen.

familiebil

familiebilHvis vi oppfyller vår landsgjennomsnittet når det gjelder fødsel og bosette for ett eller to barn, Vi vil prioritere plass, men også bruk vi ønsker å gi deg bilen. i en familie sedan, sjåføren vil nyte en overlegen road oppførsel, med et skritt kurve tryggere og bedre kjørekomfort. Og nå på markedet Tilbudet er svært bredt, mer volum og med i et hvilket som helst annet segment med bærere som egner seg for fylling av pakker, med mer enn 600 liter. Break even i variantene som tilhører kompaktsegmentet som den nye Golf Variant, Seat Leon ST, Honda Civic Tourer eller Peugeot 308 SW, for å nevne de nyligste markedsføring modeller. Flerbruks har kraftig forbedret deres atferd og utstyr alternativer, men disse delene er bak familie salonger. Deres fordel, allsidighet og fleksibilitet inne, med bakre setene uavhengig bevegelse for å gi mer plass til stammen, folding eller fjernbar. Og tilgjengelighet, med de høyeste setene for å plassere seter for barn og mer behagelig for de eldre til å engasjere seg.

SUV

SUVMen hvis det vi søker er større allsidighet i bruk, vårt familieliv kombinert med våre hobbyer, for eksempel ekskursjoner eller ski, velge en SUV gir mening. Og det er i alle størrelser og priser, motorer, utstyr alternativer eller pull type.

Nå er valget ditt … eller din familie.

Vennligst merk:

– Noen av de tre kategoriene tilby Isofix for å engasjere mer sikkert stoler barn; vanligvis som et alternativ.

-den Flerbruks gir mer innvendig fleksibilitet, til baksetene vanligvis behandles uavhengig av hverandre. De har en tendens til å bevege seg i lengderetningen opp til 15 cm for å gi mer volum til boot hvis vi trenger det, men det har også mange SUV, med vippbare rygger.

-Avhengig av modell, mange merker tilbyr firehjulsdrift i deres familie saloons, men blant kompakte flerbruksbiler, bortsett fra Mercedes-Benz B-Klasse, du vil ikke finne denne muligheten. Tvert imot, dette er en av de differensielle verdier av SUV, selv om de er forhjulsdrift, mer økonomisk, er de mest populære.

Adblock
detector