Intelligent Suspension. Är det värt det?

Intelligent Suspension. Är det värt det?

Intelligenta serie suspensioner förekommer i ett stort antal modeller, men företaget vill öka sina chanser Monroe popularisering.Intelligent Suspension. Är det värt det?

Skulle du vara beredd att betala den extra kostnaden involverad i att ha bilen med den så kallade Intelligent Suspension, det vill säga med adaptiv dämpnings körförhållanden, karterade och / eller trottoaren tillstånd? Monroe är nu inriktad på de omedelbara möjligheterna bredare spridning av sådan suspension.

För att ta reda på vilken nivå av intresse och bedömning / acceptans är den europeiska allmänheten i denna produkt, gjorde Monroe en poll i Tyskland med 150 användare, vilket gör att köra på vägar och trottoarer varierade, enheter VW Golf, Mercedes CLS och BMW X3 är utrustade med intelligenta suspensioner. Och modeller av samma mekaniska och hjul men med konventionell kudde för jämförelse.

den positiv Rating förare tillfrågade har varit tydlig. Och inte bara på grund av sin ganska utbredd vilja att förvärva sådan avstängning ta en overprice, men också av uppfattningen av påtagliga fördelar när det gäller säkerhet, komfort, dynamisk prestanda och körglädje.

Adblock
detector