VW Tiguan 2016: offisielle bilder og detaljer om andre generasjon

VW Tiguan 2016: offisielle bilder og detaljer om andre generasjon

Volkswagen lanserer alle ut andre generasjon Tiguan, en SUV som vil ha to varianter av kort og lang akselavstand og et bredt spekter fremdrifts.

Volkswagen Tiguan 2016 offisielle bilder av den andre generasjonen

Volkswagen Tiguan 2016 offisielle bilder av den andre generasjonen

Volkswagen Tiguan 2016 offisielle bilder av den andre generasjonen

Volkswagen Tiguan 2016 offisielle bilder av den andre generasjonen

Frankfurt Motor Show 2015

En av de store nyvinningene til Volkswagen i Frankfurt Motor Show 2015 er den andre generasjon Tiguan, sin modell SUV mest kommersielt vellykkede etter akkumulere noe enn 2,6 millioner enheter i åtte år.

den andre generasjon VW Tiguan -o Tiguan 2016- Den presenterer en ganske annen design fra modellen den erstatter. I sin utvikling, nye Tiguan mottar den nyeste teknologien levert av tverrgående modulplattformen MQB, slik at du kan tilby markedet To typer av kroppen, to-wheel drive versjoner med front Off-road med høyere angrepsvinkel, manuelle girkasser eller automatisk dual-clutch, varianter av foran eller all-wheel drive med det nye 4MOTION Active Control Lar velge fire forskjellige scenarier for bevegelse, avhengig av den type land og har 200 mm bakkeklaring avstand.

Diesel fire fire bensin og hybrid GTE

propulsiv tilbud Volkswagen Tiguan II Det vil være stort. For elskere av 'tradisjonelle' drivstoff, utvalget diesel Det vil bli delt inn i fire motorer diesel TDI Direct Injection 110, 150, 190 og 231 hk (Den sistnevnte, til en fremstående 2,0 TDI biturbo), mens alternative drivstoff vil være fire andre blokker TSI 125, 150, 180 og 220 hk.

Den store nyheten i driving range Tiguan av andre generasjon Det vil være det GTE plug-in hybrid versjon av 218 hk total makt. Denne nye varianten er ikke tilgjengelig på markedet til våren 2017. den Tiguan fremtiden GTE tillate forbrenningsmotor fremdrift, elektrisk eller summen av begge. I hybridsystemet, tilstedeværelse av en ny pakke lithiumbatter høyere kapasitet, foruten solcellepaneler uavhengig plassert på taket. Også de får fremtredende i det indre av hybridsystemet en bensin 1.4 TSI ledsaget av en elektrisk motor, som begge er knyttet til en bestemt DSG 6 hastighet. Som tilfellet er med GTE versjoner Golf og Passat, fremtiden GTE Tiguan Den har en batteriladingsmodus løpe som virker som automatisk hybrid, og ren elektrisk modus eller funksjon GTE "boost" for å oppnå maksimal ytelse nivå til tider.

Ny farge, nye tiltak

den nye VW Tiguan II idrett en mer markert mer rettlinjet design, slag og 'muskel'. hans lengde 6 cm økninger til å stå ved 4,49 m og bredde også det øker i 3 cm til total 1,84 m. I mellomtiden er den høyde noe lavere, med 1,63 m (3,3 cm mindre), mens akselavstand gir slepe 7,7 cm for en total på 2,68 m.

Med endringen i de ytre dimensjoner og den nye utformingen av det indre, Volkswagen kunngjør mer plass for beboerne i nye Tiguan, pluss en mer generøse støvel volum av last 615 liter kapasitet (145 liter mer enn Tiguan første generasjon).

Teknologi til makten

omfattende og for alle smaker og farger teknologisk byrde som innlemme under kroppen sin Tiguan II. I kapittelet om sikkerhet og kjøre assistenter,

fremhever assistent city nødbremsing, fotgjengerdeteksjonssystemet, det aktive panser for å minimere skader på cas misbruks kne kollisjonspute for føreren, flere anti-kollisjon bremsesystem aktiv hastighetskontroll opp til 160 km / t, nødbremsing enhet osv

Et nivå komfort, mange og varierte systemer som letter det meste av livet om bord, blant annet må vi nevne tre-sone automatisk klimaanlegg, høyoppløselig skjerm for multimedia datamaskin, sidesynet system 360, Hodet Up Display System projeksjonsinformasjon på frontruten og, selvfølgelig, system tilkoblingskommunikasjonsgrensesnitt mellom smarttelefoner og Android tabletter og IOS operativsystemer.

Adblock
detector