Audi A1 2018 og vil være den nye "Ibiza" premium

Audi A1 2018 og vil være den nye “Ibiza” premium

Den andre generasjonen av Audi A1 er klar. 2018 vil se sitt fullstendig renovering, drar nytte av utviklingen av den nyeste Seat Ibiza … men legger til kvalitet og overlegen rekkevidde.

Audi A1 2018, første bildene av den nye premium-verktøyet

Audi A1 2018, første bildene av den nye premium-verktøyet

Audi A1 2018, første bildene av den nye premium-verktøyet

Audi A1 2018, første bildene av den nye premium-verktøyet

Noe er i endring mellom premium produsenter. Under mottoet, Mercedes Han redesignet for noen år siden hele sitt spekter … og det har fungert veldig bra. Det har fornyet sitt image, presenterte alle typer nye produkt og selv endret sin filosofi. BMW Det er nå på samme linje: Med utgivelsen av sin neste SUV X2, lover en revolusjonær endring i form av design, alltid satse på sporten kjent genet. vel, Audi har også blitt sluppet … og stor. Med den store begivenheten Audi Summit har gjort det klart denne uken at fordyper seg i den teknologiske utviklingen, digitalisering, autonom kjøring … Kort sagt, i bilen for fremtiden og den nye A8 er sitt beste.

Men under Audi også sterk innsats til fornyelse. Den nye A3 og Q3 også premiere snart viktige endringer som vi har vært allerede snakker, så i dag har vi fokus på andre store nyheter som kommer: den andre generasjon av sin minste bil, Audi A1. Et blikk på datagenererte bilder av vår illustratør Schulte (alltid veldig pålitelig) vil være nok til å bevise det, starter, estetisk mye mer attraktivt.

den nye Audi A1 er planlagt å ankomme markedet i fjerde kvartal 2018, så det kan bli offentliggjort offisielt på den kommende Genève Motor Show som arrangeres i mars. flere skarpe linjer, mye sideveis ribbelegemet og nye optiske grupper lede nytt bilde, kraftigere og sportslig. også De tjener mye mer tilstedeværelse viker.

Audi A1 2018Audi A1 2018: Farvel til 3 dører?

Utviklet og fra A0 MQB-plattformen, hvor alle små biler i Volkswagen-konsernet og har gitt ut den nyeste generasjonen Ibiza, den nye Audi A1 vokse noe i lengde. Av 3,97 meter vil presentere om 4,04 meter lenge (Og siden den nye Ibiza) og er også opp 20 mm bredere og tilbud 90 mm akselavstand også overlegen. Det synes derfor at en av dens svake punkter så langt, indre rom, bør forbedre markert.

Dette økt funksjonalitet i den nye Audi A1 vil også ha korrespondanse i bagasjerommet. Ifølge informasjonen vi samler inn fra vårt søstermagasin Auto Motor und Sport tysk, dens bæreevne er nå rundt 350 liter, det vil si mellom 70 og 80 mer i dagens generasjon. Bakluken lover også å være mer praktisk og større.

men kanskje en av de viktigste endringene som vil registrere den nye Audi A1 er at eliminere i denne andre generasjon 3-dørs versjon: Som nettopp annonsert den nye Seat Ibiza. Noe som hver dag vi se mer fra nye varebiler og kompakt.

Motorene i den nye Audi A1

I mekanisk, vil den nye Audi A1 også premiere de nyeste Volkswagen Group motorer, noe som gir et stort sprang her også om Seat Ibiza. i bensin Det er forventet å åpne den siste motorutvalg 3 sylinder 1.0 TSI 115PS (Å gi opp den minste 1,0 til 75 og 95 hk), mens ovenfor bør vise 1.4 TSI 125, 150 (Og system sylinder avslutning) Og for å 190 hk makt.

2018 Audi A1 InteriorMen hvis du ikke har forlatt deg ennå klar forskjell konseptet til den nye A1 med hensyn til Ibiza, står det at strømmen vil bli enda større. Fra Tyskland filtrere vi som det vil også 2,0 TSI med mer enn 250 hk Audi S1 ​​versjon (Så langt han bodde i 230 hk), og selvfølgelig, og vil inneholde adaptive demping; og enda en RS1 enda mer radikal variant med 300 hk og makt, ikke noe mer, ikke noe mindre.

hensyn til diesel, i hvert fall i lanseringen er planlagt at den nye Audi A1 satse på en enkelt motor: den kjente 1.6 TDI 110 hk som er å gi så gode resultater etter en noe famlende første årene. Det ser ikke ut til at A1 ønsker å satse mye diesel mekanikk.

Fra 17.500 euro … i Tyskland

Den nye Audi A1 også satse mye mer komplett utstyr. Styrking assistansesystemer som Filvarsleren advarsler, fotgjenger deteksjon, automatisk parkeringsvaktene, hjalp bremsing og selv nye LED belysning funksjoner selv på nivå med innemiljø, vil være et faktum.

Og snakker av interiøret, den nye Audi A1 også satse digital instrumentering til 6,5 inches, og et system for informasjon og opplæring kanten, men i tilkobling. Og, selvfølgelig, og som den nye Ibiza også utstyre cInduktiv Arga for mobiltelefoner. I Tyskland og for å gi oss sine priser: går fra 17.500 euro. Vi vil se i Spania.

Adblock
detector