Audi RS7 Sportback pris, nu till försäljning

Audi RS7 Sportback, priset för SpanienAudi RS7 Sportback, priset för SpanienAudi RS7 Sportback, priset för SpanienAudi RS7 Sportback, priset för Spanien

Utbudet av den förnyade Audi A7 Sportback är klar med tillgänglighet Spanien hans extrem och kraftfull version: den RS7 Sportback.

den RS7 Sportback pris det är 138,720 euro. Denna sport variant innehåller den kända motorn 4,0 TFSI V8 biturbo pressas till 560 hk ström. I jakten på att ge den bästa relationen mellan dynamik, motorik och säkerhet, den senaste utvecklingen av Systemet permanenta fyrhjulsdriften quattro Det är i tjänst RS7 Sportback.

Transfer kraft Audi RS7 Sportback asfalten hanteras genom en Tiptronic automatisk ändring av momentomvandlarens åtta-hastighet. Resultatet av kombinationen av mekanik och överföring som anges, undertecknandet av de fyra ringarna meddelar en acceleration av 0 till 100 km / t på 3,9 sekunder och en maximal hastighet elektroniskt själv begränsad till 250 km / t (280 km / t med Dynamic paketet och upp till 305 km / t med Dynamic Plus pack).

En av de intressanta system som innehåller den Audi RS7 Sportback Det är den enhet Audi Cylinder on Demand, varvid enligt körsituationen och för att uppnå maximal effektivitet De kopplar fyra av de åtta cylindrarna i motorn. Den genomsnittliga bränsleförbrukningen är deklarerad 9,5 l / 100 km, vilket motsvarar en minskning med 0,3 l / 100 km från den föregående RS7 Sportback.

Ur en estetisk synvinkel, RS7 Sportback Den har element som skiljer den från resten av intervallet A7, till exempel en olika frontgrillen och anklagade sexkantig form och quattro logo på den, luftintag större, efterföljande avgasutlopp ovate, främre och bakre spoilers och två typer av kombination av hjul och däck (275/30 R20 och 275/30 R21).

den anpassningsmöjligheter Audi RS7 Sportback De är multipel både utanför och innanför, även om matnings dominerar är olika ytbehandlingar matt aluminium, glänsande svart och kolfiber. Om du vill sätta din gillade RS7 Sportback, Audi exclusive avdelning kommer att försöka tillgodose dina behov.