DS 7 Cross: Den nye SUV er nå i salg (pris)

DS 7 Cross: Den nye SUV er nå i salg (pris)

Den nye DS 7 Cross er allerede i salg i det spanske markedet. Den spesielle versjonen av Première markerer starten på denne nye SUV PSA-gruppen.DS 7 Cross: Den nye SUV er nå i salg (pris)

Brand PSA-gruppen, DS, har annonsert at det nå kan gjøre bestillinger på den nye SUV DS 7 Cross La Première. Et kjøretøy som allerede dukket opp i Geneva Motor Show og vi har vært skyting for første gang Emmanuel Macron innsettelse som president i Frankrike. Denne versjonen, limited edition, kan bestilles bare på nettet.

DS har satt basispris på dette DS 7 Cross La Première i 52.000 euro for utgivelse Diesel 180 hk og 52,750 euro Hvis du velger motorisering 225 hk bensin. I begge tilfeller denne begrensede versjonen har en automatisk girkasse åtte-hastigheten der kjørekomfort og lavt forbruk er rå.

La Première versjonen vil være den første til å nå markedet DS 7 Cross og gitt sin unikhet, er ledsaget av en finish for å matche en begrenset versjon. Denne SUV kan velges tre farger: Artense Gray, Pearly hvit eller svart Pearl. Likeledes er alle interiør toppet av en Nappaskinn Color Art Rubis.

I tillegg vil det ytre har også detaljer Color Art Rubis, som i DS-logoen på sidene anagrammer eller 20-tommers hjul. I tillegg vil interiøret har couture “perle point” noe som vil gi større eksklusivitet til bilen og klokker bilde kombineres med andre farger tilstede inne.

Vi må vente

Så langt har vi snakket om DS 7 Cross La Première, men å se på våre veier resten av familien DS 7 Cross må vente til 2018 og 2019. Neste år versjoner vil bli lagt med forbrenningsmotorer: Two diesel (130 og 180 hk) og tre bensin (130, 180 og 225 hk). La Première versjon kan velges derfor motorizations stoppe denne SUV-serien. I tillegg, i 2019 vil det komme en plug-in hybridversjon 60 km med elektrisk utstyr og 300 hk i sin kombinasjon av elektrisk motor og forbrenning.

Du kan også være interessert i:

DS 7 Cross: alle bilder og data fra den første SUV DS

DS 7 Cross, bilen til president i Frankrike

SUVer med PSA angrep verdens

Adblock
detector