Cross X og X Grandland: Opel SUV i 2017

Cross X og X Grandland: Opel SUV i 2017

Først kommer Opel Cross X, en SUV urban stil; så kommer Opel Grandland X, rival kompakt; men det er mer, mye mer …

Opel SUV, Cross X og X Grandland 2017

Opel SUV, Cross X og X Grandland 2017

Opel SUV, Cross X og X Grandland 2017

Opel SUV, Cross X og X Grandland 2017

Sett en SUV i livet ditt. Dette synes å være den slagord, derav planene gå gjennom alle merker fremme denne type bil i alle kategorier mulig. etter tildeling bokstaven X den nye Mokka, Opel har gjort det klart at fra nå av vil dette brevet tjene identifisere tegn for de versjoner som forblir innrammet i filosofi SUV.

Opel Cross X: en SUV for hverdags

Den første overraskelsen vi med Opel Cross X, en ny SUV som vil være tilgjengelig i vårt land ved porten til neste sommer. Egentlig er det Meriva erstatning, men gitt hvor slike som dagens offentlige van, har Opel forlatt ideen om å skape en ren minivan og uten å forsømme de praktiske sidene, har kommet nær det rådende stil eventyreren bilde og det er viktig at, i den grad det tyske mark definerer X som en Opel Cross “Urban crossover”.

Opel Cross XDe første tekniske data fra den tyske produsenten tyder på at denne nye SUV Den måler 4,21 meter lang, slik at dens størrelse er svært lik den Mokka X-dette er bare 7cm Largo, selv om legemet Opel Cross X er noe lavere og sjåføren vil ikke sitte så høyt. Til tross for små variasjoner i formen på frontlysene og frontgrill, holder familielikhet som er å få i nyere Opel. I denne forbindelse, intermitterende felles til området i finnene, mens Lys identitet med dobbel vinge Det gjenstår foran og bak.

Opel Cross X: modul andre raden

Mark er overbevist om at med hans bilde, Opel Cross X Jeg tiltrekke et bredere kvinnelig publikum, for det meste hjulpet av noen tilpasningselementer har de en tendens til å ha, så det flytende taket på en annen resten av kroppen farge. Inne det har en andre rekke langsgående bevegelse opp til 15 cm, slik at man kan variere trunk volum, det ville være 410 liter når setene er i bakerste posisjon og 520 liter Hvis de er avanserte, mens kapasiteten stiger 1255 liter når baksetene.

Opel dashbordet Cross X er svært ergonomisk arbeidshøyde med en ganske ren design som fremhever en store sentrale skjerm som, avhengig av trim nivå, kan det være 7 eller 8 ”, alltid i farger. Du kan også montere et frontpanel med analog eller digital TFT 3,5 ” videre. Det vil være nyhet i segmentet projeksjon informasjon direkte på frontglasset, uten plast skjerm og andre head-up display, og konvolutten kan bære adaptive frontlykter ført, automatisk nødbremsing, leser trafikksignaler, kjørefelt holde kontroll og tilkoblingssystemet Opel OnStar, smarttelefon med trådløs lading.

Opel Cross X: Forhjulsdrift bare?

Som for mekanisk tilførsel, Opel indikerer bare at x vil Cross bensin versjoner, CDTI eller flyttet av GLP, og det vil være manuelle og automatiske girkasser. Vi kan gå videre at deres miljø kjente motorer vil dra nytte med klart kommersielt potensial. I bensinområdet synes Secure Tricilíndrico 1,0 Turbo med 105 hk og også tetracilíndrico 1,4 turbo 125 hk. Diesel i feltet, vil være 1,3 CDTi det første trinnet med 95 hk, for å fullføre to 1.6 CDTi med 110 og 136 hk -tall makt i andre Opel som kan justeres litt i den nye crossover-.

Men hva synes klart er at 4×4 ikke vil være territorium for denne modellen, gitt at bestemte urban fokus og prioritet anvendelse i asfalt. Avstander og vil også bli etablert med Opel Mokka X, en noe større SUV, og det vil ha på firehjulsdrift og kraftigere motorer prestacional konkrete innholdet klart gi mening øvre echelon. Forresten, Cross X er en SUV “made in Spain” siden Det er fremstilt ved Opel anlegget i Figueruelas har (Zaragoza), og produksjonslinjer også vil fremtiden Citroen C3 Aircross, modell som vil erstatte dagens C3 Picasso og deling utvikling med den nye crossover av tyske mark, et resultat av den industrielle avtalen mellom PSA-gruppen og General Motors.

Opel SUVOpel Grandland X: SUV-segmentet C

Over SUV innbyggere, vil den tyske bilprodusenten fullføre sin rekkevidde i den siste delen av 2017 med en ny kompakt SUV, Opel Grandland X, som det er fortsatt ingen offisielle bilder, men har blitt gjenskapt av vår illustratør Schulte rødt. Lengden bør være rundt 4,45 meter, ikke forgjeves denne modellen plattform og deler mange komponenter Peugeot 3008, innenfor det industriavtale mellom Ptil og General Motors.

med Opel Grandland X, mark Rüsselsheim ser samtidig koblingen mellom Astra og Zafira fremtid, som vil forbli en minivan, men eskortert av den nye kompakte venter for utviklingen av etterspørselen i den kategorien SUV. Dermed vil Opel konkurrere direkte med Volkswagen Tiguan, Nissan Qashqai, Ateca Seat, Kia Sportage, Hyundai Tucson og selvsagt med Peugeot 3008. eget Og mest logiske er at under panseret Grandland X se motorer bensin mellom 130 og 165 hk, Den første trincilíndrico, og Diesel 100 til 150 HP.

Sikker på Geneva Motor Show Opel Du vil avsløre nye data fra disse SUV, men tror ikke dine planer med X-serien vil stoppe her; 2018 vil se en enda større SUV. Alle produsenter arbeider med å gi generelle 7-seters varianter utviklet seg fra dets kompakte størrelse modeller, med små modifikasjoner på samme plattform. Og resultatet av at avtalen mellom PSA-gruppen og General Motors, vil trolig dukke opp en ny Opel X heller ha til felles med Peugeot 5008.

Du kan også være interessert i:

– Opinion: Hvis PSA / Opel, selge eller må jeg kjøpe?

– Opel fremskritt selvstendig kjøre OnStar

– Opel Ampera-e: så vil definitivt denne elektriske nytt

Adblock
detector