RS Audi Q8, den nye super sport SUV. Tremble, BMW X6M!

Audi RS Q8, Tættere på virkeligheden?Audi RS Q8, Tættere på virkeligheden?Audi RS Q8, Tættere på virkeligheden?Audi RS Q8, Tættere på virkeligheden?

2017 synes det år 8 Audi: nylig afslørede den nye generation af A8, vil køretøjet niveau repræsentation biler kommer med et væld af teknologi, kvalitet og sportslighed. Så det er ved Q8, en bly gennem hele kurset model.

Vejen er i gang Audi med øjeblikkelig flagskib SUV hele dette år er det som følger: på Detroit Motor Show i januar afslørede Audi Q8 koncept; to måneder senere på Geneve Motor Show, kom Audi Q8 Sport Concept. den næste Frankfurt Motor Show, i september, er det tid til at se den Q8 i sin endelige udgave. Men kort før den tyske begivenhed, har portalen Auto Guide afsløret, at mærket med de fire ringe har registreret navn Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: hård konkurrence

denne vej Det virker godt på vej mod fremtiden ankomsten af ​​en sports-variant at flytte fundamentet segmentet Premium sport SUV. BMW X6M (575 hk), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hk), Bentley Bentayga W12 (608 hk) og den kommende Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S er fortsat lidt længere i størrelse) kunne byde velkommen snart dette vil højst sandsynligt RS Audi Q8.

Match Q8 Concept afsløret tidligere på året, ville Q8 RS også have dimensioner 5.02 meter lang, 2,04 meter bred og en højde på 1,70 meter. Platformen vil være den samme som den sidste generation af Audi Q7 og Bentley Bentayga, og at den nye tyr af Lamborghini, den såkaldte MLB Evo platform.

Under kølerhjelmen kunne vi finde den samme motor, der i fremtiden Urus, den 4.0 V8 Bi-Turbo benzin, med quattro firehjulstræk og automatisk gearkasse. Er magt? Du kunne skyde over 600 hk, overgår rivaler BMW og Mercedes. Der er også spekulationer med en plug-in hybrid variant, som i de førnævnte prototyper, som ville give en fuld mekanisk interval.

Måske i Frankfurt Motor Show næste September nogle data, der bekræfter ankomsten af ​​denne model er afsløret. Og når det introducerede Audi Q8 Sport Concept i Geneve, var der snak om, at han ville være komme foran fremtidig SQ8 (sidstnævnte prototype havde kombineret 476 hk, ja). Hvad hvis det i virkeligheden det synspunkt blev sat ud? Den tyske producent har allerede bebudet sidste år, at 8 nye modeller ankommer RS i de kommende år, kunne og Q8 være en af ​​dem. I blot en måned vil vi kende flere detaljer, vil vi være meget opmærksomme.

Q8 Audi Sport Concept

Du kan også være interesseret

Fremtidig SUV Audi

Audi projekt Time 25: når bilerne ikke har hjul

Audi AI, så er fremtidens bil

Lamborghini Urus være hybrid plug

Lamborghini Urus vil fordoble salget af mærket