70 elektriske biler og SUVer som ankommer før 2025: Kalender

70 elektriske biler og SUVer som ankommer før 2025: Kalender

Fremtiden er allerede her. Mellom 2018 og 2025 er det allerede bekreftet mer enn 70 nye biler og elektrisk SUV å treffe markedet. Her er en full timeplan med alle nyhetene.

Alle biler og elektrisk SUV som vil komme før 2025

Alle biler og elektrisk SUV som vil komme før 2025

Alle biler og elektrisk SUV som vil komme før 2025

Alle biler og elektrisk SUV som vil komme før 2025

Til tross for alle manglene som fortsatt eksisterer i dag i infrastruktur og forsyning, Til slutt er uunngåelig: den elektrisitet vil bli om noen år fremdrift av vår mobilitet. Vi ser det i hver nye utgivelse, lyttet vi til å snakke med hver ingeniør fra ledende produsenter, lider vi med de nye miljøkravene som myndighetene begynner å implementere (eller snart) Vi bekrefter med hver ny plan vi oppdager i de store bilmerker.

BMW i5

Ja, fordi hvis vi rekapitulere alle nye biler i dag vet vi at vil sette på markedet hvert merke,Vi la mer enn 70 nye funksjoner som kommer i de neste 7 årene! Figur som sikkert vil oversvømme bilmarkedet rent elektrisk, batteridrevet… eller med hydrogen-batterier, slik som Hyundai lanserer en ny SUV kommer i 2018 og bør være på størrelse med Tucson. I denne linken finner du mer informasjon.

Hvilke merker fører markedet for elektriske biler?

Et av de store spørsmålene vil oppdage hvilke merker vil føre i årene som kommer rent kraftmarkedet. Nissan Det har posisjonert seg meget godt i området, og 2018 angrep mye sterkere med en Ny generasjon Leaf som har ingenting å gjøre med i dag. Forbedret aerodynamikk, mer teknologi, mer aerodynamisk … lovende. BMW også kommer takler den nye tid, og med en BMW i3 2018 annonsere store forbedringer for neste år, mer makt …og til en sports versjon S! I dette viktige modellvarianter legge nye kraft X1, X3, en ny i5, en stor SUV Elektrisk … Ja: SUV monopolisere for mye fremtredende i denne nye fremdriftssystem. Den tredje veletablert merkevare kan si det er Renault, som i Zoe lagt og en liten elektrisk SUV i 2019 Captur størrelse.

Men Det virker sterkere nå inn scene to store merkene: Mercedes og Volkswagen. Faktisk, de to annonserte og lansering av egne sub-merker som vil presentere en helt ny offensive elektriske biler og SUVer i 2025. Daimler å begynne kunngjør investeringer på minst 11 000 kroner for produksjonskapasitet biler, motorer og batterier for elektrisk fremdrift. hans submarca Det vil bli kalt EQ, og sin første modellen vil være EQCEn SUV kommer i 2019, størrelsen på GLC (omtrent 4,65 meter), i stand til å gi 400 hk med to elektriske motorer. den autonomi tenkt som ikke mindre enn 500 km. I de følgende årene, og de vil nå en sedan, en kupé, en kompakt SUV … og forskjellige størrelser.

Mercedes EQCVolkswagen, Samtidig ønsker han å begrave Dieselgate med sin nye serie (eller sub) ID. Det planlegger å lansere en ny modell per år, allerede begynt 2019 med Golf kompakt størrelse (ID EV): Bør tilby også 500 km med elektriske komfyren og være i stand til å lade batteriet 80 prosent i løpet av en halv time. Denne bilen vil tilføre volum da ID Crozz, en SUV med 300 hk Tiguan størrelse Allspace og annonserer en stor praktisk og plass. Og senere kommer de familier og varianter … som reinkarnasjonen av begge håper Bulli.

Alle mot Tesla

Nysgjerrig hva Tesla. I dag nesten med én eller to biler i sitt utvalg, uten gjennomføring i de fleste land … men med alle produsenter annonserer svar mot mark. har allerede navn, og vil snart ha “bil”: den Tesla Model 3 Det annonseres for sent 2018 eller tidlig 2019 til en rimeligere pris: under 35,000-40,000 euro og 350 km med elektriske komfyren. det er ringe for å popularisere og revolusjonere dette markedet. Vi får se.

Tesla Model 3Foran henne Porsche vil utvikle en misjon E og en elektrisk SUV, Seat vil markedsføre et kompakt stil Leon, Opel opprettholde sin Ampera-e villig til å få bakken, Peugeot Det vil fordype deg i teknologien også kompakt SUV, som Citroën, Honda, Mazda, DS, Skoda, Volvo, Alfa Romeo … Du vil ikke gå glipp av noen. Vi forlater dere nå med planen for lanseringer per år frem til 2025. Det er over 70 nye funksjoner.

Nyheter fra 2018

MARK MODELL
Audi Q8 e-tron
BMW i3 og I3S
Hyundai elektrisk Kona
Hyundai SUV brenselcelle
sprettert klarhet EV
Nissan Leaf 2018
Opel Amperea-e
Tesla modell 3

Nyheter fra 2019

MARK MODELL
Audi Q2 EV
BMW X1 EV
DS 7 Cross EV
Mercedes EQC Crossover
Mazda EV Compact Crossover
mini EV
Mitusbishi EV
Peugeot Compact EV
Porsche Mission-E
Renault kwid EV
Seat mini EV
Tesla Roadster ster~~POS=HEADCOMP
Volkswagen ID EV

Splitter nye 2020

MARK MODELL
Bentley Speed ​​EXP12 e6
BMW X3 225E
Citroën EV Aircross
DS kompakt EV
sprettert Insight EV
Maserati Alfieri
Mercedes EQ Sedan
Porsche EV SUV
Seat Cupra EV
Skoda Vision E
Suzuki mini EV
Tesla modell Y
Toyota C-HR EV
Volkswagen ID Crozz

Nyheter fra 2021

MARK MODELL
BMW i-NEXT
Citroën Compact EV
DS EV Sedan
Genesis EV Sedan
Mercedes kompakt EQ
Peugeot crossover EV
Porsche EV Sedan Coupe
Skoda mini EV
Tesla Model P (pickup)
Volkswagen ID lounge

Nyheter fra 2022

MARK MODELL
Alfa Romeo Compact EV
BMW i5
Citroën EV SUV
sprettert kompakt EV
Ford Kompakt crossovers EV
Mercedes EQ SUV
Tesla Type II MPV

Nyheter fra 2023

MARK MODELL
Alfa Romeo crossover EV
BMW i8 EV
fiat Compact EV
Maserati crossover EV
Mercedes EQ Sedan Coupe
Toyota mini EV
Volkswagen ID Aero E

Nyheter fra 2024

MARK MODELL
Audi R8 e-tron
Citroën familie EV
DS "livsstil" EV
fiat EV Sedan
sprettert crossovers EV
Lamborghini Vitola EV
Mercedes EQ MPV
Mitsubishi Crssover EV
Opel crossovers EV
Suzuki crossovers EV
volvo crossovers EV

Nyheter fra 2025

MARK MODELL
Alfa Romeo EV Sedan
BMW Stor SUV EV
fiat EV SUV
Volkswagen ID Buzz

Adblock
detector