Focus RS 350 hk: faktiske forbruk og første inntrykk

Focus RS 350 hk: faktiske forbruk og første inntrykk

Technical Center Highway, arbeider vi med radikale nye Ford Focus RS. Vi har fått det faktiske forbruket som vi bruker til å snakke om andre ting enn Ken Block og hans vandringer.

Ford Focus RS: Vi analyserer det faktiske forbruket

Ford Focus RS: Vi analyserer det faktiske forbruket

Ford Focus RS: Vi analyserer det faktiske forbruket

Ford Focus RS: Vi analyserer det faktiske forbruket

Mye har vært skrevet om vår protagonist, RS Ford Focus, men kanskje det er det minste snakket av deres forbruk, siden det ikke er en bil der effektivitet er pilar i hans filosofi.

i Autopista.es vi fortsetter å trekke faktisk forbruk av biler som passerer våre tekniske senter og dette entall Ford Focus RS sport er intet unntak. Vi antar at det er en stor motor for gange-a fire cylinders- 2,3 liter, men mindre enn den gamle RS var 2,5 liter Volvo-Veteran fem sylinderblokk. Overføringen også ganske annerledes, fordi for første gang i RS-serien er trekkraft på alle fire hjul, ikke foran som vanlig.

Focus RS faktiske forbruket testUten å gå inn i den berømte derrapaje mode “drift” eller fornemmelser krets, lang, lang tid siden vi teste en modell som hardt suspensjon, og at det i våre turer ikke bære forbrukeren mode “S” det er vanskeligere fortsatt, og du kan slå til trykk på knappen på fjernkontrollen blinker. den RS Ford Focus Det er ikke ubehagelig, men den ujevne overflaten kan være spår sett gjennom frontruten. Og er at RS er en fullverdig, kanskje den beste i serien og kundene vet det … for dem vil dette ikke være en ulempe.

Det vi fortsatt ikke forstår er offisielle forbruk erklært av mark, 6,3 l / 100 km for extraurbano er ganske annerledes selve forbrukstall oppnådd for oss: 8,10 l / 100 km vi har fått i våre tester med en gjennomsnittshastighet på 99,71 km / t. i by, med en stopp / start smidig og rask i drift system, 10.42 l / 100 km det vi har fått ikke så langt fra offisielt tall fra 10 l / 100 km. den gjennomsnitt rundt 9 / L100 km vil være der vår hovedperson beveger seg normalt, opp der fordi potensialet er mye og ingenting å slippe løs den høyre foten vil være lettere å flytte rundt på 15 til 18 liter ikke rart 24,69 l / 100 km (Mode og ekstrem og sportslig kjøring) fikk vi på resultatene i krets INTA, alle med 51 liter innskudd. Som jeg sa før er ikke det viktigste bil, men her er disse svært viktige data.

Du kan også være interessert

– Focus RS foran Honda Civic Type R Sete Leon Cupra og 300

– Ford Focus RS MK1 og MK2: Brukt sports interessant

– ¿Ford Mustang eller Ford Focus RS? du velger

– Ford Focus RS 2016: kraftigere og mer radikal enn noensinne

Adblock
detector