Toyota RAV4 2017: mer standard utstyr for SUV

Toyota RAV4 2017: mer standard utstyr for SUV

Toyota RAV4 beriker deres utstyr, nye farger og oppdaterte og øke sin verdi. Den nye serien er tilgjengelig i versjoner 2017 diesel, bensin og hybrid.

Toyota RAV4: utstyr oppgraderinger over området

Toyota RAV4: utstyr oppgraderinger over området

Toyota RAV4: utstyr oppgraderinger over området

Toyota RAV4: utstyr oppgraderinger over området

området "modellår 2017" den SUV Toyota, den RAV4, i desember 2015 ble oppdatert, er det nå tilgjengelig hos forhandlerne av merkevaren. Fra nå av sikkerhet pakke Toyota Safety Sense vil bli tilbudt som standard utstyr serien. den Toyota Safety Sense Det inkluderer en Pre-Crash system Detection biler, hindringer og fotgjengere, system tidligere om muligheten for en ulykke, advarer oss med lyd- og lyssignaler og hvis føreren ikke reagerer, og systemet gir en kollisjon eller ulykke, er i stand til å bremse og stoppe bilen selvstendig. Også det inkluderer Signal gjenkjenningssystem Trafikk, minner oss om fartsgrenser og sikker informasjon om det eksakte punktet der de sirkulere; den ufrivillig advarsel kjørefelt, høres advarer oss når vi går på linjene som markerer kjørefelt der vi skutt, og automatiserte lys endring kryssing / vei system som automatisk styrer skritt fra kort til lang og vice versa hvis den oppdager gratis veien eller ellers opptatt eller foregående trafikk.

Toyota RAV4

den kontroll adaptive cruise som tar hensyn til bilene foran oss i vår kjørefelt og re-akselereres og bremses avhengig av tilstanden av veien og sensorer foran og bak parkering, De er også en del av utstyret serien av Toyota RAV4 "modellår 2017". den RAV4 hybrid vil montere som standard JBL lydsystem i etterbehandling konsern~~POS=TRUNC og etterbehandling Advance, den LED hovedlys bli en del av Kjør hybridpakke, ved siden av lettmetallhjul 18" og formørket bak vinduer.

den ny Toyota RAV4 vil fortsette å tilby spektrum mekanikk strøm, som omfatter en versjon av bensin (150) en dieselmotor (150D) og andre hybrid (Hybrid). det av bensin Den har en motor 2.0 150 hk og BMW kilde 2.0 og 143 HK diesel. av 197 hk har hybrid. den bensin Det er alltid 4×4; 4×2 den diesel og både muligheter transmisjon Det tilbys i hybrid.

Adblock
detector