VW Tiguan Coupe 2018: Flera detaljer och bilder av den nya SUV

Volkswagen planerar att utöka sin SUV sortiment med nya modeller, och en av dem kommer att vara Tiguan Coupe anländer 2018 för att ge en känsla av spänning och exklusivitet.

VW Tiguan Coupe: Snygg ny SUV 2018

VW Tiguan Coupe: Snygg ny SUV 2018

VW Tiguan Coupe: Snygg ny SUV 2018

VW Tiguan Coupe: Snygg ny SUV 2018

Volkswagen under de närmaste åren kommer att öka sitt utbud av SUV-modeller, söker större anpassning till rådande marknadskrav. Hittills Volkswagen Han har haft ett erbjudande biltyp SUV relativt liten, bestående av Tiguan och Touareg. Men detta är på väg att förändras. Vid årets slut kommer Volkswagen T-Roc, crossover storlek Golf, men med ytterligare 1,5 centimeter markfrigång, en lastkapacitet av 421 liter och ett lägre pris än det Tiguan. Sedan 2018, kommer att göra sitt utseende Volkswagen T-kors, baserat på framtiden Polo, som kommer att konkurrera med Renault Captur, Peugeot 2008, Mazda CX-3 och Opel Cross X.

VW Tiguan Coupe 2018Dock kommer huvudpersonen att förbli Volkswagen Tiguan, som kommer att olika kroppsvarianter att få nå alla möjliga marknadsnischer. 7 sits blir ett kännetecken för Tiguan Allspace avlång strid, även kommer att säljas med 5 platser för att maximera maletero-, medan älskare av exklusivitet och en sportigare utformning De kan välja att Volkswagen Tiguan Coupe (2018), med motorer 2,0 TDI 240 hk, och 2,0 TSI 220 hk, huvudsakliga mekaniska alternativ. Den kännetecknas av en mer aggressiv främre, sidokjolar, en bakre del omgjorda (speciellt optiska grupper) och av en linje sluttande tak, som offrade några praktiska och inre utrymme från B pelaren bakåt, men utan att avstå de två bakdörrar.

den VW Tiguan Coupe priset kommer att vara cirka 1500 € högre än Volkswagen Tiguan konventionell. Kina, som representerar den största försäljningsvolymen Volkswagen, Du har ett derivat därav SUV, som delar många egenskaper med framtiden Skoda Kodiaq Coupé, avsedd för den asiatiska marknaden. I båda är plattformen som används MQB A2, bilar avsedda att 4,5 meter eller mer.

Du kanske också är intresserad av:

SUV kupéer på marknaden (och de som kommer)

Volkswagen Concept Coupe CrossBlue

Volkswagen Tiguan Allspace