BMW Z4 3.0i Steptronic

BMW Z4 3.0i Steptronic

BMW har utviklet med Z4 roadster som kombinerer moro med eksklusivitet. Vi har hatt muligheten til å teste rekkevidde topp versjonen, som er utstyrt med en 3-liters motor og 231 hk og utstyr først. Resultatene vil oppdage hvis du fortsetter å lese, du avanserer bare én ting: Aldri arbeid var både en glede.

BMW Z4 3,0

BMW Z4 3,0

BMW Z4 3,0

BMW Z4 3,0

Det er fabelaktig biler, drømme biler der og det finnes biler som Z4. Dette er en skriftlig test fra beundring, forbauselse som forårsaket meg en bil som vil leve for alltid i mine minner.


Det hele startet da jeg fikk oppgaven med å teste BMW Z4. Siden den gang, angst og nerver var stadig på min oppførsel. Og det er at biler som Z4 er barn ønsker å kjøre når de blir eldre: en cabriolet med en kraftig motor og under en prestisje merkevare som BMW. Du kan ikke be om noe mer.
Men også med glede, var det bekymring. Aldri før hadde jeg smakt en så kraftig modell (231 offisielle CV) utstyrt med bakhjulsdrift og reist spørsmål om hvordan typisk skulle oppføre seg sporty BMW, tviler på at tid og tok seg av skremsels kilometer. Samtidig, hvorfor benekte det, følte jeg urolig om hvordan å ta vare på bilen. I motsetning roadstere som Mercedes SLK eller Peugeot 206 CC, både med metall-uttrekkbart tak, Z4 bærer som topp lerret som gir følelsen av å være en stor hindring for utenlandske venner eller for den typiske hooligan som ønsker å “straffe” den heldige eier av denne skapningen.
Til slutt, og dette er veldig personlig, min skyhet gjort meg skamfull for å forestille seg hva som ville skje av lederen for hvem som helst med hvem jeg krysset “ofte ulykkelig”, “Se på ham, den typiske pappas gutt”, etc. Ulempen er at jeg ikke kunne være kontinuerlig forklarer at bilen ikke var mine (og vil), og selv om ikke virket, var i arbeid.
Og det kommer til slutt, dagen når jeg får bak rattet i den tyske konvertible. Og lyve hvis jeg sa det var lett. Med toppen opp, en person som meg som overstiger 1,85 m, har å gjøre noen contortion å komme inn i kupeen. Når du er inne, og da sverger og perjure at neste gang vil fjerne lerretet taket før du rir meg, følelsen er fantastisk.
Kvaliteten på realisering og ingen buts materialer. Alt er veldig praktisk og stedet vi forventer at det skal være. estetisk står en vakker tre-arm ratt med aluminiumsinnlegg og uttrekkbar stor skjerm hvor vi mottar informasjon nettleser og integrerte datamaskinen. Dette vises når du starter og er skjult når vi fjerner kontakten, men vi har også evnen til å utføre disse manøvrene gjennom en knapp. Videre er design som er typisk for den nyeste generasjonen BMW, med girspaken i dette tilfellet Steptronic, veldig hendig og lakkert tre innsatser på dashbordet (som noen ganger føre til sjenerende refleksjoner). Det er merkelig, dessuten at klokker innlemme dette Z4 er ikke tatt med analog umiddelbar forbruk, som er karakteristisk for modellene bayerske merkevare.
Vant til konstant spredning i biler hull å sette inn objekter, noe overraskende at Z4, men Roadster det, har du vært unngått dette. Det er en hanske konvensjonelle dimensjoner og en skuff mellom setene (som tjener til å huse CD-skifter og nettleser) hvor du kan la noe, men ikke mye: et par CD-omslag og mobil, ikke mer.

Kjørestillingen er meget lav, da selve bilen, og er meget lett, takket være de elektrisk regulerbare seter og muligheten for å flytte styrestammen høyde og dybde. Både høye og lave mennesker har ingen problemer med å bosette seg i, som plass til bare to beboere er bemerkelsesverdig. Gode ​​seter samle kroppen, men er ikke så komfortabelt som forventet. Jeg mener ikke å være ubehagelig, men kombinasjonen med svært harde suspensjoner (valgfritt M sportsunderstell) og mangel på korsryggjustering er ikke det beste for våre nyrer, som misliker passering av kilometer. Interiøret, med toppen opp, er noe klaustrofobisk og trafikk synlighet rundt oss er ikke det beste, spesielt når vi blir med motorveier.

Adblock
detector