Volkswagen Golf VIII: og være kompakt i 2018

Volkswagen Golf VIII: og være kompakt i 2018

VW Dette tvinger ham til å fremme sin fremtid. I 2018 vil nå en ny generasjon Golf, med elektrisk mobilitet og en ny bypass SUV som hovedpersoner.

Dette vil være den fremtidige Volkswagen Golf VIII

Dette vil være den fremtidige Volkswagen Golf VIII

Dette vil være den fremtidige Volkswagen Golf VIII

Dette vil være den fremtidige Volkswagen Golf VIII

Hvis lyset MQB-plattform på allerede utviklet tOdos kompakte biler i VW-gruppen (Audi A3 på Seat León, blant annet) allerede gjettet eksponensiell fremgang i syvende generasjon av Volkswagen Golf (Født i slutten av 2012), ved siden av, i teorien, bare utvikle seg en smart kompakt som noensinne å tåle over tid. Vi sier i teorien, fordi selv om det vil ikke endringene være revolusjonerende, og kunngjøre seg selv på bunnen all fremtid venter oss mobilitet… og VW-konsernet har ikke annet valg enn å hoppe rett etter alt som har representert merker skandale utslipp.

den nye Volkswagen Golf, dvs. det er helt nytt åttende generasjon, vil antagelig markedet midyear 2018… selv om det var planlagt for 2019. Og til tross for sin nåværende generasjon allerede har en plugg (Golf GTE) og annet elektrisk hybrid-versjon (e-Golf) i sin neste evolusjonen vil kraftig forbedre sine evner (autonomi og lade ganger, spesielt). De vil, ingen tvil, kompakte mer egnet for lange reiser og levedyktig som transportmiddel. Future e-Golf er ventet å tillate nye batterier og autonomier på 300 km.

Men elektrisk bet Volkswagen (Det har allerede annonsert at de vil lansere globalt over 30 elektriske biler før 2025 og vil fjerne 40 aktuelle modeller på markedet) betyr ikke at deres konvensjonelle versjoner ikke er vedlikeholdt og også oppleve betydelig fremgang. I påvente, restyling av den aktuelle Volkswagen Gof VII, som allerede er planlagt til slutten av 2016, Det vil bli ledsaget og faktisk en nye 1,5 TSI bensinmotor, versjoner av 130 og 150 hk makt. Dette vil ta over fra dagens 125/150 hk 1,4 TSI og ta full kommando over bensinområdet i sitt åttende generasjon.

Elektrisk VW GolfVolkswagen annonsert som den nye motoren 1,5 TSI Golf likhets VIII forbedres med opp til 10 prosent effektivitet strøm 1.4 TSI 125 hk, påvirker også, vel vitende om deres siste fortid, som ikke bare er en verdi på offisiell godkjenning, men kunden vil sette pris på den økte forbrukerøkonomi under realistiske forhold. den ny 1.5 TSI utmerker seg med variabel geometri turbo, uvanlig så langt fra bensinmotorer.

I tillegg til sin elektrisk komponent og de nye bensinmotorer, fremtiden Volkswagen Golf VIII vil innføre en helt ny modulær familie Dieselmotorer 1,5 TDI 3 sylinder, som dekker en kraft som går gaffel 75-120 hk. Det er derfor pensjonere ansvarlig for tidligere 1.4 og 1.6 TDI.

Rangere bilen gratisForuten sin mekaniske serien, den nye Volkswagen Golf VIII har også en store sentrale berøringsskjerm 15 inches, allerede aktiv vokal og gestiske kommandoer, og allerede utvidet boksen virtuelle cockpit klokker fullt konfigurerbare, og introduserte moderne modeller av Audi og VW Passat. Beboelighet og god støvel styrker fortsatt bestselgende kompakt i Europa i dag, og ingen mangel siste sikkerhetssystemer og førerassistanse og svært del av fremtidig selvstendig kjøring.

Ny SUV på VW Golf VIII

VW Golf SUVSammen med denne nye Volkswagen Golf, tilbyr det splitter også fortsette å utvide sitt tilbud SUV med få alternativer ikke for alle målgrupper. dermed den nye VW Touareg og Tiguan, De vil legge en ny SUV avledet fra verktøyet polet og mer enn sannsynlig nye kompakte crossover merkevare basert Golf VIII. T-Roc er navnet på denne andre kompakte SUV med mekanisk diesel, bensin og plug-in hybrid GTE, tjene til å posisjonere seg under en voksen Tiguan og dekker hele SUV området i sin helhet.

Denne nye SUV Volkswagen Golf plattform størrelse og VIII kan også være at premiere den splitter nye elektriske arkitektur. Hvis du allerede har Volkswagen i dag i sin serie med to rent elektriske eller snarere biler, utviklet to elektriske versjoner på respektive konvensjonelle modeller som urbanite opp! og konvensjonelle Golf ikon, er neste trinn en ny generasjon elektriske biler utviklet som sådan siden oppstarten og som en blank. det har vært de siste månedene rent elektriske konsepter av merkevaren, for eksempel Budd-e, en interessant øvelse i å utforme en transport van utadvendte mennesker. Dens plattformen har to kompakte elektriske motorer, en på hver aksel, og blant disse, er montert horisontalt, blir de nødvendige batterier plassert. Volkswagen snakker om en rekkevidde på opptil 600 kilometer, og innen 2020, utvikling kunne se denne SUV variant av Golf.

Du kan også være interessert i:

VW 1,5 TSI-motoren ny

Fremtidige kompakte biler fra Audi, BMW og VW

VW Golf GTI blir 40

Adblock
detector