Volvo V40 R-Design, uusi Sport-paketti

Volvo V40 R-Design, uusi Sport-paketti

Yksi tuntemuksia tänä vuonna 2012 ei ole
Uuden Volvo V40 epäilystäkään. Pariisin autonäyttelyssä
joka on läsnä
tuleva Pariisin autonäyttelyssä uuden version R-
Suunnittelu, jossa korostetaan
sen dynaamisempi ja urheilullisen ilmeen.

Volvo V40 R-Design, uusi Sport-paketti

Volvo V40 R-Design, uusi Sport-paketti

Volvo V40 R-Design, uusi Sport-paketti

Volvo V40 R-Design, uusi Sport-paketti

urheilullisuutta että Uuden Volvo V40 Se on jo tarjoillaan uusi R-Design-versio, joka eroaa muusta riippuen tuotemerkki, sen “Nuorekas ja huoleton asenne” ja sen tavoitteena on päästä nuorempi asiakas. Ulkoa suunnittelusta sisustus, V40 R-Design erottuu edukseen urheilullisempi ja dynaaminen luonne, lisäämällä jo tiedossa Ruotsin kompakti -Base, Kinetic Momentum ja Summum- päättyy.


Esteettisesti, ensimmäinen asia, joka iskee meille on heidän blue ‘Rebel’ kehon, mutta ne ovat myös saatavilla kuusi väriä. Etupuolella löydämme erityisiä puskurit, aggressiivisemmalla suunnittelu, ja monet yksityiskohdat levitä koko kehoon.
Profiilin, korosta Erityisiä viisipuolaiset pyörät -of 17 tai 18 tuumaa halkaisijaltaan, kun taas takana se sisältää uusi siipi ja kehystetty pyöreä Poistoilmasäleikössä kromi reunat. Sisällä urheiluhenki tulee tiettyä istumapaikkaa Suuri puristus- ja verhoilut nahka ja Alcantara, tunnuksen ‘R-Design’ selkänojaa.
Volvo V40 R-Design saatavilla tammikuu 2013 kanssa kaikki moottorit välillä Ruotsin kompakti pääsy D2 Diesel 115 hv T5 bensiini turbo 254 hv. Volvo odottaa yksi kymmenestä V40 on varattu kanssa R-Design-paketti.
niin valinnainen, Se voi lisätä urheilullisuus ja V40 R-Design alustan kehitetään yhdessä Polestarin -rebajado 10 millimetres-, lisäksi joissa on enemmän jäykkä jouset, vakaajatanko ja suurempi halkaisija männät eturipustuksien McPherson nousi 25 mm.

Mitä mieltä olet tämän uutisen? Keskustelu foorumit muiden moottoriurheilun harrastajia.

Adblock
detector