Versjoner av biler mer spesielle og iøynefallende

Gjennom historien har bilmerker tydd til oppfinnsomhet for å lage svært originale spesielle utgaver. Her er de mest slående.

Spesialutgaver av sjeldne og uvanlige biler

Spesialutgaver av sjeldne og uvanlige biler

Spesialutgaver av sjeldne og uvanlige biler

Spesialutgaver av sjeldne og uvanlige biler

Fantasi og originalitet, to verdier som ofte ikke har noen plass i bilens design. Noen ganger de ansvarlige for styling noen bilprodusentene har ønsket å overraske både publikum at det endelige resultatet ikke har vært veldig bra. Og hvis ikke, denne samlingen av Flere versjoner og prangende biler.

Volkswagen Polo Harlequin

lyse og fargerike hadde på seg ytre legeme Volkswagen Polo HARLEQUIN, en av bilene som knapt kan gå ubemerket i begynnelsen av 90-tallet av forrige århundre.

Hyundai Tucson / ix35 Walking Dead EditionHyundai Tucson / ix 35 Walking Dead Edition

den Hyundai ix35 (Tucson i noen markeder) Det var på markedet en spesialutgave som heter The Walking Dead Edition, i klar henvisning til berømte TV-serie om zombier. I denne SUV kroppen, det mest slående element vi fant det i en silke som etterlignet hendene på flere vandøde.

Smart ForJeremy

Da han presenterte seg som prototype, mange trodde ikke kommer til å skje med produksjon så dristig design. Men Smart endelig ja det ble besluttet å selge en håndfull enheter av den opprinnelige ForJeremy, en enestående ForTwo forrige generasjon med vinger på baksiden av kroppen.

Spark Woody Wagon Chvrolet

den Spark Woody Wagon Chervolet Det var en opprinnelige urban bil som på den ene siden, betalte hyllest til både "woodies" eller familiebiler med tre deler som ble svært kjent i USA, og for det andre, også betalt hyllest til en verden av surfing.

Warner Bros Chevrolet VenturaChevrolet Venture Warner Bros. Edition

den Chevrolet Venture minivan Han ble handlet mellom 2000 og 2003 en ved navn versjon Warner Bros Edition. Den offisielle logoen til denne berømte TV-produsent, film og animerte serien så i noen deler av bilen. Forhandlere i USA, er denne spesielle versjonen tilbys med alle typer markedsføring av animerte figurer Bugs Bunny, Porky, Daffy Duck, Tweety og Sylvester.

Jeep Wrangler Call of Duty Edition

En kriger bil, en ekte beist av terreng og ekstrem kjøring som jeep Wrangler det også solgt en spesiell versjon, kalt Call of Duty Edition, i klar referanse til den berømte krigsspill.

Land Rover Defender Tomb Raider

Den berømte heltinne Lara Croft det populære videospillet Tomb Raider hadde også sin "street bil"I dette tilfellet, en fet variant Land Rover Defender med alle typer eksterne enheter.

Triumph TR7 Coke CarTriumph TR7 Coke Car

Resultatet av samarbeidet mellom merkevare Triumph, dongeri klær produsenten Levis og brus giganten Coca-Cola ble født denne særegne Triumph TR7 coke Car, en TR7 av tiden, så det ytre legeme som simulerer fargene deretter brusbokser og koks.

Fiat 500 Barbie

Ja, som du leser. fiat Han utviklet et par år siden en såkalt versjon 500 Barbie Edition, en meget spesiell bil som var kontinuerlig blunker til den mest berømte dukken i historien. Det er sagt, han sa … at Ken var veldig sint fordi han ønsket også å ha sin egen 500 …

Smart ForTwo Passion Pink

mindre tvilsomme smak, Smart ForTwo Passion Pink Han skulle sette sitt preg på fargen der han gikk. En av de få enhetene som ble produsert ble auksjonert for veldedighet i Storbritannia.

Citroën DS3 Cabrio av Benefit

Citroën og merkevare kosmetikk og kvinner Benefit De har også samarbeidet for å gi liv til en konvertible mest elegante og glamorøse: den Citroën DS3 Cabrio av Benefit. Har du kjører eller makeup? For din egen sikkerhet, ikke gjøre to ting på en gang …

Mitsubishi i-MiEV Hello Kitty

Den fiktive karakteren unnfanget Hello Kitty, et fenomen både Japan som i mange andre deler av verden, har det også vært å nevne en spesiell versjon utviklet på elektrisk bil Mitsubishi i-MiEV.