Bilen stoppet, hva er mine forpliktelser?

Jeg klarer ikke å holde bilen min og la stå, må jeg ta ITV regelen? Er jeg forpliktet til å betale forsikringen? Og veiavgift? Men ikke med bilen circulemos loven krever visse forpliktelser vi ...Bilen stoppet, hva er mine forpliktelser?

forlate bilen stoppet. Årsakene kan være mange: har flere biler og bare i stand til å bruke en eller ikke være i stand til å dekke kostnadene ved en enkelt bil. Krisen kommer som den største synderen igjen og denne situasjonen er blitt vanlig blant mange sjåfører. Den umiddelbare løsningen er å la det stå: ikke sirkulere, så jeg sparer regninger. Men er det virkelig slik? Omsorg, sier loven motsatt. Så hva gjør jeg?

Bilen stoppet, hva er mine forpliktelser?

ITV, obligatorisk selv om bilen står stille

Som registrert av generalkjøretøyforskriften alle kjøretøy registrert eller satt i omløp må gjennomgå teknisk inspeksjon i en av ITV stasjoner autorisert til å gjøre. Det vil si, det faktum har en bil som slippes tvinger oss til å holde seg oppdatert offisiell gjennomgang. I dag, i henhold til trafikkdata, 1,5 millioner biler i flåten av landet vårt ikke har ITV i orden. Hvor mange av disse bilene blir stående i en garasje, og hvor mange som sirkulerer?

Mens det er hevet over tvil at en bil kjører som regel må ha bestått ITV, mange førere mener at det bør være straffbart hvis den ikke brukes. Faktisk, ved lov, kjøring uten ITV det er klassifisert som et alvorlig angrep og bot 200 euro, mens det faktum ITV har det sluttet uten å ta hensyn forseelse og mengden av den straff er halv: 100 euro. Til syvende og sist, men det er obligatorisk å ha ITV regel flyter eller ikke.

Hva med forsikring eller veiavgift?

Hver eier av et kjøretøy er tvunget til å signere en kontrakt for forsikring for hvert kjøretøy som holder. Det er inkludert i kongelig resolusjon Law 8/2004. Dette omfatter biler som ikke kjører. Og, for eksempel, gitt det usannsynlige tilfellet at bilen lider en kortslutning og ta fyr, unnlatelse av å ha forsikring ville tvinge eieren til å bære kostnadene av tredjeparter. Av denne grunn, hver bil må ha en forsikring, selv de mest grunnleggende ansvar. Ikke gjør dette fører til en bot på mellom 600 og 3000 euro, gradert avhengig av om eller ikke kjøretøyet sirkulert.

I mellomtiden, hvis du har en aktiv trener, vil hvert år nå oss veiavgift. Og er det, med mindre vi gir vår bil lav, enten midlertidig eller permanent, til trafikk det fornøyd Vi har bilen i aktiv, så vil vi sende kvittering av dette hvert år.

Bilen stoppet, hva er mine forpliktelser?

Wrap-up: mer nøyaktig løsning

Som vi ser, selv om vi ikke bruker bilen, har vi en rekke forpliktelser overfor ham. Den eneste løsningen er funnet gi midlertidig lav og frivillig trafikk. På denne måten er vi ikke forpliktet til å tegne forsikring eller å betale skatt. Men Trafikk krever, på tidspunktet for disenroll, må du ha bestått ITV og også når vi bestemmer oss for å registrere det uunnværlig forutsetning er at gjennom den offisielle vurdering.

For å gjøre dette, vi bare nødt til å fylle ut et skjema og bringe dokumentene forespurt på nettsiden til DGT (Registreringsbevis, kort ITV) og betale avgift: 8 euro.

Har du lider bilen min hvis langvarig?

Hvis vi bestemmer oss for å avslutte våre kjøretøy midlertidig må vi spørre oss selv om vi er verdt. Vedlikehold av personbiler: en lang periode med inaktivitet påvirker hver og en av elementene i vår bil.

Den mest alvorlige, påvirker mekanikken. den Motoren må kjøre minst en gang i måneden eller stempelringer kan holde seg alvorlige skader og smurt: alle elementer er tørr og kan sprekke eller krympe. lider også kjølesystem, bremser (Væsken bør byttes hvert annet år) og girkasse (kjedehjul, gafler synchronizers og rust). For å unngå dette, bør vi starte bilen og sirkulere hver måned minst. Problemet? Vi kan ikke kjøre uten forsikring eller uten ITV i orden.

Derfor, hvis vi blir tvunget til å forlate stående må vurdere om det er verdt det midlertidig eller permanent. Funksjonsfeil forårsaket av at den stoppet kan medføre en betydelig mengde ...

Bilen stoppet, hva er mine forpliktelser?

Og hvordan kan jeg avbestille min bil?

Det er flere selskaper som vil De hjelper avregistrere bilen og utføre hele prosessen for gratis som i tilfellet Desguaces Madrid eller Dardebajaelcoche.com. både tilbud identisk tjeneste: Er ansvarlig for å behandle den lave bilen og sende det til en Autorisert Treatment Center (C.A.T) der det er dekontamineres som kreves av loven.

Bilen ble trukket tilbake i ditt eget hus ved en kran mens du leverer vrak. Deretter sendes hjem til deg den siste ut av bilen i trafikken.

Adblock
detector