Citroen C3 PureTech 110 HP: reviews en het daadwerkelijke verbruik

Citroen C3 PureTech 110 HP: reviews en het daadwerkelijke verbruik

Citroën heeft zich altijd ingezet voor de uitvoerbaarheid en interieur gebruiken in hun nut. Nu al zijn we begonnen met het testen van de nieuwe C3 … en behoudt dezelfde principes.

Citroen C3 PureTech 110: eerste indrukken

Citroen C3 PureTech 110: eerste indrukken

Citroen C3 PureTech 110: eerste indrukken

Citroen C3 PureTech 110: eerste indrukken

Op het eerste gezicht zeker slagen van de nieuwe Citroën C3 zal sterk lijken op de C4 Cactus, in het bijzonder Als u kiest voor de Shine afwerking met inbegrip van de reeds beroemde airbumps (De zijdelingse bescherming lichaam). En, als gevolg van het succes van dit model, is het niet moeilijk te begrijpen dat in Citroen hebben de mogelijkheid om deze buitenkant elementen ook Mount gegeven in zijn nieuwe functie.

Citroen C3 PureTechKomende om de waarde en de nieuwe Citroen C3 (Deze link zal ook zien hun prijzen voor Spanje), begonnen we uit te leggen dat we in eerste instantie getest unit wordt aangedreven door de bekende heldere PureTech 1.2 driecilindermotor, versie van 110 pk. Deze benzinemotor is opmerkelijk voor zijn onmiddellijk duwen en lineariteit in al zijn Gaza operatie. Het wordt geassocieerd met een doos 5-versnellingsbak, Succesvolle laatste ontwikkelingen, maar met een langere dan gewenste route, want omdat je verandering voor de eerste keer rijdt u beseffen dat Citroën zet haar lijn in dit verband. de aanraking is soepel en nauwkeurig koppeling, maar er is te veel afstand tussen de verschillende versnellingen.

Iets dergelijks gebeurt met de suspensie die nieuwe C3, waarin duidelijk de overhand Comfort in elk aspect, met goede filtercapaciteit maar teveel elasticiteit loempia en veroorzaakt enige onnauwkeurigheid in het traject in een matig sterke steun. Veel minder kan men zeggen dat hun gedrag onveilig is, integendeel, aangezien hun reacties tijdens het remmen en plotselinge richtingsveranderingen zeer nobel. Gewoon duidelijk zijn dat er een evenwicht van een rivaliserende zoals Volkswagen Polo in dit verband. Het is een comfortabele nut boven alles.

zij beste nieuwe Citroen C3 is duidelijk op uitvoerbaarheid en veelzijdigheid bieden voor elke behoefte, met een interieur dat de millimeter zijn uitwendige lengte bevatte maakt. In feite, niet meer dan 4 meter lang, en biedt nu al een goede trunk 325 liter waarop het staat goed gepositioneerd in de categorie.

Citroen C3 InterieurCitroen C3 werkelijke verbruik: beter benzine of diesel?

Zoals gebruikelijk in het nut, als gevolg van de weinig verschil in verbruik tussen benzine of diesel versies van de Citroën C3 is niet eenvoudig om duidelijk te kiezen voor de ene of de andere. In dit geval kunnen we vergelijken via de nieuwe Citroën C3 1.2 PureTech 110 pk werkelijke verbruik (In de praktijk 5,73 l / 100 km in onze reguliere tours van de meting) met de Citroen C3 1.6 BlueHDI op zijn vermogen 100 pk we hebben ook al gehad bij onze Technical Center (4,17 l / 100 km).

in de Citroen C3, Daarom is er een aanzienlijk verschil tussen de twee versies, de benzinemotor is zuiniger het segment en in ruil 100 pk diesel is de meest efficiënte motoren die er bestaan op de markt van vandaag. Als deze gegevens voegen we ook dat de In tegenstelling tot een redelijke prijs is ongeveer 1.100 euro altijd in het voordeel van de benzinemotor get resulteert in ongeveer 55.000 km we 1,6 BlueHDI hebben afgeschreven.

Een ander probleem, dat is ook waar is, is dat de reactie sterker de Citroen C3 benzine en de werking is ook verfijnd. Maar dat is iets dat niet de overhand in het zoeken naar brandstof economie boven een andere waarde om op te vallen. Houd er ook rekening mee dat het onderhoud van Diesel altijd duurder zal zijn, maar uiteindelijk de waarheid is dat deze Citroën C3 van de weinige dieselauto’s waarin we zien dat er op korte termijn terugverdiend.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle details van de Citroen C3

Dat was de laatste Citroën C3

Citroen C3 camera’s

Adblock
detector