Ford Mondeo Vignale Concept, eksklusivt utvalg

Ford Mondeo Vignale Concept, eksklusivt utvalg

Så langt har vi assosiert med høyere versjoner av omfanget av Ford med ordet Titanium. Fra 2015 kommer et helt nytt konsept. Den Vignale navnet er reservert for de mest eksklusive modellene. Mondeo er den første på listen, men flere vil komme.

Ford Mondeo Vignale Concept

Ford Mondeo Vignale Concept

Ford Mondeo Vignale Concept

Ford Mondeo Vignale Concept

Ford har valgt den nye Mondeo, fire-dørs konfigurasjon og med kjente kroppen, å nærme seg Vignale konseptet. Det vil komme i begynnelsen av 2015 å bli sitt høyeste ferdig produkt, med detaljer unik design, avansert teknologi og unike spesifikasjoner. men også mest sybaritic belønning brukeren med et tjenestetilbud der ingen mangel innsamling og levering for revisjoner, rengjøring av bilen gratis levetid eller invitasjon til eksklusive arrangementer. Ford Mondeo vil være den første, men ikke den eneste Vignale. Andre modeller vil følge.

stilistiske nøkler

Utad vil du gjenkjenne Mondeo Vignale av elementer som lettmetallhjul 20 tommer plate Vignale, håndtak og speil kapslinger krom mesh deksel, den unike utformingen av fremre støtfanger og tåkelysene, pluss en eksklusiv farge, kjent som "nocciola". I kupeen vil ikke gå glipp av lær armlene, ratt, dashbord, midtkonsoll og dørhåndtak. Ikke en mus med høy finish og et polstret seter trukket.

Ford Mondeo Vignale Concept

Design, ja, men også ledsaget av et bredt spekter av teknologier. den Obligatorisk Ford SYNC MyFord Touch vil bli ledsaget av, muliggjør full integrering av smarttelefoner og i sin tur skaper et trådløst nettverk. den adaptive frontlykter ført bedre synlighet og parkeringshjelp, med både bak og foran kamera, vil gjøre oppgaven med parkering på noe enkelt.

Men Ford ønsker også å erobre fremtiden med kunden Vignale andre eksklusive fordeler utenfor bilen. Les flyselskapet tjenester avtaler VIP med hotellkjeder, restauranter og fritids kjeder, kreditt-tjenester med direkte kontakter eksklusiv kunde ...

Adblock
detector