Førerkort sykler bil: alternativer

Førerkort sykler bil: alternativer

I tillegg til vanlige scootere opp til 125 cc, hvis du har B bil lisens, kan du kjøre alle de tre sitte motorsykler uansett slagvolum og kraft hjul. Her viser vi deg de viktigste valgene du finner i vårt marked.

Førerkort sykler bil: alternativer

Førerkort sykler bil: alternativer

Førerkort sykler bil: alternativer

Førerkort sykler bil: alternativer

Gjeldende lovgivning tillater kjøring sidevogn motorsykler uten opptil 125 cc, med en maksimal effekt på inntil 11 kW hvis vi har bilen lisens B, forutsatt at ikke mer enn tre år har gått siden vi passerte testen. I tillegg bilen lisens Trehjulssykler stasjonen støtter ubegrenset kapasitet, mangfoldige finne alternativer: scooter er fortsatt to hjul kjøretøyet best egnet til bymiljøet for komfort og smidighet, men hvis vi ser etter et alternativ til den tradisjonelle tilbudet, finner vi flere alternativer bevegelige forakselen to hjul. De oppfører seg som en motorsykkel, med lignende følelser, men på en måte enklere og sikrere og mer kapasitet, selv i trafikken er de litt mindre smidig. Forgjengeren er Piaggio MP3, men er ikke lenger det eneste alternativet, som markedet finnes andre alternativer, for eksempel Peugeot Metropolis og Gilera Fuoco. MP3 Det tilbys i to forskyvninger, 300 og 500 cc, mens Metropolis Den er tilgjengelig i 400 og Fuoco 500, alt perfekt tilpasset til å bevege seg også i kjøreegenskaper og ytelse. Yamaha selger Tricity, med et enkelt fortrengnings begrense den over lange avstander, i dette tilfellet 125 ccm. Et annet merke, den italienske håndtverker Quadro, på en motor av 313 cc og 23 hk, inntil nylig fordelt to separate scotter en trehjulssykkel og en original variant av fire, med bakakselen også hydraulisk å styre hellings, men er ikke lenger tilgjengelig i dag for vårt marked. men hvis vår vanlige habitat ikke kommer til å være i byen, og vi ønsker å åpne vårt sortiment og finne en bil med høyere ytelse og kapasitet for moro skyld, har vi flere alternativer. La oss se på disse alternativene kan føre til bil lisens:

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Pris: fra 6,290 euro. Strøm: 22/25 hk

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Piaggio lanserte MP3, den første sparkesykkel som markedsføres under dobbel forakselen caster. Dette er mye tryggere enn en to-hjul motorsykkel, mer cornering likevekt der det er mye mer stabil, det samme som ved oppbremsing. Og også stoppet, blokkerer retning som gjør at selv ikke støtte bena på gulvet.

300 tilbys med to utførelser (22 og 25 hk) og flere avslutninger. Bred plattform, LT, med bremsepedalen godkjent som en trehjulssykkel, uten pedal, du kan kjøre motorsykkel lisens (A2). Katalog finnes også i en innovativ hybrid variant, med en elektrisk motor i den komplementære bakre propell 300 cc.

Piaggio MP3 500 LT

Pris: fra 9,099 euro. Effekt: 40 hk

Piaggio MP3 500 LT

Måneder etter utgivelsen, Piaggio innført en rekke endringer i sin MP3 som hun ble født med to forskyvninger, 125 og 300 cm, slik at den første av vekt, ytelse og pris- å øke avstanden mellom de to forhjul, idet en bremsepedal og andre mindre endringer som tillot ham å møte kravene til Den er godkjent som en trehjulssykkel og gjennomføres med kortet B. Nå viser det andre generasjon på basis av 500, som er en betydelig utvikling i alle deler: I tillegg til små kosmetiske endringer med ny optisk foran og en helt nydesignet bak, har det inkludert små tekniske variasjoner, med høye og smale forhjul; 110-13" (Tidligere 120-12"). Andre er ananas på mer funksjonelle kontroller og bedre kvalitet og instrumentering med et bredt informasjon og god lesing. Motoren er den siste utviklingen av sin ensylindret, 40 hestekrefter.

Peugeot Metropolis

Pris: fra 8,490 euro. Effekt: 37 hk

Peugeot Metropolis

Det er naturlig alternativ til MP3. Sterk scooter delingen av fransk merke lansert Metropolis med konfigurasjonen av forhjulene koblet med Dual Wheels Tilting (DTW), et deformerbart parallellogram med dobbel trekant og et enkelt spjeld som arbeider i horisontalplanet. Mindre smidig enn MP3, det er mer komfortabel, og selv tilbyr noe lavere ytelse, er drivstofforbruket lavere. Den har en veldig komplett utstyr, Piaggio ovenfor, resulterende billigere enn MP3 500 LT av den italienske merkevare.

Yamaha Tricity

Pris: fra 3.599 euro. Effekt: 11 hk

Yamaha Tricity

Yamaha Det har også utviklet for sitt utvalg en scooter med en fremre aksel og teleskopisk dobbelt hjuloppheng. Trippelbyen Det gir mer kompakte dimensjoner enn MP3 og Metropolis, preget av sin smidighet i bytrafikken sirkel, bevegelige nesten som en to-hjul kjøretøyet gitt trang sett. Har en motor på 125 cc'm tillate kjøring med lisens A1- som er perfekt egnet til sine dimensjoner, er forsynt for dette året, en tre hjul scooter større og mer motorens slagvolum. Den har integrert bremsing, med plate på hvert hjul, og kan monteres ABS.

Gilera Fuoco LT

Pris: fra 7.424 euro. Effekt: 40 hk

Gilera FuocoEtter lanseringen i 2007, Gilera Fuoco av har blitt fornyet med denne versjonen LT og, mest påfallende, det har tatt de nødvendige endringer for å tilpasse godkjenning nå gjør at den kan kjøres med lisens B -har utvidet foraksel varierte lys og lagt bremsepedalen. med samme base og propell MP3, den nye Fuoco knapt skiller seg fra den første generasjonen. Den grunnleggende versjonen, med en meget konkurransedyktig pris, er ca 1000 euro billigere enn MP3 500; i bytte kan ikke ha ABS og har ingen antispinn. Holder hjulene 12" og, sammen med noe harde suspensjoner, er det meget smidig, en kraftig men "noe Gastón" motor.

Can-Am Spyder

Pris: fra 21,099 euro. Effekt: 100 hk

Harley Davidson Tri Glide

Bli underholdt på et annet kjøretøy alt vi finner i markedet. Trehjuls motorsykkel, morsom, praktisk og rask på veien, som er utstyrt med en utviklet traction control system, kanskje for påtrengende, men det formidler tillit. Og er at motoren V2 Rotax liter volum og 100 hk, fra Aprilia RSV, tilbud spennende ytelse. Det er markedsført i tre konfigurasjoner, RS-S, mest sport, F3 og RT, den tourer, med spesielt utstyr.

Harley Davidson Tri Glide

Pris: fra 40.500 euro. Effekt: 86 hk

Harley Davidson Tri Glide

en motorsykkel produsenten av Milwaukee å nyte duetter og ikke gå ubemerket hen. Maksimal komfort på veien, avhengig av en autentisk bagasjerommet på nesten 200 liter kapasitet. arkitektur med dobbel bakaksel driv og vekt (545 kg) at du jobber på veien når du kjører fort, noe som bidrar til å kontrollere firmaet forsterket forgaffel. Overraskende manøvrerbarhet ved lav hastighet til tross for dens dimensjoner. den motor er den to-sylindret 1,7 liters motor, karakteristisk for den kjede som er blitt bløtgjør dets vibrasjoner og forbedring av responsen. ... Exclusive pris.

Adblock
detector