Verdenskartet markerer mest ettersøkte biler i Google etter land

Sammen med BMW og Hyundai, fører Toyota søkene mye av landet, dele 73% av verdenskartet. Men andre som Ford ikke engang vises.Verdenskartet markerer mest ettersøkte biler i Google etter land

Den første: at enkelte merker som er søkt i Google er ikke synonymt med at er de beste selgerne, ikke engang den mest ønskelige. Du kan bli skrevet sine navn fordi nettopp lansert en konkret modell som vekker forventning eller kanskje et tilfelle av omfattende mekaniske sammenbrudd. Et godt eksempel er Spania, hvor produsentens spores i 2016 var Volkswagen.

Den andre: den eneste kilden vurderes i studien -av Quickco, et engelsk nettsted komponenter-, er Google; Kina, Russland og Sør-Korea er andre populære søkemotorer som ikke har blitt vurdert. Gitt befolkningen i disse landene, Heller ikke kan knytte antall konsultasjoner med potensielt i stand til å gjøre folk.

Toyota, BMW og Hyundai "topp" av Google

Gjort to unntak, utdeling av merker på Google-søk blir ledet av Toyota (74 land), etterfulgt av BMW (51 land) og Hyundai (17 land): de tre står for 73% av kartet av totalt 193 nasjoner. Tvert imot, Ford, Citroen, Seat og Nissan ikke vises.

Wanted bilmerker i EuropaHvis vi sammenligner disse resultatene med produsenter selger mer, i tilfelle av Toyota omtrent det svarer: i 2016 var andre med 10,175 millioner biler solgt på verdensbasis. Men merkets salg i fjor var Volkswagen, med 10,310 millioner enheter; hvis vi ser på sine søk i Google, de er begrenset bare til enkelte europeiske land og i USA, Uruguay.

I Spania er vi på jakt etter Volkswagen

I vårt land den mest ettertraktede merkevare er Volkswagen, selv om det er den mest solgte Renault.

Som det vises ikke på langt nær er Seat Og i en verden av Google, uansett nasjonalitet og patriotiske følelser. Bare Frankrike, Tyskland, Italia og Sverige ha din favoritt søk på innenlandske produsenter: Renault, BMW, Fiat og Volvo.

Du kan også være interessert

10 merker og 10 modeller av biler mest verdsatte

Hva er de mest verdifulle merkevarer? bil Rangering

Har Dieselgate påvirker salget av Volkswagen-konsernet?