Een tank, te koop op eBay!

Een tank, te koop op eBay!

Om ons te kunnen we niet denken aan een betere manier om de komst van Trump -voor degenen die een reden voor celebración- dan het kopen van een puur Amerikaanse tank overwegen te vieren.

Als u $ 65.000 kunt u een tank op eBay kopen

Als u $ 65.000 kunt u een tank op eBay kopen

Als u $ 65.000 kunt u een tank op eBay kopen

Als u $ 65.000 kunt u een tank op eBay kopen

Het is een M47 Patton tank en je kunt het kopen op eBay voor een startprijs van $ 65.000. Het is een perfect alternatief voor die situaties waarin een M3 is niet voldoende robuust.

Geen paniek: het is niet een volledig functionele tank. Volgens verduidelijkt de verkoper, Het is gedemilitariseerd en is niet geschikt voor het fotograferen. Terwijl dat zou willen kopen verwijderen van de brutaalste, het voertuig blijft spectaculair. Hij werd geboren in 1955 Plant in tanks Detroit (Michigan) als gevolg van een contract dat de Amerikaanse regering ondertekend met de Italiaanse leger. Tussen verkoop en leasing, 2.480 van deze M47 reisde naar Italië in de jaren ’60, waar ze gebruik konden tot de jaren ’80.

Maar het verhaal van dit apparaat in het bijzonder is niet dezelfde als die van de andere tanks. Al snel na het verlaten van de fabriek, voordat het ging om de Atlantische Oceaan over te steken, Ze werd ingetrokken en gebruikten het als een doelwit in een schietpartij in Texas. later, 1989, de zeldzaamheid die op 9.000 units-geproduceerde Hij trok de aandacht van een particuliere verzamelaar, die het verworven en aan de slag gegaan met de restauratie.

Ik heb nog nooit om de klus af te maken, maar vandaag de dag tank behoudt tussen 90 en 95 procent van zijn oorspronkelijke kenmerken. Onder de elementen in de omzet van de originele motor, een Continental 1790-5B een beweegbaar vat, een luik voor de bestuurder, een doos voor het transporteren van verschillend materiaal en brandstoftanks aan beide zijden. Je hoeft alleen de stukken samen te stellen.

Gezien hun leeftijd, de tank is in een relatief goede staat van bewaring, aldus de leverancier, en is in staat om volledig te worden hersteld.

En hoe is het mogelijk dat een dergelijk voertuig zal te koop zijn? Nou, we hebben het over US, en er Het is volkomen legaal om te bezitten een dergelijk voertuig. Enthousiastelingen Donald Trump, die wilden hun buren schrikken, diegenen die een uitdaging restauratie … of degenen die zich kan veroorloven om $ 65.000 te besteden aan een tank 60 hebben in dit aanbod een gelegenheid die waarschijnlijk nooit zullen zien herhaald.

U kunt ook geïnteresseerd

130 auto’s zorgen voor een gigantische tank (video)

ontvankelijk grappen: het verkoopt zijn vrouw als een gebruikte auto

De exacte replica van de DeLorean uit Back to the Future, te koop op Ebay

Adblock
detector