Eerste Test: 2015 Volkswagen Touran

Eerste Test: 2015 Volkswagen Touran

Geserveerd op het MQB-platform, de nieuwe Volkswagen Touran verbetering in alle, groeit iets en brengt voordelen in leefbaarheid, efficiëntie en apparatuur.

Eerste Test: 2015 Volkswagen Touran

Eerste Test: 2015 Volkswagen Touran

Eerste Test: 2015 Volkswagen Touran

Eerste Test: 2015 Volkswagen Touran

de Volkswagen Touran Het was een van de grootste exponenten in het segment compacte monovolumes, een auto die uit de enscenering is bedoeld voor Volkswagen ongeveer 10% van de netto-omzet. nu Het is volledig vernieuwd, gebaseerd op de nieuwe MQB platform en de vaststelling van een groot deel van de technologie en de persoonlijkheid van de laatste Golf.

De nieuwe generatie Touran groeit 13 centimeter lang, tot 4,53 m, en verhoogt 11 cm wielbasis wat zich vertaalt in een betere leefbaarheid en verhoogde kofferbak van 48 liter uitvoeringen geconfigureerd met vijf zetels, de aankondiging van niet minder dan 743 liter. Bij 7 zitplaatsen modellen De bagageruimte is 633 liter. In Spanje zal standaard 7 zitplaatsen zijn, hoewel het kan worden besteld met 5 plaatsen als "geen meerprijs". Het zal aankomen in september, hoewel je al kunt bestellingen plaatsen.

Zoals verwacht, Modulariteit is goed bestudeerd en het is gemakkelijker te manipuleren dan de derde rij van intrekbare zetels, en toegang tot hen. De achterdeur laat een enorm gat in de passagiersruimte in te voeren, zowel in de hoogte en om je voet te verplaatsen, en hetzelfde gebeurt bij het vouwen van de 2e zitrij als je wilt naar de 3e rij te gebruiken. In dit geval zal het noodzakelijk zijn longitudinaal pas de middelste rij de beschikbare ruimte nooit ook als je wilt gebruiken te verdelen tussen alle passagiers, zoals in een compacte minivan centimeters 7 zitplaatsen. In deze situatie wordt de bagagecapaciteit gereduceerd tot 137 liter.

functionele butt

De functionaliteit is aandacht voor detail. Het omvat een specifiek gat in de romp om de lade te slaan Wanneer niet in gebruik, en even praktisch is de klapstoel passagier dragende lange bundels. de gesturale openen van het hek, langs de voet onder de bumper Het is comfortabel als we draagtassen in beide handen, maar werkt niet wanneer sluit.

Andere praktische opties die door de nieuwe Volkswagen Touran Ze hebben te maken met informatie en entertainment apparatuur. U kunt een hebben voice versterkingssysteem voor de voorste passagiers voor de bewoners van de laatste rij vlot worden bereikt door de luidsprekers evenals beelden in real-time ontvangen van een GoPro camera op het centrale scherm, de vaste waar je wilt te kijken naar de kleintjes. Ook moet het systeem MirrorLink om telefoons met Apple of Android-besturingssysteem aan te sluiten en te repliceren hun menu’s en toepassingen (die door de Automotive Consortium zijn goedgekeurd) op de touch screen browser. Onder helpt de bestuurder op zoek naar de assistent trailer, waardoor manoeuvreren en achteruit door eenvoudig het gewenste trailer wiel door regeling van de hoek spiegels. Het systeem is verantwoordelijk voor het draaien van het wiel in de noodzakelijke manier, het maken van een bestuurder in staat is om met een aanhangwagen zonder problemen.

Ondanks de toegenomen afmetingen, de nieuwe generatie Touran bereikt een gewichtsreductie tot 62 kg. Dit helpt bij het verbeteren van de efficiëntie van de motoren, het aankondigen verbruik tot 19% lager. ook winsten in behendigheid, in de mate dat curves bijna lijkt op een Golf. Buizen en zeer stabiel, het chassis is effectief en voldoende reactief om een ​​praktisch drijven toeristische verschaffen, gevoel gesteund door een gebruikelijke rijpositie geheel, met wiel meer verticale dan voorheen. De mogelijkheid om op te nemen dempers gecontroleerde en verschillende rijmodi Het bereikt zeer goede balans tussen comfort en stabiliteit, altijd door een elektronische effectieve en XDS +, dat remt het binnenwiel in een bocht naar grotere efficiëntie en getrokken zeer nauwkeurig verkrijgen geholpen. Een nadeel, kunnen minder krachtige motoren zie iets geballast wanneer het systeem werkt onder bepaalde voorwaarden. Als u wilt maken een zeer dynamisch rijden is beter om te wedden op de 2.0 TDI (150 pk of 190 pk) dat de 1.6 TDI (110 pk). Benzine vond een 1.2 TSI (110 pk) een 1.4 TSI (150 pk) en 1.8 TSI (180 pk). Met de lancering campagne, de nieuwe Volkswagen Touran is beschikbaar vanaf € 24.800 bij de 1,2 TSI (€ 26.280 ongedisconteerd) en 25.535 € (26.960 € undiscounted) 1.6 TDI.

Adblock
detector