Citroën Méhari e-elektrische: Mehari test de XXI eeuw

Citroën Méhari e-elektrische: Mehari test de XXI eeuw

Citroën Méhari e-Electric is de herinterpretatie van Mehari 1968, een eenvoudige en lichtgewicht cabrio met ABS plastic body. We hebben al geprobeerd.

Een test e-Citroën Méhari new age

Een test e-Citroën Méhari new age

Een test e-Citroën Méhari new age

Een test e-Citroën Méhari new age

met een afbeelding die duidelijk verbindt met de Citroën C4 Cactus ontwerp, heeft het gala merk toevlucht tot fabrikant Bolloré elektrische auto specialist om leven te geven aan een Nieuwe Citroën e-Mehari, slechts 48 jaar na de release van zijn voorganger. Het ontwerp wordt gedaan door het ondertekenen van de twee chevrons, terwijl platform en drijfmiddel komen uit Bolloré uitgestorven Blue Summer, hoewel assembleert in het Bretonse Group fabriek PSA in Rennes.

de Nieuwe Citroën e-Mehari Het heeft een lengte van 3,81 meter, een breedte van 1,87 m en een hoogte van 1,65 m. als de Original Citroen Mehari, al zijn carrosserie Het is gemaakt plastic, met het impregneren eigen kleur, het mogelijk maken van krassen die kunnen optreden besteden meer onopgemerkt. Daarnaast heeft het “memory-effect”, die plastics in staat zijn om hun uiterlijk en vorm vervormingen te herstellen bij lage snelheid effecten. er vier kleuren verkrijgbaar, dat terugroepen gedeeltelijk uit Original Citroen Mehari: Oranje rood, turkoois, geel en beige, die eigenlijk grijze blikken.

de kap de Citroen e-Mehari Het is canvas, Je kan worden gekozen in zwart of oranje kunststof ramen en laterale achtergebied en kan worden vastgesteld door beugels. Alle delen zijn onafhankelijk, zodat we besluiten de twee dak, zijruiten achter- of terug naar believen te verwijderen. Logischerwijs zijn isolerend vermogen is zeer beperkt, maar we hadden de kans op een blootgestelde rijden in de regen en al het water dat binnen was, was het gevolg van het openen van de deur om toegang te krijgen binnen te komen. Dit is echter geen probleem, omdat de waterdichte bekleding, ontwikkeld in TEP, kunt u kiezen beige of oranje-rood, verduren slecht weer. Het is zelfs mogelijk Was alles binnen met een slang, spons en zeep.

Citroen e-Meharide in e-Citroen Mehari Het is heel eenvoudig, met een digitale display in het centrum met zeer beperkte informatie en alle instrumenten. zijn ergonomie enigszins bijzonder een zeer hoge rijpositie rechts geeft het gevoel lager gaan, en voetenruimte Het is, naar onze mening, te plat; iets wat nog opvalt meer als reisgenoot. terug er ruimte voor twee mensen, met weinig ruimte voor de benen en de kop, terwijl de romp we hebben een vrij kubieke volume van 200 liter, degenen die deelnemen aan nog eens 100 onder zijn vloer, en onregelmatige vormen, maar de opening blokkeren.

E-Citroën Mehari, een elektrische motor zeer succesvol

Om de stuwen Citroen e-Mehari werd besloten om toevlucht te nemen tot een 68 pk elektromotor, Het is het aanbieden van een groot genoegen om te gebruiken en toereikende uitkeringen om te gaan met te veel speling voor het doel waarvoor het is ontworpen. Tijdens onze test, op het eiland Ibiza, alle soorten van wegen, een aantal van hen onverhard, heeft ons in staat gesteld om vlot sneller dan het overige verkeer te verplaatsen, zelfs op snelwegen. Versnelt echt goed tot 90 km / h, enigszins worden totdat het zijn remolón bereikt beperkte snelheid van 110 km / h. Helaas, het is niet de bedoeling, noch technisch mogelijk in de toekomst worden aangeboden met verbrandingsmotor. Het is jammer, want met de benzinemotor 82 pk 1.2 PureTech zou een verleiding zijn.

de Citroen e-Mehari Het heeft batterijen lithium metaal polymeer (LMP), droog type, met een autonomie gehomologeerd 100 km in rit buiten de stad en 200 in extraurbano. In onze test route, die wij doen dat met 100 km door allerlei situaties -autovía, brede en smalle provinciale weg, stedelijke doorvoer en in een gebied dat 2 uur, met een hoog percentage gas, cabrio en verwarming bijna tot het maximum, die grote invloed heeft op de consumptie-rug met een actieradius van 17 procent. In een beslissing 16A Het laadt honderd procent in 8 uur, terwijl als het 10A -de meest voorkomende in huishoudens– de bewerking voltooid 13 uur. Het is nog niet klaar voor een snelle oplaadpunten al zien in veel van onze steden.

E-load Citroën Méharide batterij de Citroen e-Mehari hebben een goede energiedichtheid, zijn minder gevoelig en terwijl veiliger, maar in ruil daarvoor een autonomie Beperkt tot net iets meer dan 48 uur zonder verbinding met het netwerk. Het heeft een modus winterslaap die het mogelijk maakt om 3 maanden zonder aanklacht, maar om terug te keren naar het systeem dat ze moeten ongeveer vier uren opnieuw op te starten, dus het is niet werkt voor de dag. Als we de auto stopte zonder verbinding met het netwerk en acculading daalde 10 procent, de Bolleré groep zou het contact met de eigenaar om hem te vertellen dat als zelfs lager schadelijk zijn voor het kan zijn.

door dynamisch gedrag, de Citroen e-Mehari Het is dichter bij wat een auto biedt een vierwieler. De trend is duidelijk onderstuur, met een altijd aanwezige interventie traction control Als u geen stap op het gaspedaal liefdevol, maar rijden met verlichten terwijl het aanbieden van een goed gevoel veiligheid voor hun reacties. Demping absorbeert geen grote kwaliteit, maar het recht heeft tegen bacheo comfort. Natuurlijk, het geeft een gevoel van een grote SUV, met kleine zijdelingse oscillaties lichaam op wegen met een slecht oppervlak. per land geniet er nog meer, met beter dan veel SUV off-road vaardigheden, met goede afmetingen -de hoogte van zijn lichaam aan de grond is 200 mm-, en een fantastisch Michelin banden Latitude Cross -185 / 65R15-.

E-Citroën Mehari, moeten wachten

Volgende week en zal beschikbaar zijn in zijn Frankrijk, door 25.000 euro, met alle afgetrokken aids -een aankopen van elektrische en EUR 3.700 voor het leveren van een diesel die wordt gebruikt meer dan 10 jaar kan zijn 15.000, die een ander 79 euro per maand zou toevoegen aan huur batterijen. naar Spanje Ze zijn nog niet gedefinieerd en datum van aankomst, zal zijn om zomer, noch haar prijs.

Maar de doelstelling van Citroen e-Mehari Het is om het imago van het bereik te vergroten Cactus Citroën C4, want met een volume van de productie van 1.000 eenheden per jaar in heel Europa, in principe meer is niet van plan te worden gemaakt, zal het de goedkeuring van de korte reeks verliezen en je moet airbags toe te voegen, evenals ontmoet andere geding- zal op geen enkele als high-volume auto’s te verkopen. Het is een concept car die bestemd zijn voor verhuurbedrijven, hotels, vakantiedorpen en individuen die het als tweede of derde auto voor een tweede huis.

U kunt ook geïnteresseerd

– Citroën e-Mehari door Courreges

– Citroen Mehari geschiedenis

Adblock
detector