Eerste proef: Opel Adam S met 150 pk

Eerste proef: Opel Adam S met 150 pk

Deze nieuwe versie van de supermini S merk maakt gebruik van dynamische basis starten rond Adam tot een echte sport geworden.

Opel Adam S, kleine sport

Opel Adam S, kleine sport

Opel Adam S, kleine sport

Opel Adam S, kleine sport

Het is een kleine, gespecialiseerde model stad kan niet tot een sport-, terwijl het in feite is het een zeer gemeenschappelijke formule, maar ik had mijn aandacht dynamiek verzenden naar je betrapt Adam die motor, leek voorbestemd om te bewegen alleen tussen jam. Misschien is gerechtvaardigd omdat de Adam is het model dat Opel heeft ontwikkeld zijn sportprogramma vorig jaar. In het bijzonder, een Adam R2 Hij heeft verschillende draaien Rally, zoals de Spaanse nationale.

Adam Opel SOm deze redenen, de Adam S versie lijkt in overeenstemming met de geest van het model. Het heeft een 1.4 Turbo benzinemotor openen en sluiten fasen variërende inlaat en uitlaat, waarbij ontwikkelt 150 pk en 22,5 mkg, en werkt met een doos manuele 6 velocidades met de ontwikkelingen strak aan de beoogde sportiviteit. de chassis Het heeft geschikt de prestatie motor, met veren en dempers specifieke, uiteraard met steviger idioten.

de achterste torsiestang het heeft ook verplaatst te geven grotere torsiesterkte; Het heeft geherprogrammeerd software elektrische besturing (Overigens aanpassing zal de rest van het verspreidingsgebied) en tenslotte toevlucht team remt de vorige Corsa OPC 192 pk (Voor schijven 308 mm en achter 264) voor het balanceren van het geheel. velgen 17 inch banden 215/45 U kunt sets vervangen 235/35 R18. En tot slot, de S kunt u het loskoppelen van de stabiliteitscontrole ESP om meer gebruik te maken van de eigenschappen van het frame.

Een blik naar buiten leidt u naar een nieuw te ontdekken achterspoiler dan het plafond, bumpers redesigned geconditioneerd door de nieuwe afvoeruitlaat en, vooruit, diepere lip op de rok. Je hebt tot 10 carrosseriekleuren en het plafond 5 te combineren met een rode unreleased en exclusief aan het plafond. Binnen, de personalisatie, en al Adam, dit is "oneindig". Optioneel, het brengt een schokkende baquets ondertekend door Recaro en het heeft alle technologie die vandaag beschikbaar zijn, met de nadruk haar multimediasysteem Internet-verbinding.

atomair

Adam Opel SBuiten en je insinueert dat is geen Adam elke en fantastische Recaro geen twijfel je nog hebt. de stuur is zeer groot en breed hoepel, iets dat ik in het bijzonder willen. Je begint te rollen en Adam S je bestand een stevig loopvlak zeer hoog. Je voelt je zeer en reactief vast uw instructies richting rem en gaspedaal… wij, als een mini en die geest "go kart gevoel". De motor voelt volledig van de bodem. Het hoeft niet "turbo tijd"maar vanaf 1000-6500 tpm, waar de korte, duwt hard, maar zeer lineair, weg van de explosiviteit van de OPC merk. Het laat heel gemakkelijk snel leiden, stressless dat kan afkomstig zijn van uw snelle reacties en kort gevecht. Het is zeer wendbaar, maar niet gewelddadig. Je voelt je veilig en onvergelijkbare op de wegen, zoals die verspreid in Portugal, sectie waarin loopt de World Rally Championship. Een intentieverklaring en vertrouwd door Opel.

de Adam S tour met weinig volanteo, ondersteunt zeer snel zonder het gevoel te rollen, aandrijvingen schoon versnelt Dus als om de klok te laten in 8,5 seconden in het voorbijgaan 0 tot 100 km / h. de remmen ze hebben touch en bijtende het drijven Adam S daar, en ik vermoed dat zal ervoor zorgen goede weerstand tegen hard werken en voortdurende. de Adam S u genieten van exponentieel in dergelijke percelen, waar alles staat op het punt een gigantische killer zijn. In meer open profielen "rechte lijn" je spare stevigheid suspensie bij hobbelig asfalt, maar het is niet een auto radicaal zoals zijn andere rivaal, de Abarth 500. deze Adam S ademt een premie geur: het is een auto die lijkt te zijn zeer goed gedaan en afgewerkt. Het zal aankomen in Spanje op maart. De prijs is nu bekend.

Adblock
detector